Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
2267

FRA DEN ITALIENSKE ALPS GO I TENNIS OG MODEVERDENEN

Selv italiensk vinteren har - i hvert fald i den nordlige del - en forkærlighed for nøjsomhed, for kulde og sne dekoreret bjerglandskaber. Alperne regionen er fortsat Alpeområdet. Ifølge glade beboere Biella kan have været, som i 1911 besluttede fire brødre, gør det ned at glide af Alperne kulde det rigtige tøj til mødes. Det skal være varm, lavet af materialer af høj kvalitet, at se godt ud. Planen for Fila familien var klar og producerede en fabrik, der producerede fra 1923 varmt undertøj. Foden i døren. FILA havde åbnet et hul porten til sport og mode verden. Familien udvidet det i de følgende årtier, og på, indtil det endelig kom igennem 1974:e

Branden gav Pier Luigi Rolande pennen, og designeren designet White Line Collection. En lille revolution i tidligere kun hvide iført tennis. Men en, der ikke revet ud rødderne. Farve brød monotonien, løftede individualitet mere fremtrædende, opfandt en ny, tidløs stil. Et afgørende punkt. FILA bruger italiensk mode håndværk, for at skabe lav-key, endnu altid genkendelige stilarter - og den lange sport på tværs af alle typer. Tennis var golf, basketball kom, kom fodbold, baseball og motorsport. Samtidig FILA produkter fusionere til denne dag at dyrke sport og mode, har derfor allerede fundet deres plads i streetwear.

FILA PRODUKT: PASSION OG PÅLIDELIGHED FREMSTILLET I ITALIEN

Stil udelukker ikke funktion; må ikke udelukke funktion. Ud over designet, derfor FILA haft fokus på materialer og stykker dens stilarter. De bør støtte atleter i deres bevægelser præcist reagere på de respektive krav. Således ilden gennem årene både Tennis greats som Bjørn Borg og ekstrem bjergbestiger Reinhold kniv eller NBA legenden Grant Hill for sig selv.

alle havde eller bære dem sko, skjorter, hættetrøjer med stort "F?. Det bør overses Filas ikoniske logo her før. Det tjener som et kvalitetsstempel med klar stil budskab giver farverne i brand, den lyse rød og blå, også en platform her. vitalitet og passion (rød), der seriøsitet og pålidelighed (blå). Alt dette får du, når du gøre gengæld i FILA salg, og du derefter hüllst ind stilfulde sluttede Beklædning af det italienske mærke.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1911
 • Grundlægger: brødre Fila
 • Headquarters: Seoul, Sydkorea
 • Antal Medarbejdere: Omkring 500
 • Årsalg: omkring 535 millioner euro
 • Websted: fila.de/
 • Sports: Tennis

3 GODE BEGRUNDELSE TIL FILA

 • Multi-Funktionalitet: Street-møder sportstøj. FILA kombinerer mode og funktion på egen hånd, afslappet måde.
 • Egen Produktion: Blå. Hvid. Rød. Til dette den store "F". Filas stilarter er når som helst, hvor som helst umiskendelig.
 • Til Hobby & Professionel Sport: FILA udstyrer både nogle af de bedste tennisspillere i verden og rekreative atleter.

TENNIS SLID I FILA SHOP AT KELLER SPORTS

Filas comeback kom til en virtuel overraskelsesangreb. Ikke at branden ville have været gået. Tværtimod. Ikke desto mindre er de presset i de seneste år, igen med sjældent set før eftertrykkeligt ind streetwear bevidsthed. De store logo shirts er nu godt på gaderne i London, New York og Paris som chunky sneaker brand. Men selv bortset fra Disruptor og Mindblower udenfor byerne asfalt gangbroer giver FILA produkter stil og komfort i sin reneste form.

Igen og igen i midten: tennisbanen. Der FILA rod artikler, der mærket bevarer sin arv; og du levere det rigtige udstyr for spillet mellem forparten langline, baghånd volley Kors og afslappet fra underarmen. Endnu bedre. FILA Du får med os på Keller Sports. I FILA shop man både får Tennishirts og tennis toppe til damer, shorts og nederdele, track jakker, huer, trøjer og svedbånd. Så du godt klædt på baseline og vente, indtil du kan gå tilbage en tilbagevenden til sidst.

TENNIS OG SPORTSTØJ, DER ER GODKENDT AF DEN BEDSTE

Hans elleve Grand Slam-titler vandt Bjørn Borg alle høflighed af italiensk støtte. FILA leveret udseende og funktion, Borg talent og vedholdenhed. FILA uden tennis? Tilsvarende utænkeligt som tennis uden FILA produkter. Selv efter Borg brand udstyret den store sport, både Monica Seles og Jennifer Capriati og ikke mindst Boris Becker. I dag, blandt andet den tidligere nummer et spil af kvindernes tennis Karolina Pliskova og John Isner i FILA-slid. Til dette formål stilarter branden er ideelle til en tur til streetwear, også pyntet sport legender som Alberto Tomba og Grant Hill. Uanset hvad du kan forestille dig sporty og moderigtigt, i FILA Sale du kan finde en passende stil. Plus selvfølgelig det rigtige udstyr til intense dueller på tennisbanen.

FILA - HIGH FASHION MEETS SPORTSWEAR

Lang FILA er ikke længere udelukkende til sportstøj. Længe efter at ilden er ankommet i modeverdenen. Processen blev fremskyndet af den chunky sneaker brand, men også Filas andre kreationer provokere bæredygtige anerkendende blikke. Så mærket gjorde i sommeren 2017 Fendi sammen og præsenterede resultaterne på catwalks af planeten. Begyndelsen. Fordi FILA allerede i 2018 var repræsenteret med sine nye kollektioner på Milan Fashion Week. Sportstøj møder high fashion. Athleisure lavet af FILA.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.