Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
2142

EVOC SHOP - EGNE ERFARINGER SOM EN KILDE TIL INSPIRATION

Efter at han var undsluppet en tragedie bare vidste Holger Feist, hvad han havde at gøre. Som en professionel snowboarder, havde han sat ud for videoen skyde til Østrig i 1999, men er fanget i en lavine der. Feist overlevede, men blev såret på grund af hans skovl i en rygsæk på ryggen. I betragtning af de omstændigheder, en relativt lille lidelse, men ville med en almindelig beskytter kan undgås, tænkte Feist. Ved nærmere eftersyn, intet kunne være mere naturligt at betjene end sine enorme erfaring i ekstrem sport, for at vende denne situation.

15 år Holger Feist var sprunget fra sne på grusvejen fra Powder-løber på flammende stier. Han blev ledsaget af fotografer og kameramænd, dukkede op i magasiner og videoer. Altid var den rette beskyttelse mangler. En sikker rygsæk herunder beskytter, som også sad godt og var ergonomisk tunet. Så blev pillede, syet, eksperimenteret og endeligt afsluttet i 2003, den første egen funktion rygsæk med indbygget rygbeskytter. EVOCs historie havde sin første kapitel.

EVOLUTION CONCEPT = EVOC

Det næste kapitel i virksomhedens historie bør starte i La Paz i Bolivia og kunne være titlen på følgende måde: Når du er i forventning skuffelse og inspiration. Med deres beskyttende rygsæk på ryggen og venter Feist og hans rejseledsager dengang på deres cykler, havde de stuvet væk hjemme på grund af mangel på egnede alternativer i en kasse. Ikke en god idé, men gjorde det i de enkelte dele - ligesom deres cykler. En vanskelig starte. Men også et klart signal til at handle på egen hånd igen. Bikers og vintersportsentusiaster manglede mens rejser den matchende taske med maksimal funktionalitet og fuld sikkerhed. Det var tid til at kombinere begge dele. Men uden at have nogen masseproduktion i tankerne, cykel-poser blev stadig oprindeligt beregnet til personligt brug og nogle venner.

Indtil Bernd stykker fra Hongkong rapporteret. Feist mangeårige rejse kammerat havde taget sin cykel der for tjeneste i Flying Ball Store, vækket Feist praktisk Bike Bag interesse fra sin ejer Mr. Lee. Mens Lee har bestilt 50 cykel poser og blev den første hilsen kunderne ikke engang så endelig grundlagt mærke EVOC, Feist og stykker var forretningspartnere. 2008 - omkring ni år har gået siden Holger Feist ulykke - sav EVOC nu endelig dagens lys. Frisk grundlagt, ilden opstod kort efter på ISPO i udseende for at hente flere priser. Den "Evolution Concept - kort" EVOC "- sporty, funktionelle, af høj kvalitet rygsække og tasker havde vist sig som en rigtig vinder formel.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 2008
 • Grundlægger: Holger Feist og Bernd stykker
 • Headquarters: München
 • Antal Medarbejdere: Omkring 50
 • Årsalg: omkring 2,5 millioner euro
 • Websted: evocsports.com
 • Sports: Cykel, Vintersport

3 GODE BEGRUNDELSE TIL EVOC

 • Awards: EVOC produkter er præmieret som ISPO Gold Award og Red Dot Award regelmæssigt.
 • Faglige Input: EVOC innovative produkter er skabt endnu i dag af den erhvervserfaring sin Gunder.
 • Multi-Funktionalitet: EVOC s Rygsække kan rumme en masse udstyr og beskytte ryggen takket være deres beskyttere.

EVOC PROTECTOR RYGSÆK OG POSER PÅ KELLER SPORTS

Er afgørende for EVOC produkter faktisk en simpel blanding: Bedste kvalitet møder sofistikerede detaljer, møder avanceret funktionalitet. For at sikre, at ilden regelmæssigt underkaster sine produkter til intensiv test - og skal give deres vagter med kategori 2 certifikat af EU-standarder 89/686 / EØF for beskyttelse Gear. Så du EVOC ruster både til dine ture som også for dit eventyr på pisterne og stier med praktiske lommer og rygsække.

Men ikke nok med det: i den urbane hverdag, stilfulde produkter er ægte EVOC blikfang: Dette slår Rygsæk hurtigt mere end blot en praktisk tilbehør. I Evoc Salg af Keller Sports kan du finde det fra rygsækken over cykel pakke til ski taske eller robust rejsetaske til din cykel præcis det rigtige udstyr. Disse EVOC tilbud Du kommer godt rustet i bjergene.

EVOC STORE: TESTS UNDER EKSTREME FORHOLD

EVOC grundlægger knyttet historien om branden fra starten tæt sammen med deres egne erfaringer. Professionel freeriding. Fotooptagelser til magasiner. Video skud. Alt i over 40 lande og med nye udfordringer. Manglen på praktiske detaljer var selvfølgelig hurtigt og tjent som inspiration for EVOCs protector rygsække og cykel poser. Selv i dag, skaberne af EVOC on-opdrættet tillid faglig ekspertise: derfor freeride legenden Wade Simmons er også en del af det team af brand som downhill rytter Valentina helvede eller mountainbike-rytter Jeff Gulevich. Hertil kommer, Holger Feist og Bernd stykker stadig rejse i dag til verden for at teste deres EVOC produkter intensivt. Du ønsker at sikre, at du får for dine ture til bjergene og til hele verden både praktiske rygsække og sikker beskyttelse.

HØJTEKNOLOGISKE PRODUKTER EVOC VIEW FOR MILJØET

Fagfolk har høje standarder - for fuldt ud at mødes, nu den har brug gange udvalgte materialer. Derfor EVOC løbende forske for tekstiler af høj kvalitet og fungerer kun med de bedste producenter. Hvis der ikke er materiale, der tilfredsstiller deres egne standarder, EVOC udviklet den populære materiale selv for at beskytte miljøet, ilden bruges til deres produkter, for eksempel, en proprietær, ikke-PVC Presenning -. En vandfast, ekstremt stærkt og holdbart øvre for poser.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.