Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
1950

ÅKE NORDIN - IN NATURE HOME

Åke Nordin blev født i 1936 på den svenske High Coast i Örnsköldsvik, hvor bølgende bakker med dybe skove og beskyttede bugter alternative. Unge og nysgerrige, opdagede han en verden af ??Sverige hver dag. Life, et eventyr for ham. Hans eventyr. I løbet af sine ture gennem naturen entwicklete han de ideer, der skulle gøre det lettere sine udendørs ture. Han spekulerede på, hvordan man kunne lave en rygsæk, der nok udstyr opsummerede, var der så godt som praktisk at bære. Han satte sig i kælderen, til symaskinen sin mor og brugte redskaber sin far. Den første prototype: en rygsæk med træramme.

FJÄLLRÄVEN - LØSNINGER BAGAGE

I 1960, ti år senere, grundlagt Åke Nordin netop i denne kælder hans firma Fjällräven. Det første produkt fra Fjällräven - Svensk til polarræv, som også finder man i logoet Fjällräven - naturligvis en rygsæk. Nordin i stedet for træ nu en ramme af aluminium, men de rygsække var stadig langt fra slutningen af ??historien. Åke Nordin stoppede ikke mere. Han søgte efter løsninger der, hvor han havde bedt natur stadig er problemer. Telte, soveposer, jakker, bukser: produkterne Fjällräven bør trodse al slags vejr. Det var den tid, tresserne og halvfjerdserne, hvor sande klassikere opstod: det Grønland Jakke, for eksempel, selv i dag din følgesvend i naturen og i byen. Det var også den tid, hvor den mest berømte produkt Fjällräven er kommet på markedet, som nu legendariske Kånken rygsæk, nu det bedst sælgende rygsæk i verden. Fra den svenske høje kyst Åke Nordin har erobret verden. Indtil sin død i 2013, kæmpede han for at bringe mennesker og natur i harmoni. En drøm han opfyldte 2005: Han kaldte Fjällräven Classic til livet, en 110-kilometer vandring gennem det svenske Lapland.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1960
 • Grundlægger: Åke Nordin
 • Headquarters: Örnsköldsvik, Sverige
 • Antal Medarbejdere: Mere End 2.000 Ansatte
 • Årsalg: mere end 5 milliarder SEK
 • Websted: fjallraven.com
 • Sports: Outdoor

3 GODE BEGRUNDELSE TIL FJÄLLRÄVEN

 • Fairness: Siden 2014 Fjällräven bruger kun spores ned til velfærd gæs.
 • Bevaring: Let at genbruge: Fjällräven forsøgt på kun eller til brug to materialer sine produkter.
 • Teknologi: Let at genbruge: Fjällräven forsøgt på kun eller til brug to materialer sine produkter.

FJÄLLRÄVEN TILBUD PÅ KELLER SPORTS

Hos Keller Sport kan du finde det bedste udvalg af Fjällräven produkter: høj kvalitet rygsække som de legendariske Fjällräven Kånken, fashionable og lige så handy lommer til ture i byen eller på landet og tøj, som du ikke kun ser godt, men også i baglandet på alle eventualiteter fremstilles. Herunder funktionelle jakker, hættetrøjer, skjorter, trøjer og bukser. Flere og kvalitet håndværk med robuste og holdbare materialer.

KLAR TIL EVENTYR MED FJÄLLRÄVEN

Den største bekymring for Fjällräven er at tilskynde, ifølge virksomheden erklæring til folk at gå ud i naturen. På vandreture gennem de golde bjerge eller til lejren i den tætte skov - Fjällräven du ledsaget på alle disse eventyr. Du i harmoni med naturen. Motivationen bag Fjällräven: "Vi ønsker naturen ikke nederlag eller udfordre vi tager det langsomt Vi grundigt, inden vi nyder hvert øjeblik derude og ser frem selv, som vi er på vej, allerede på det næste eventyr ...."

POLARRÆVEN INITIATIV

Den arktiske Fox-initiativet er en form for samarbejde mellem Fjällräven og dig. Sammen du bære med Fjällräven beskytte miljøet, støtter bæredygtige projekter og måske endda gøre det for at inspirere andre til at gøre. Har du køber som en stilfuld rygsæk fra Kånken stil række, der flyder nogle af pengene i initiativet. Globalt set kan projekter søge om initiativet og en jury og en offentlig online-afstemning for at afgøre hvilket vil modtage økonomisk støtte fra Fjällräven.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.