• 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

DOUCHEBAGS - RESOLUTIONEN AF EN RECORD

Hver gang lå lidenskab og stress tæt sammen. Før bjerget eventyr nogensinde, indsatsen var til bagage. pak blev kun squeeze, så træk i sidste ende måske en ekstra betaling for omfangsrige bagage. Et velkendt procedure for udendørs sport entusiaster af alle striber. Chance hjalp fortsætte på udkig efter løsninger: 2009 freeskier Jon Olsson og produktudviklere Truls Brataas mødtes i Norge og begyndte at tale. Hun fandt hurtigt fælles fodslag.

Her deres passion for at rejse rundt i verden søger efter skiløb ture med en forkærlighed for episk: den blanke side af mønten. Der, den besværlige emballeringsudstyr i tasker og kufferter upraktiske og stress i lufthavnen, når omfangsrige bagage: den mørke side af Kraften. "? Vi havde på fornemmelsen, at der naturligvis er går galt i noget Truls Brataas sagde senere var som praktiske douchebags allerede på markedet, og fortsatte:" Denne skarp kontrast: Vores kærlighed til sporten på den ene side, stress , det rigtige udstyr til at rumme, på den anden side.? Denne modstand brød Olsson og Brataas med deres douchebags produkterne efterfølgende faktisk på.

FORSPIL TIL MÅLE MED DE "BEDSTE NOGENSINDE SKIBAG"

For virkelig perfekt til at udvikle douchebags, at Olsson og Brataas oplysninger indsamlet fra mere end 150 skiløbere, snowboardere, flyselskaber og bagage arbejdere i lufthavne. De arbejdede med det norske universitet for videnskab og teknologi sammen - og præsenterede i 2012 den geniale resultat. Med det ene på det, og også var helt foldbare ikke mindre end den daværende leichtesten Skibag verden i længden kan tilpasses, douchebags landede en omkostning til at måle. Det regnede awards ud af travelGear segmentet.

The Outside Magazine kaldte douchebags først blæse endda "bedste Skibag hele tiden sigte brand siden da:?. Til rejse at give folk den måde, de ønsker, mens de har alt her, hvad de har brug for fuld poser uden stress En genistreg .. der er kronet af den elegante design: skandinavisk enkel, det er mottoet emblazoned overensstemmelse behersket selv den simple logo, et simpelt symbiose af D og B, om de praktiske tasker og rygsække af branden ..

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 2012
 • Grundlægger: Truls Brataas & Jon Olsson
 • Headquarters: Oslo (Norge)
 • Antal Medarbejdere: Omkring 50
 • Årsalg: omkring 8 millioner euro
 • Websted: douchebags.com
 • Sports: Outdoor

3 GODE BEGRUNDELSE TIL DOUCHEBAGS

 • Awards: Selv douchebags første Skibag er udpeget af Outdoor Magazine Bedste som "Skibag hele tiden ?.
 • Multi-Funktionalitet: Målet er douchebags, by- og forene sporty livsstil. Til gengæld ilden i den elegante skandinaviske design orienteret.
 • Faglige Input: Jon Olsson egne erfaringer som professionel skiløber bedt om at oprette douchebags svenskerne.

SMART TRAVELGEAR IN STORE DOUCHEBAGS

Afslappet rejser, pakket i skandinavisk design kunst. Også på Keller Sports! Her på de douchebags butik, du får fra lommen på Skibag til Weekender, trolley, rygsæk eller laptop taske cykel nøjagtig de douchebags som du har brug for din rejse. Både til lange ture samt til korte ture, giver vi dig den rigtige stykke bagage på vej. Et centralt aspekt er i douchebags de specialudviklede ABS flænger, hvilket giver produkterne stor stabilitet. For at beskytte dit udstyr, ilden tog det obligationer til den menneskelige brystkassen og mistede sine lommer, en rib-lignende struktur.

Der er også vandtætte materialer, praktiske og smarte placeret lommer til smartphone og opladere Naturligvis laptop rum. Deres vogne udstyrer ilden med store, velfungerende roller. Ud over den praktiske Tilslutning system, du befestigst Dine douchebags rygsæk nemt på et passende pose og trække hele vægten af ??dit udstyr slapper på din hale. Når der, du åbner rummene med kun én bevægelse, har direkte adgang til dine vigtigste ting. Afslappet rejse kan ikke.

EN TOP ATLET AS MEDSTIFTER AF DOUCHEBAGS

Jon Olsson ved bedst, hvad han har til sine douchebags produkter. Som freeskiers landede han elleve gange på podiet af Winter X Games, rettede sig Big Air arrangementer og rejste på jagt efter ekstreme nedkørsler rundt om i verden. Uden omfangsrige bagage, fordi der er lidt tilbage. Så Olsson kender de udfordringer, stress, ulejligheden. Den perfekte base til at lede efter kreative løsninger og finde dem også. Olsson og hans team udvikler nu produkter, der bruger lang, andre atleter som MMA fighter Emil Valhalla Meek, mountainbike-rytter Ida Jansson eller Slopestyle biker Max Fred Eriksson. Så douchbags tilbyder sine atleter på deres rejser til nye stier og ekspeditioner med de bedste tasker til deres udstyr. Fra Olsson ekspertise, men også vil gavne dig - hvad enten det tiltrækker dig med din sportsudstyr i bjergene, havet eller den næste by.

DOUCHEBAGS FEM PRINCIPPER FOR DESIGN PRAKTISK TRAVEL

Den eneste chance har ingen plads i douchebags. sådan praktisk støtte, at de tasker, vogne og rygsække dig på dine rejser, baseret på en fast formel, de fem principper for udformningen af ??brand. Stater: douchebags er generelt justeres i længden og kapacitet, og takket være ekstra stropper og håndtag nem at bære. Mens en speciel konstruktion beskytter dit udstyr som muligt, lette vægt forhindrer også anstrengende bugsering. Og du ankom til destinationen, eller rollst faltest du hvad douchebags simpelthen forbundet til at stuve det i praksis. Kun på denne måde, det norske brand nået deres mål: at forbedre bruge smartem travelGear hver tur.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80 DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.