• 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

DIDRIKSONS - FØDT AF KÆRLIGHED OG KREATIVITET

De kendte begge til smerten. Som en del af to fiskerfamilier havde Hanna og Julius set slægtninge sejle ud på vandet langs Sveriges kyster. Hvordan de kom tilbage gennemblødte til huden på grund af manglende ordentligt tøj. Hvordan de blev syge og senere døde. Begge kendte til denne følelse, før de kendte hinanden. I 1910 bragte en personlig annonce endelig Hanna og Julius sammen. De fortalte hinanden historier. Sandsynligvis også om deres afdøde slægtninge. For i 1910 døde flere fiskere i Sverige på grund af utilstrækkelig beklædning end på grund af drukning. De så begge, at der var behov for handling, og de skabte en vision. De lavede noget og forsøgte at gøre frakker og tøj vandtætte ved hjælp af olie. Det er ikke nogen nem opgave. Tre år senere var den nye type funktionstøj imidlertid klar. Det beskyttede mod vind og vådhed - og fiskerne var glade for at prøve tøjet fra Didriksons Regnklädesfabrik. Regntøj. Udendørstøj til hårde forhold. Det var sådan, det hele begyndte i Sverige. Det var sådan virksomhedens grundlæggere Hanna og Julius Didrikson ønskede det. Og det er det stadig i dag. Fordi Didriksons selv i det 21. århundrede bruger sin innovative ånd til at give folk førsteklasses tøj til de mest ugunstige forhold.

DIDRIKSONS: BÆREDYGTIG OPMÆRKSOMHED PÅ DETALJER I STEDET FOR TILFÆLDIGHED

Mange mærker skriver gerne det berømte look i retning af deres egne rødder på deres egen to-do liste. Didriksons lever det - i alle sine yderst funktionelle frakker, jakker og parkaer. Først og fremmest er Borås stadig Sverige og tjener som en kilde til nye idéer. På virksomhedens hovedkvarter arbejder mærket altid på nye innovationer, udvikler gennemprøvede produkter og tester prototyper ned til mindste detalje. Først derefter følger produktionen af funktionelt tøj. Men ikke på en eller anden måde. Didriksons holder nøje øje med hvert eneste trin i produktionen. Og det handler ikke kun om at fremstille udendørsbeklædning af den højest mulige kvalitet. Didriksons holder ikke kun øje med naturen for at beskytte mennesker mod dens magt. Samtidig forsøger mærket at holde sin egen påvirkning af økosystemet så lav som muligt og arbejder på løsninger på flere niveauer.

TØR OG STILFULD TIL ET MØDE MED ELEMENTERNE

Didriksons har hjulpet folk med at holde sig varme og tørre i over hundrede år. Uanset regn, vind og temperaturer. Vandafvisende syntetiske fibre er et must. Mærket bruger THERMALsystem-foret, som lagrer kropsvarmen og hjælper dig med at modstå iskolde temperaturer. Virksomheden bruger også STORMsystem-teknologi til at bekæmpe fugt. GALON-fibre gør det derimod muligt for materialet at tørre hurtigt. Dette gør Didriksons frakker og outdoorjakker velegnede til både vandreture og gåture, til ture i byen eller endda til jogging. Især fordi udseendet også er rigtigt. Mærkets parkaer og korte frakker har et subtilt monokromt look og er skåret tæt til kroppen, men ikke for stramt. Ren scandistil møder den bedste funktion.

PRODUKTERNE I ET OVERBLIK

 • Parka til damer og herrer
 • Vinterjakker i længere og kortere versioner
 • Udendørs veste
 • Fleecejakker
 • Frakker

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1913
 • Grundlægger: Julius & Hanna Didrikson
 • Headquarters: Borås (Västra Götaland), Sverige
 • Antal Medarbejdere: 50
 • Årsalg: > 406 mio. SEK (39 mio. EUR)
 • Websted: didriksons.com
 • Sports: Outdoor
 • TIP: Find reducerede varer fra DIDRIKSONS i brand outlet: DIDRIKSONS SALE

3 GODE BEGRUNDELSE TIL DIDRIKSONS

 • Fairness: Didriksons har indført sin egen adfærdskodeks for at sikre fairness i virksomheden.
 • Bevaring: Reduktion af Didriksons eget vandforbrug er et af Didriksons vigtigste mål.
 • Egen Produktion: Didriksons producerer kun i Europa og Asien. Arbejdsforholdene overvåges nøje.

TILPASNING OG SPARRING I STEDET FOR UDFORDRING

Didriksons ("Didriksons Regnkläder AB") sætter selv retningen: "Vi udfordrer ikke elementerne, vi tilpasser os dem. På den ene side betyder det, at mærkets jakker og parkaer fungerer på samme måde som funktionel camouflage: "Med deres hjælp kan vi blive ét med naturen, uanset hvad den har i vente, og behøver ikke at konkurrere med den. Det betyder også, at vi ikke belaster den ved at skulle have nyt tøj regelmæssigt, fordi det gamle tøj ikke længere fungerer." Didriksons udendørsbeklædning er derfor designet til at holde længe. Både med hensyn til materiale og udseende. Skandinavisk tilbageholdenhed kendetegner Didriksons kreationer. Diskret for evigt. Det er mere eller mindre den visuelle idé. Samtidig bestræber Didriksons sig på at bidrage til en mere bæredygtig tøjindustri. Mærket er involveret i forskellige bæredygtighedsprojekter og miljøbeskyttelsesprogrammer og forsøger at bruge så lidt vand og energi som muligt i produktionen. Det betyder også, at transportafstandene skal reduceres til et minimum.

DIDRIKSONS PÅTAGER SIG SIT ANSVAR - OGSÅ INDEN FOR BØRNETØJ

Beskytter mod regn og vind uden at skade naturen. Didriksons vælger bevidst denne balancegang og lykkes takket være den PVC-frie imprægnering af sine produkter. Mærket tilbyder også reparationssæt, som hjælper dig med selv at redde det allerede holdbare udendørs tøj. Når livscyklussen endelig er slut, gør Didriksons en indsats for at genbruge. Som følge heraf har det svenske mærke siden 2018 produceret sine vandtætte jakker af genanvendeligt polyester. Det eneste spørgsmål, der er tilbage, er passende udendørsudstyr til børn. Didriksons har også dette produkt i sit sortiment. Nu, hvor børnene er ved at blive voksne, er de i sig selv mindre holdbare. Men det svenske mærke træffer modforanstaltninger. Takket være "Extend Size" kan de små have deres jakker på i længere tid.

DIDRIKSONS SHOP HOS KELLER SPORTS

Leder du efter jakker, frakker, anorakker og parkaer, der beskytter dig mod selv den stærkeste vind og kulde? Så er Didriksons-butikken hos Keller Sports det rette sted for dig. Vi har alle de bedste produkter fra svenskerne i vores sortiment. Uanset om det drejer sig om udendørs veste og fleecejakker eller dameparkaer som Nomi, Helle eller Amina-modellerne. Alle vinterjakker i vores butik - inklusive unisex-modellen Kenny - imponerer med deres underspillede design og yderst funktionelle egenskaber. Derudover tilbyder vi altid gode rabatkampagner, som naturligvis også kan kombineres med vores premium-rabat. Så gå ikke glip af nogen af disse kampagner og tilmeld dig vores nyhedsbrev.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80 DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.