Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

Falke løbesokker: beskyttelse mod vabler

Falke løbesokker til mænd og kvinder er perfekt skræddersyet til dine behov - uanset om du løber lejlighedsvis, træner farttræning eller deltager i sportskonkurrencer. Løbesokker fungerer som et vigtigt bindeled mellem fod og sko ved at muliggøre fremdrift og sikre et effektivt løb. Med deres forskellige polstringsgrader på særligt belastede områder har de også en dæmpende effekt og forhindrer effektivt dannelsen af vabler med god kontakt med skoen og god kraftoverførsel.

De forskellige modeller af Falke løbesokker

Falke løbesokker er kendt for deres robusthed og holdbarhed. De er også tilpasset til atleternes forskellige behov. Du kan se, hvilket par der passer til dig, ved at se på modelnavnet. Men hvad er det egentlig, der ligger bag dem?

  • RU3: Med sin ekstra kraftige polstring er "RU3"-løbesokken ideel til afslappede løbere. Den giver en stærk dæmpning og maksimal komfort. Polstringen beskytter også mod vabler ved at reducere trykpunkterne. Hurtig fugttransport samt optimal pasform garanterer behagelige gangenheder.

Falke RU4 - Altmuligmand til jogging

  • RU4: Med sin medium polstring er løbesokken "RU4" en allround-sok. Den giver en afbalanceret beskyttelse med medium dæmpning og god kontakt med skoen. Ekstra silikonetråde på indersiden forhindrer, at sokken glider. En klap til polstring af hælen forhindrer friktion og vabler. Hurtig fugttransport samt optimal pasform garanterer behagelige og sporty jogging-enheder.

  • RU5: Med sin lette polstring for øjeblikkelig kraftoverførsel og direkte feedback er "RU5"-løbesokken særligt velegnet til konkurrencer. Polstringen beskytter også mod vabler ved at reducere trykpunkterne. Åbenporede strikkede netzoner i vristområdet giver behagelig køling. Hurtig fugttransport og optimal pasform garanterer succesfulde konkurrencer.

Falke RU Trail: perfekt til trail running

  • RU Trail: er en model til trail running. Den er særlig let, forstærket på centrale områder og lidt højere skåret. Takket være den syntetiske materialemix af polyamid og elastan har løbesokken også en førsteklasses fugthåndtering og tørrer ekstremt hurtigt, hvis den bliver våd på dine trails.