Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
298

DUNLOP: VEJEN FRA CYKELDÆK PÅ BOLDEN FOR AT KETSJEREN

Ikke at det ville have været absolut nødvendigt. Offentligheden vidste de rentable ketsjere Dunlop allerede. John McEnroe ville derfor ikke have at nødvendigvis bruge sin bat til at drikke kopper clearing og dyrke jorden stædigt at udtrykke sin irritation. Han gjorde det alligevel regelmæssigt og dermed malet et symbol. Den ketcher i midten. Dunlop i fokus. Syv gange vandt amerikanerne og ikke altid afslappet temperament en Grand Slam-turnering, så en af ??de fire vigtigste af tennis kredsløb - og dermed bidraget til Dunlops drøm track record.

Fordi i sidste ende ikke andre ketsjer fabrikanter hjulpet sine atleter til flere Grand Slam-sejre end den engelske brand. Her, havde ingen tænkt på tennisketsjere i Birmingham i begyndelsen af ??det 20. århundrede. Fra et firma, der oprindeligt havde specialiseret sig i varer fremstillet af gummi og havde udviklet de første luftfyldte dæk cykel, var blevet i 1910 en producent af gummi golfbolde. 1924 fulgte den gule filt bold. Og når virksomheden et år senere også tennis ketcher fabrikanter FA Davis købt op, var endelig klart, at Dunlop også ville etablere sig i tennis.

ON FLYING D TIL TOP OF THE WORLD TENNIS

Dunlop havde den nødvendige ekspertise, produceret nyt sportsudstyr og lige så imponeret over det flere sportsgrene. Alligevel manglede noget. Seks breve, sammen meget godt, men endnu bedre, de kommer i kontakt med en karakteristisk logo til fordel; et logo, der afspejler dynamikken i flyvende bolde og swingende flagermus uden at tage verkünsteln for meget. Så tog Dunlop 1960 den store D, sætte det i en cirkel på den højre ende af en pil angiver retningen. Enkelhed møder dynamik.

Den berømte "Flying D" blev født og siden da flyver gennem tennis arenaer af planeten. De største turneringer bruger Dunlop-bolde, de bedste spillere Dunlop ketcher. Steffi Graf. Martina Navratilova. "Zen Master" John McEnroe. Alle fejrede mange af deres succeser med den slags hjælp fra Dunlop ketchere. Årtiers succes, selvfølgelig, betyder også årtiers erfaring. Oplev fordelene fra ikke længere bare den skrå pro. Dunlop ketsjere og tennisbolde støtte af tradition eller din Surf og flugter, din topspin og din baghånd skive.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1889
 • Grundlægger: John Boyd Dunlop
 • Headquarters: Leatherhead, England
 • Antal Medarbejdere: 150
 • Årsalg: omkring 580 millioner euro
 • Websted: dunlopsports.com
 • Sports: Tennis

3 GODE BEGRUNDELSE TIL DUNLOP

 • Til Hobby & Professionel Sport: Dunlop dominerer tennis kredsløb med sine produkter, udstyrer fagfolk og Turneringer fra. Dette vil også gavne dig.
 • Faglige Input: I årtier Dunlop arbejder med de bedste tennisspillere og behandler input til nye produkter.
 • Teknologi: Dunlop arbejder på at optimere nye produkter i tæt samarbejde med materielle eksperter som BASF.

TENNISKETSJER OG BOLDE I STORE DUNLOP

Først kom træet, senere lettere, stærkere materialer. Som Dunlop selv har undergået en udviklings- og tennisketsjer, som kulminerede i Dunlops aktuelle CX-serie. Deres Sonic kerneteknologi fremmer hårdere, renere slag. Takket være den udviklet af BASF, unikke Infingery materiale dæmper også ketsjeren rekyl af dit stød og vibrationer af rammen for at gå tilbage til 37 procent. Som et resultat, du rammer mere bekvemt, præcis og fremskynde bolden, mens også mere effektivt.

Boksen ramme tillader igen takket være dens bedre aerodynamik mere magt og kontrol. Endnu bedre er at bære alt dette ved hjælp af de matchende bolde. Med bolde, som også anvendes i professionelle turneringer anvendt - og med rette. Dunlop bruger sine udvalgte førsteklasses materialer gør sådan en uhyre ensartet ydeevne og holdbarhed af sine tennisbolde sikkert. Så tæller Dunlop ketsjere og bolde til det bedste, har tennis verden har at tilbyde - og på Keller Sports Du vælger fra de nyeste modeller Dine favoritter og også finde den rigtige tennis taske til din ketsjer.

DUNLOP OG ATP

Tennis stiller visse krav, leverer Dunlop. Pålidelig. Og at i næsten et århundrede. For lang tid siden har spredt sig selv til ATP. Så Herrens styrende organ bandt den legendariske brand tidligt 2019 endnu tættere. I fem år, giver Dunlop officielt kugler af ATP Tour og Nitto ATP Finals. Således den gule filt kugle af "Flying D" sejler på nettene i alle større turneringer Mr. off Grand Slams. Hvilket har deres egne partnere, med Dunlop eksempelvis giver de officielle bolde til Australian Open. Professionel materiale til sin egen Court? Med Dunlop og Keller Sports noget problem.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.