• 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

ERFARING PUR - 120 ÅRS UDENDØRS EKSPERTISE DOLOMITE

I mere end 120 år, skomager af dolomit ophold med deres barer, stikning fra grundlæggelsen dage af de standarder, usædvanlig høj kvalitet. På grund af disse rette linjer historie traditionelle italienske selskab fra Cortina er hurtigt fortalt: Blot 17 år var firmaets grundlægger Guiseppe Garbuio da han åbnede sin skobutik, herunder lille fabrik "Fabbrica Scarpa Montello" i 1897 i verden. Først den talentfulde Garbuio skabte purpose-orienterede arbejde sko til udendørs område. Selvfølgelig blev disse designet specielt til bjergene. Den knowhow, at branden det udviklet sig hurtigt, men undgik ikke de tidlige hovedpersoner i de nye bjergsport.

Konstant innovationer og hurtigt afprøvede teknologier var stigende omdømme virksomheden. De store bjergbestigning resultater af premium sko gjorde resten som følge heraf. Så skal den første bestigning af K2, vil man være det vanskeligste nogensinde, helt sikkert henvist til-klatre otte tusinde som kuppet. udstyret den italienske ekspedition team med sko af dolomit. blev besejret "bjerget af bjerge" i år 1954. Den 13. maj 1960 den næste milepæl blev fulgt i selskabets historie: En schweizisk ekspedition hold erobret i Dolomite sko Dhaulagiri - en anden krævende otte-tusinder i Himalaya. Og stadig stigende Dolomite bærer af de højeste bjerge eller vandre op til den legendariske verdens ende. I deres sko, kan de altid stole på det.

DOLOMITE PRODUKTER: VANDRESTØVLER MED PRESTIGE

De italienske nationale farver og en stiliseret bjerg at ledsage D bogstaver Dolomite i logoet af branden. For at sikre, at alt er rent faktisk sagde. Dynamisk bjergbestigning parret med stilfulde, høj kvalitet, italiensk skotøjsindustrien. Dette er, hvad Dolomite siden 1897, og er langt fra træt, afgår fra disse principper. Fokus er både på vandresko fra forestillingen område, samt livsstil Boots på kvalitet, komfort og design. Sidstnævnte ligesom baseret på de mange forskellige landskaber i Dolomitterne.

Og hvem ved det fantastiske natur der ved, hvor inspirerende det er. men endnu vigtigere, den teknologiske betydning af det italienske mærke til bjergsport. Så påvirket Dolomit hans ekspertise ikke kun begyndelsen til moderne alpinismen markant, men drev det frem til i dag ubetinget. Ingen kompromis i væsentlig bearbejdning og drev til innovation - resultater er det ultimative mål. Hvorvidt Vibram sål, der sikrer en præcis spark, åndbar mesh materiale eller høj kvalitet fuldnarvet læder for stabilitet. Alle disse funktioner giver kvalitet Dolomite sko en umiskendelig karakter - fra sålen til akslen.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1897
 • Grundlægger: Guiseppe Garbuio
 • Headquarters: Givisiez (Schweiz), som medlem af Scott Sports
 • Antal Medarbejdere: K. A.
 • Årsalg: omkring 20 millioner euro
 • Websted: doloite.it/de
 • Sports: Outdoor

3 GODE BEGRUNDELSE TIL DOLOMITE

 • Lang Levetid: levere kvalitet materialer Dolomite sko enorm stabilitet og holdbarhed.
 • Faglige Input: Erfarne bjergguider fokus på kvalitetskontrol dolomit og give feedback til ilden.
 • Egen Produktion: Innovative håndværk og italiensk design: Dolomite produkter kombinerer begge på højeste niveau.

DOLOMITE SHOP AT KELLER SPORTS

Køb Premium Outdoor sko af dolomit online? I Dolomite Store fra Keller Sports Du er kun få klik væk. Den brede vifte af produkter dolomit spænder fra trendy livsstil modeller fra fritidssektoren igennem til high-end ydeevne sko Dolomite Veloce GTX til brug på bjerget. Du kan finde særligt attraktive tilbud Dolomite tilføjelse i vores Dolomite salg.

Bare livsstil modeller "Cinquantaquattro Low" -serien punkter fodseng Lys især med sine yderst effektive dæmpning DAS. Det giver også mulighed for udvidet slid for maksimal komfort. Men ikke kun funktion er meget vigtig, Dolomite sko altid også skabe en balance mellem ydelse og stil. Den klassiske udseende af hele Dolomit kollektion for mænd og kvinder er optimalt understøttet af den stilfulde farvevalg. Så uanset om du søger et komfortabelt og stilfuld udendørs sko til din næste storbyferie eller yderst funktionel vandrestøvler til en efteråret vandretur, i vores Dolomite online butik, du vil finde.

DOLOMITE ARTIKEL: UDVIKLET TIL KRÆVENDE MÅLGRUPPE

meget selvsikker og dybt overbevist om kvaliteten af ??deres udendørs sko, den helt definerer også sin målgruppe: Dolomite udvikler produkter til mennesker, der forventer en høj grad af kvalitet, komfort og ydeevne. Folk, der elsker den italienske livsstil og ellers sætte en masse lidenskab for lys. dermed hans brand ambassadør vælger Dolomite klogt og uden hensyn til en mulig glamour faktor. Disse er nogle af de bedste udendørs sport entusiaster og sande fagfolk i deres erhverv. Hvorvidt bjergguide og eventyrer Elena Roddom, hendes kollega Harald Fichtinger eller professionel fotograf Manrico Dell'Agnola. De har alle vise vejen til eventyret. Dolomite produkter gør det muligt.

DOLOMIT TILBUD I MELLEMTIDEN LIGELEDES ATHLEISURE OMRÅDE

Fra polarcirklen i nord ned til Antarktis, fra Himalaya til Andesbjergene. Den kompetence og store erfaring, der går ind dolomit produkter, spor sin luftfartsselskab har altid været de mest afsidesliggende steder på jorden. I mellemtiden, er imidlertid ikke navnet Dolomit længere kun for høj kvalitet udendørs ekspertise. Lang ilden har takket være sin tidløse, enkle design i den livsstil sektor gjort et navn og bringer alpin charme til byen. I dag, Dolomite giver stilfulde støvler til vinter og livsstil sko til sommeren. Komfortabel hybrid fodtøj til alpine og byrum.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80 DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.