• 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

DYNAFIT - EN PIONER I SKITOURING

Men det er bare ikke kun gøre støvlerne af høj kvalitet fra DYNAFIT at dette mærke (udholdenhed) for dig til en interessant leverandør i form bjergsport. Især i den blomstrende skiområde beliggende Dynafit har udviklet sig gennem de seneste årtier gennem intensiv forskning og minutiøse arbejde et fremragende ry, betragtes i branchen som en pioner inden for teknologi. Over tid, udviklet München touring ski ligesom den legendariske "Low Tech", turen skistøvler nu i over 30 år ved hjælp af to ben, der er forbundet til ski.

Den nye "Pintech P49", som arbejder med de bedste 49 gram, er en sådan milepæl. Det udvikler også holdet af bjergbestigere Benedikt Böhm dag funktionelle sportstøj med moderne design og resultatorienterede sportssko for områderne terrænløb og ultraløb. Den kører og vandreture fodtøj score primært med sin robuste konstruktion, de håndterlig Vibram såler og høj kvalitet finish, og alligevel er sande letvægtere - typisk DYNAFIT op.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1950 (opstået fra mærket Humanic)
 • Grundlægger: Benedikt Böhm
 • Headquarters: München
 • Antal Medarbejdere: K. A.
 • Årsalg: mere end 190 EUR (Oberalp samlede gruppe)
 • Websted: dynafit.com
 • Sports: Outdoor, Vintersport, Løb

3 GODE BEGRUNDELSE TIL DYNAFIT

 • Fairness: En stor del af de produkter (op til 90 procent) er produceret i Europa. Obligationer til 100% i Tyskland, ski 100% i Østrig og sko 100% i Italien.
 • Awards: Har altid Dynafit produkter er hædret med store udmærkelser. Indtil begyndelsen af ??2018, den "Pintech P49" obligation med ISPO Award Award Guld.
 • Bevaring: Siden 2007 er selskabet aktivt engageret i at beskytte den truede sneleopard. Emblem DYNAFIT findes hovedsageligt i den centralasiatiske bjerge.

FAGFOLK SÅDAN BENEDICT BOEHM UDVIKLE OG AFPRØVE PRODUKTER TIL DIG

Alligevel overbevisende: For din sjov i bjergene Sport og nå dine mål kan faktisk DYNAFIT atleter har som gratister Eric "hoji" Hjorleifson alle prototyper udførligt test og give feedback Udviklingsafdeling. Så mere og mere avancerede produkter såsom den innovative præmie serien "Carbonio" touring støvler "hoji" eller alsidig ski til ski tourers produceret teknologisk som "Tour 88".

Hvor mange højdemeter i Münchens ekstreme bjergbestiger og DYNAFIT CEO Benedikt Böhm med disse højtydende produkter har allerede dækket er ukendt. Det er sikkert, at han lader sin enorme ekspertise i bjergbestigning også i produktudvikling. Mens Bohms tid i virksomheden siden 2003. Han er ansat i Bolzano Oberalp gruppe, også sneleopard som logo blev indført i virksomheden. Siden 2005 og nu symbolsk repræsenterer værdierne "hastighed, lethed, udholdenhed og teknologi", hvor DYNAFIT ønsker at orientere har altid været og i fremtiden.

HIMLEN ER GRÆNSEN

I de kommende år som hovedrollen i skiområdet skal konsekvent udvidet, foruden også andre områder af de alpine udholdenhedssport at blive erobret. Udover vintersport og kører DYNAFIT har primært temaet bjerg i tankerne, skiløbere og vandrere om sommeren vil skifte. Grænser ønsker at Benedikt Böhm mens ikke indstillet, han endeligt afsluttet i en normal arbejdsuge på op til 10.000 højdemeter måde at være forberedt på nye udfordringer i Alpeområdet og i de høje bjerge. han har de rigtige produkter til fordel for ja fra hjemmet.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80 DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.