Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

Falke vandresokker - kvalitet i mere end 100 år

Falke vandresokker giver dine fødder præcis den støtte, de har brug for på dine trekking-eventyr. Til at bære dig op på høje bjergtoppe og ned i dalen igen, over grus, sten, sand og mudder. Til at fungere som et mellemlag, beskyttelse og varmepude i dine sko for dine fødder. For at du kan nå bjergtoppene og mestre vejen tilbage til dalen, har det tyske kvalitetsmærke Falke i mere end 125 år udviklet strømper af høj kvalitet, som altid overbeviser med upåklagelig forarbejdning og maksimal funktionalitet.

Falke sokker: formstabil polstring forhindrer vabler

Når du vandrer, er det vigtigt at beskytte dine fødder. Ud over perfekt tilpassede sko er de rigtige sokker vigtige ledsagere for at undgå trykmærker og vabler og for at opnå optimal fugthåndtering. De innovative materialesammensætninger i Falke vandresokker skaber et optimalt fodklima, ideel fugttransport og hurtig tørring - og dermed den højeste bærekomfort.

Mesh-zoner i hælområdet sikrer f.eks. en behagelig afkøling af foden. Den anatomiske pasform med tåboks garanterer også en behagelig fornemmelse, og den formstabile polstring med højre og venstre side er med til at sikre, at dine fødder er maksimalt beskyttet under belastning. Falke vandresokker er din trofaste følgesvend på uforglemmelige vandreture i alle typer terræn. Nogle modeller er også et ægte blikfang takket være den bjergsilhuet, der er indarbejdet i overdelen i forskellige farvenuancer.

Falke vandresokker fås til ethvert behov

Med de forskellige trekkingstrømper fra Falke til mænd og kvinder er du optimalt udstyret til din næste tur på alle årstider.

De forskellige modeller er fremstillet til forskellige behov:

  • TK5 - til byture eller kortere vandreture med let polstring og særlig komfort for god kontakt med skoene.

  • TK2 - til lange vandreture i let terræn med medium polstring for tilpasset beskyttelse

  • TK1 - til længerevarende bjergture med maksimal beskyttelse og særligt velegnet til koldt vejr på grund af merinouldsblandingen

  • TK4 - til ekspeditioner i de høje alper med ekstra stærk polstring takket være fuld plys og maksimal varmeisolering

Grundlæggende er alle Falke vandresokker fremstillet med en anatomisk fodform, formstabil polstring og materialesammensætninger, der er tilpasset de forskellige krav for at beskytte fødderne optimalt under belastning på dine eventyr.