• 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

FEM TEN: EN NÆR-NEDBRUD SOM FØDSLEN

Nogle gange tager det dramatiske begivenheder for at skabe noget stort. Charles Cole kan synge en sang af denne floskel. I en alder af 30 år af passionerede klatrere på nedkørslen af ??den krævende plug-Salathe ruten i Yosemite National Park næsten faldt til hans død. Årsagen: Hans sko havde ikke den nødvendige greb, den californiske gled væk. Baseret på denne erfaring, civilingeniør satte sig for at udvikle sko, der skulle minimere risikoen for sådanne ulykker under opstigning og nedstigning. For der skabte den såkaldte Cole stealth Sole, en speciel gummiblanding, bør sikres den størst på grund af deres særlig høj friktion stabilitet. Fødslen af ??de fem Ti mærke, der skulle gøre det klatring verden på hovedet i de kommende år. Innovationen Coles ord spredes hurtigt. Selv om mange af verdens bedste klatrere blev sponsoreret af andre firmaer, blev nogle af hendes sko er udstyret med stealth sål.

bringe grund nok for Cole, blot to år efter virksomhedens egen sko model, "Vertical" på markedet. Men Cole hvilede ikke på hans tidligere resultater, men snarere arbejdede omhyggeligt på sine Five Ten produkter. Opfinderen var altid stræber efter at producere bedre, mere sikker fodtøj. Dette blev opnået med den "Anasazi," klatreren VM-Jean-Baptiste Tribaut blev født fra da af den franske. Med den praktiske velcro Shoe lykkedes Tribaut den første bestigning af "Just do it" den sværeste klatring rute i USA. En retssag ved brand, den anden i løbet af årene, verdensklasse bjergbestiger kalder planen, at nogle usikre lavet med Five Ten sko på bjerge rundt omkring i verden. I begyndelsen af ??det nye årtusinde udvidet Fem Ti høj kvalitet mountainbike sko til sit sortiment - de fem Ti forhandlere har vi dette kursus er på lager.

FEM TI ER ADIDAS DATTERSELSKAB

De mange nyskabelser, at fem Ti i over 20 år skabte sensation i den scene, undgik ikke de helt store i branchen. I november 2011 sportsudstyr gigant Adidas, der anerkendte det store potentiale for udendørs aktiviteter tidligt, at selskabet fra Californien tog over. 25 millioner US dollars i kontanter betalte Franks hævder at være for Five Ten. "Vi er glade for at arbejde med Five Ten. Fem Ti er et førende mærke i den udendørs marked og i den udendørs sport samfund. Bjergbestigere, mountainbikere og andre udendørs entusiaster verden sætter pris på produkterne," forklarede den derefter Adidas vicepræsident Rolf Reinschmidt handlen.

Fem Ti-grundlægger Cole sagde: "Aftalen giver fem Ti spændende perspektiver Med støtte fra adidas Group, vi kan endelig vores 'Brand af de modige' at udnytte det fulde potentiale Her på Five Ten vi ligesom filosofi adidas grundlægger Adi Dassler .. som har fokuseret på produkternes kvalitet og alt nødvendigt gjorde til atleten at opnå fordelen. " En god filosofi, at vi deler på Keller Sport og du derfor tilbyde premium sko Fem Ti online.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1985
 • Grundlægger: Charles Cole
 • Headquarters: Herzogenaurach, Tyskland
 • Antal Medarbejdere: 150
 • Årsalg: omkring 50 millioner euro
 • Websted: adidasoutdoor.com/fiveten-brand
 • Sports: Cykel

3 GODE BEGRUNDELSE TIL FIVE TEN

 • Faglige Input: Fem Ti arbejder i klatring og mountainbike i området har altid været tæt forbundet med de professionelle.
 • Teknologi: Fem Ti har sat stealth eneste helt nye standarder for klatring og mountainbiking.
 • Lang Levetid: Fem Ti elementer er designet til at modstå ekstreme forhold og opfylde deres tjenester pålidelige.

FEM TEN PÅ KELLER SPORTS STORE

Mountainbiking har haft mange års voksende popularitet. For en sikker tur på cyklen, er det obligatorisk at ikke kun fokusere på høj kvalitet komponenter på cyklen, men også på det rigtige fodtøj. Fem Ten Opbevares ved Keller Sports mountainbikere og mountainbikere vil finde derfor en række sko, der er udstyret med den nødvendige greb. Du er på udkig efter det bedste samspil mellem fod og pedal? Så du sikre et par Five Ten. For mænd, Keller Sports tilbyder såsom Freeride EPS i Five Ten salg. et klassisk freeride design, denne model har en varmende isolering og vandafvisende elementer, så du kan forfølge din passion, uanset vejret. Damerne kommer ikke i butikken Fem Ti på Keller Sports selvfølgelig for kort: Den Freeride Pro er specielt designet til smallere kvinders fødder og tilbud maksimalt greb en behagelig stødabsorberende de stød, når de lander perfekt absorberet.

BÆREDYGTIGHED: FEM TI ER UNDERLAGT STRENGE RETNINGSLINJER ADIDAS

Den sportsudstyr fabrikanten, er en af ??de fem Ti, der handler i den lovende bæredygtighed gennemsigtige end mange andre virksomheder. Målene er klart defineret i bæredygtighedsstrategien "Sport har brug for et rum", og lagt ud på hjemmesiden af ??gruppen. Derfor er brugen af ??bæredygtige materialer og den kemiske ledelse er defineret i rapporterne bæredygtighed. I 2020 adidas har set og Five Ten ambitiøse mål med hensyn til miljøbeskyttelse. Et engagement, der bliver belønnet: adidas og dets datterselskaber jævnligt stemt ind i top tre af de "Dow Jones Sustainability Indexes."

FEM TENS STEALTH SÅL: EN SUCCESHISTORIE, OGSÅ PÅ PEDALEN

De bedste klatrere i verden ikke mestrer deres vovemod ture mindst fordi den er skabt af Five Ten Stealth sål åbnet nye muligheder, sikrede uventet greb. Men ikke kun med hensyn til Klatring innovation af californierne bør sørge for forbedringer. Mountainbikere og downhill ryttere, der er afhængige også på Grip var klar over Five Ten. De tre-tiden ned ad bakke verdensmester Sam Hill er fem Ti ryttere den første time og har endda sin egen model, som nu lanceres i 3. generation.

Den fagblad prime mountainbike testet skoen og konkluderede som følger: "For det første har vi brug for S1 sål udtrykker Stealth den højeste ros: Det har altid tilbudt på mere slidte pedaler bedste greb og dermed medieret kontrol og sikkerhed, selv efter en sæson i konstant. kontinuerlig brug, har intet ændret på, at grebet niveau - 1A (...) er bevist i styrtløb en bank og også i enduro brug Sam Hill 3 er en klar købsanbefaling for alle Flad pedal Thunders derude "! Blot ét eksempel, der understreger den høje kvalitet af produkterne i vores Five Ten salg.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.