Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
785

KVALITET FRA TRADITION - FALCONS FILOSOFI

Firma grundlægger Franz Falke-Raw ernærede sig som en tagdækker i sommeren og om vinteren Stricker i en lille fabrik i nabolaget i mere end 120 år. På denne måde fik han den dag 3,50 Mark - og dermed brødføde sin familie på otte børn. I 1895 gik han til den erhvervede viden til sidst egen og gav hans selskab for strikvarer efterfølgende sit navn - Falcon blev født.

I dag høg er i sin fjerde generation af familien ejerskab, i mere end et århundredes selskab tradition, men så mange ting har ændret sig. Mens området var konstant udvidet, og produkterne var stadig funktionel, men altid stod ved Falke ene i forgrunden: den præmie strategi, hofte fra produkterne sport og livsstil gadgets fabrikater.

FALCON PRODUKTER - HØJ OG PRISBELØNNEDE DESIGN

"Du skal ikke bekymre dig om dine sokker - Falke Når det er gjort for dig." Er mottoet for selskabet er fra Sauerland Schmallenberg. Hvad enten trekking eller kører, herunder tennis, skiløb: Falcon lover maksimal støtte gennem overlegen teknologi. For eksempel med falk 4 GRIP, som har en kompressionszone i anklen område, samt små silikone nubs for en direkte kraftoverførsel i skoen. The Hawk funktionelle tøj er også baseret på den "Ergonomic Sport System".

Dette er baseret på de seneste forskningsresultater og løfter for komfort, varmeisolering og åndbarhed højeste standarder for dine individuelle behov. Og på trods af al den teknologi kan høg design ud af hans syn: 2007 Falcon er i øjeblikket den eneste tekstilvirksomhed Design Award for Forbundsrepublikken Tyskland. Ikke så mærkeligt: ??design chef er den internationalt anerkendte brite James Buckley, der har arbejdet før deltagelse i Sauerland blandt andre på Calvin Klein i New York.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1895
 • Grundlægger: Franz Falke-Raw
 • Headquarters: Schmallenberg i Sauerland
 • Antal Medarbejdere: Mere End 3000
 • Årsalg: 229 millioner euro (2016)
 • Websted: falke.com
 • Sports: Løb, Outdoor, Vintersport, Tennis, Fitness, Cykel

3 GODE BEGRUNDELSE TIL FALKE

 • Multi-Funktionalitet: Falcon bruger i sine produkter til de nyeste resultater i idræt.
 • Awards: James Buckley, den britiske chefdesigner af Falcon, nyder et internationalt ry.
 • Multi-Funktionalitet: Falke produkter anvendes i mange forskellige sportsgrene.

I FALCON STORE: SOCK I ALLE FARVER OG FUNKTIONER

Hos Keller Sport har vi fokus på kernekompetence Falke: Sokker og undertøj. Løb, vandreture, skiløb eller tennis: I Falke Shop matchede produkter venter på dine individuelle behov for dig - for eksempel ved specifikke forstærkninger i anklen området for flere stabilitets- og silikone knopper for mere støtte i skoen. Vandring eksperter anbefaler for eksempel de TK1 trekking strømper lavet af merino uld. De giver bedst på varmen og ideel fugt ledelse - selv med krævende bjergture.

PÅ SPORET IKKE ER EN VÆSENTLIG DEL HAWK

Falcon ikke kun se sig selv som en fremragende totalleverandør af funktionel sportstøj, men også i en verden af ??professionelle atleter er anerkendt som sådan. Sokker og undertøj fra Falke er et centralt stykke udstyr, blandt andet til professionelle skiløbere. Både den tyske og den østrigske nationalbank Ski Team (alpint skiløb og ski cross) omfatter Falcon derfor deres officielle Outfitters.

De professionelle skiløbere er også dybt involveret i produktudvikling. Denne påstand hans dragt Falcon, med sine produkter til altid tjene individuelle behov atlet. Falcon er også officiel forretning og mode partner i Bundesligaen klub TSG 1899 Hoffenheim. Fodboldspillerne fra TSG og træneren og holdet funktion til stede selv ved offentlige optrædener i premium mode ved Falke.

TRODS PRICE PRESSURE NO KOMPROMIS

Falcon er et helejet fjerde generation familie. Grundlagt i 1895 af Franz Falke-Raw i Sauerland Schmallenberg, Det ledes høg på det samme sted af hans efterkommere Franz-Peter og Paul i dag. Og engagement i Sauerland fortsætter selv i tider med stigende prispres. Den internationale Virksomheden beskæftiger mere end 3.000 mennesker, halvdelen af ??dem arbejder i Tyskland.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.