Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
2250

DOXA - NÅR FASHION OG SPORT MERGE

For vejen til skole gjorde John Hansen ikke meget. Ud over hans ben hans mor var nok. Den næste til sin søn her, for at afskrække cyklede til eventuelt lidt aggressive danske country hunde. Således kunne John koncentrere sig om, hvad han kunne lide at gøre. Han løb indtil han nåede skolen og gjorde det i en vis forstand de første skridt i den retning, han skulle tage årtier senere. Men før John Hansen bordede rutschebane. I løbet efterfulgt af design, fulgt løbet, efterfulgt af designet. Danskeren fandt sin plads i modebranchen, samtidig bliver mere intens hans kører lidenskab.

Hvilket gjorde det klart hoved, bragte inspiration. En rentabel give-and-take, at Hansen med etableringen af ??DOXA i 2015 intensiveret igen. Hans mode baggrund han ønskede at bringe ind midt i driften scene, kombinere funktion med street style, skabte athleisure i ren form. Hvis det går til John Hansen, bør forene, og sørg for, at du altid er godt forberedt, samtidig godt udseende DOXA artikler, Løb og livsstil. Både på sporet og så på vej til forfriskning i byen.

DESIGN PLUS PLUS FUNKTION MILJØ MENTE DET SAMME DOXA

Uden udsigt udseende og design, der sker ikke noget ved DOXA. Men den eneste smukke shell, er det heller ikke det danske brand. Tværtimod. Ingen funktion ikke lempes Kør. Selv den hvide DOXA. Så udviklede de helt stoffer og nedskæringer, der bedst passer til behovene i løbere - uanset præcis, hvad forhold gør sig gældende. Feel good mens slående positiv. Det er, hvad DOXA. Derfor ilden bærer hendes navn. Kombinationen af ??iøjnefaldende tegn og forskellige former giver John Hansen og hans design team til at skabe en bred vifte af udskrifter, kreativt off damp.

Desuden DOXA fokus på bæredygtighed, og derfor præsenteres tidligt i 2019 sin "RUN | RECYCLE | REPEAT" Samling. Deres polyester består af 40 procent genanvendt væv. Kvaliteten? Overført. Fordi med hensyn til holdbarhed og funktionalitet er genbrugt polyester til sin nye produceret modstykke i noget. For dette, det holder indvirkning på miljøet væsentligt lavere de nødvendige CO2-udledningen reduceret med 75 procent. For DOXA et centralt anliggende.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 2015
 • Grundlægger: John Hansen
 • Headquarters: Kopenhagn, Danmark
 • Antal Medarbejdere: K. A.
 • Årsalg: K. A.
 • Websted: doxarun.com/
 • Sports: Løb

3 GODE BEGRUNDELSE TIL DOXA

 • Bevaring: For hans RUN | GENBRUG | REPEAT samling anvendes DOXA 40 procent genbrug af polyester.
 • Fairness: DOXA understøtter den svenske NGO Global Relations og deres Kenswed Academy i Kenya.
 • Egen Produktion: DOXA produkter er fremstillet udelukkende i Europa.

DOXA AT KELLER SPORTS

Stoffer til DOXA produkter refererer ild fra Italien; også genbruges. Dette sikrer kvalitet, funktion, åndbarhed, hurtig tørring. Samtidig holde DOXA produkter vægten lavt, hvilket igen hjælper dit løb. Hertil kommer, at Fit kommer. Som en runner ved John Hansen, hvor vigtigt behagelig mødet Running Lead Dung er på længere ture. Ifølge målrettet brand skræddersyr sin Apparel. Forblive optikken; og ikke kun tænke på sporten. Den mode idé dominerer.

Han står bag hvert design idé, lader prints og mønstre hver DOXA stilarter opstår. Endelig mennesker også ønskede at "føle elegant når du går," siger John Hansen Den første hurdle ville blive taget, så -. Og den anden meisterst du bruger Keller Sports For i DOXA shop du får der DOXA online, på udkig efter kører shorts den matchende skjorte. uddannelse jakke, den perfekte, yderst funktionel kører top til de køligere dage lange bukser fra altid inkluderet :. athleisure lavet i Skandinavien.

DOXA: BEST RUN FUNKTIONER MØDE PÅ STREET STYLE

Ved løbere for løbere - og alligevel ikke eksklusivt forhold. Fordi så god til DOXA produkter gør på vejen, stien, den cirkulære selvfølgelig, at alene er ikke deres påstand. John Hansens idé fra starten var at designe sine stilarter, så at de begge også arbejde hverdagstøj. For at køre du bære din DOXA-shirt. Jeans? Betyder det passer godt. DOXA produkter er klar over den måde fra den sporty look, uden at forsømme den sport aspekt. Så du ser også bussen stadig god, hvis en forberede sig på at intens regn dit løb til en brat ende eller uforudsete kalv tweaks. Visuelt og funktionelt altid godt forberedt. Præcis du får, når du gøre gengæld i DOXA butik.

MED SVENSK NGO - DOXA TILHÆNGERE KENYA AFRIKANSKE STUDERENDE

I Ngong Hills nær Nairobi, den svenske NGO Global Relations grundlagde Kenswed Academy sammen med den kenyanske maratonløber Isaac Macharia. Hvilket er at hjælpe folk fra svært at finde ud af slummen mod et bedre liv. Du vil modtage undervisning, lære sammen og opbygge relationer med jævnaldrende på - og køre dem. Også en del af programmet og giver DOXA dermed en løftestang til at yde sit eget bidrag til et bedre samarbejde. Så ilden udstyrer de studerende på akademiet med deres udstyr, og dermed giver dem høj kvalitet Beklædning med deres kørsler.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.