• 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

FRA DEN STILLING DEUTER

Stærk og stram, så det viste Hans Deuter nogensinde før, ville være hans agenter. Noget hun kunne bringe at knække, ikke engang bogstaverne i riget. 1898 Deuter grundlagt i Augsburg den "Mekanisk lærred og hør vævning", med hvem han hurtigt skabt et navn. Kvaliteten af ??hans klud og linned kom op til Royal bayerske Post, han blev deres producent for mail poser og sække. Fremover blev det navn tolk med de højeste standarder.

TELTE TIL OKTOBERFEST MÜNCHEN

deuter udvidet, fremstillet af dens materialer ikke længere kun postsække men sadeltasker til heste, tasker og lædervarer. Store telte over 10.000 kvadratmeter, der ville være tilgængelig senere på Theresienwiese i München, i denne ølfestival i september. I løbet af denne tid, deuter begyndte også i stigende grad rygsække, rygsække og telte folk gør. På grund af Anden Verdenskrig primært til militæret, i de følgende år mere og mere for ekspeditioner i bjergene. Særligt populære er Tauern rygsæk var.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1898
 • Grundlægger: Hans Deuter
 • Headquarters: Gersthofen
 • Antal Medarbejdere: 100 (I Hovedkvarteret)
 • Årsalg: mere end 160 millioner euro
 • Websted: deuter.com
 • Sports: Outdoor, Vintersport

3 GODE BEGRUNDELSE TIL DEUTER

 • Bevaring: deuter har forpligtet sig til gradvist at opgive per- og polyfluorerede kemikalier i at sove og rygsække.
 • Awards: Multiple modtaget deuter den prestigefyldte "SIS ECO Award" - blandt andre for dens udvikling bæredygtigt produkt.
 • Faglige Input: De deuter produkter er designet, blandt andet i samarbejde med erfarne bjergbestigere, testet og udviklet.

DEUTER: TAUERN RYGSÆK SKRIVER HISTORIE

Han blev forsøgt i 1934 stiger ind i himlen i den tyske Mount Doom, det Nanga Parbat, de 8,125 meter. Fritz Bechtold, en af ??de overlevende fra den dramatiske ekspedition, så skrev om meget alvorlige krav, der er stødt på dem og Tauern rygsæk er en høj kvalitet alpine enhed. Senere, efter de prøvelser af Anden Verdenskrig, den østrigske Hermann Buhl bar ham til topmødet. Han var i 1953 den første person, der besejrede Nanga Parbat.

DEUTER EROBRE VERDEN

at have bidraget med viden til toppen sejr Buhl, begyndte deuter en unik forfremmelse: virksomheden fra Augsburg udviklet den første pose nylonstof, snart ingen bygget mere krævende og høj kvalitet udendørs rygsæk uden disse robuste syntetiske fibre. deuter rygsæk er nu tilgængelig i alle versioner, om vandreture rygsæk, cykel rygsæk, trekking rygsæk eller barn luftfartsselskab - i kælderen Sport online butik kan du finde den rigtige deuter Rygsæk til mænd eller kvinder.

DEUTER AT KELLER SPORTS

Alpinister, bjergguider, cyklister: Med dem arbejder sammen deuter i dag. Erfaringer, herunder ekstrem natur er bestemt til at indgå i produkterne - så du er forberedt på hvad som helst. Så du sover varm i soveposer af fabrikanten, hvis sneen falder på teltet. Du har du til dit udstyr rolig, hun er sikkert stuvet i deuter rygsække. Tag så meget tøj med dig på ferie, som du ville i deuter tilfælde og poser passer til alle skabene. Kendte sportsfolk, der er udstyret med deuter bl.a. ski og vintersport Bene Mayr (Tyskland), romersk Rohrmoser (Østrig), Lukas Ebenbichler (Østrig) og Martin Krautschneider (Østrig).

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80 DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.