• 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

ELLESSE: AF SKILØB FOR WIMBLEDON

Med stejlt brudt arme Boris Becker Tippelt mod netværket. Kevin Curren var intet tilbage netop forladt til transport end virkningen af ​​den tyske pr rammen retning tribunen. Spil, sæt og match, Becker. I Wimbledon-finalen. Med 17 år. ingen var yngre. Bedre klædt og ingen. For når Boris Becker trak sine arme op, præsenterede han den måde, som havde taget sig af sin stilfulde udseende. Den subtile budskab: Når det kommer til tøj havde teenageren ekspertise og erfaring bragt til det anerkendte grønsvær. Fordi i modsætning til Becker greb Ellesse 1985 allerede på et væld af erfaringer tilbage. grundlagt i 1959 af Leonardo Servadio i Perugia, ilden oprindeligt afsat til skiløb. Men bjergene var én ting, tennisbanen og den anden, den anden søjle af ild. En lignende rentable. Becker, til Mats Wilander, Pat Cash nogle af de største legender i den hvide sport, benyttede sig af de stilfulde design VPN Ellesse. Udseende og leg skal fusionere til enhed - og det lykkedes ...

TO BREVE, TO SPORTSGRENE, A BRAND ICON

Ellesse banebrydende. Hvor andre var stadig på udkig efter måder at navigere mode sport eller den italienske brand nemt kombineres begge. producere kun funktionel tøj til tennisbanen, var ikke nok. Vejen skal vende rundt, så snart Ellesse produkter indtastet asfalteret landingsbane. Før nogen talte om athleisure, brand forening allerede street stil og mode med funktion. Altid der: det ikoniske logo. Halvdelen tennisbold, halvt tips af ski. Mens andre mærker deres logo i 70'erne og 80'erne stadig noget skjult genert, flyttede Ellesse hans to af hjørnestenene i midten ind i bevidstheden. Tennis og skiløb, til Leonardo Servadio, en L en S talt Ellesse. To initialer, et brand. Et løfte. Derfor er de bragte en af ​​de første mærker dets logo store, centrale, meget synlige på hans Ellesse artikler på, bragt i 80'erne også ikoniske annoncer, reklamer, selv kalender ud. Men designet var kun den ene side, at teknologien til en anden. Form og funktion køre i kor. Så udviklede Ellesse med sin "dæk-system" et innovativt Dämpungssystem til tennissko, skræddersyet altid egnede materialer til intense dueller på banen. Den funktionelle tilføjelse til elegance og stil.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1959
 • Grundlægger: Leonardo Servadio
 • Headquarters: London, Storbritannien
 • Antal Medarbejdere: > 50
 • Årsalg: EUR> 158 mio
 • Websted: ellesse.com
 • Sports: Tennis

3 GODE BEGRUNDELSE TIL ELLESSE

 • Multi-Funktionalitet: Ellesse betragtes som en af ​​pionererne inden for athleisure-tanke.
 • Awards: Jet Pant af Ellesse blev udstedt i 1980'erne i Centre Pompidou i Paris.
 • Til Hobby & Professionel Sport: Tennisbane eller vej. Ellesse produkter fungerer både i sport og fritid.

ELLESSE AT KELLER SPORTS

Med Ellesse artikler, du medbringe en lille del af street style med på tennisbanen. Den ikoniske design af branden pendler dygtigt mellem sport og street, mellem mode og funktion. Specielt vigtige: prangende, men aldrig effekt-tvinger farvekombinationer, retro design, der positivt skiller sig ud på gaderne i London og New York. Og på Keller Sports Du får den stilfulde tennis tøj til Ellesse online. Om skjorte eller polo du trækker den Ellesse track jakke, holder dig kølig i min Visir eller Cap mod solen, pensel forbi den rigtige tennis nederdel eller den rigtige kort på. Også funktion strømpebukser, bukser, damer toppe, tennis tøj og sports-bh kan du finde i Ellesse lager af Keller Sports - i Ellesse Sale ofte ved særligt attraktive priser.

ELLESSE ARTIKEL PENDLE RET OG VEJ

Sport berømtheder og Ellesse går sammen i årtier. Her Becker, Wilander og kontanter deponeret, selv Anna Kournikova eller Arantxa Sánchez Vicario fokus, selvfølgelig, til Retten. Du går et skridt videre. Tirsdage kl duellen mellem grundforskning og T-line lørdag, da afslappende aften i baren. Ellesse produkter gør overgangen mellem sport og fritid med lethed. Især da ilden Apparel lang iført ikonisk status, i mellemtiden, er næsten kulturel. Athleisure i sin reneste form - bare, at du er hver Ellesse stil.

ELLESSE I CENTRUM POMPIDOU

Den mode og sportsverdenen havde hurtigt overbevist de stilarter fra Ellesse - og endda kunstverdenen tog varsel. Med rette så i virkeligheden ilden haft succes med deres Jet Pant sådan perfekt formet stykke stof, at det blev udstedt i en af ​​de mest prestigefyldte kunstgallerier af planeten. Der var ingen anden måde. Så Centre Pompidou i Paris Ellesses Jet Pant lavet i 1979 i en del af en begivenhed for at fejre italiensk design. Sport og mode kom til kunsten. En anden komponent, der klarer med det italienske mærke spille.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.