Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

  • 10% rabat på alle varer i butikken*
  • Gratis forsendelse fra 599 DKK
  • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
  • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
1950, 773

FJÄLLRÄVEN - FRILUFTSUDSTYR MED PASSION

Fjällräven kommer fra Sverige og er på grund af det nordiske vejr bekendt med de høje krav, som naturelskere stiller til deres friluftsudstyr. Fordi naturen altid udfordrer dig. Det ved naturelsker Åke Nordin også, som grundlagde sit firma i 1960 med den første rygsæk på et let, men robust aluminiumsstel. I de følgende år fulgte mange produkter, som du har brug for til dit udendørs eventyr: Soveposer, outdoor jakker samt funktionelle bjergbukser. Du kan også finde praktiske ting til at have med på farten, f.eks. skulderpunge, dag- og rygsække til flere dages vandreture i de kloge svenskeres sortiment. Fjällräven producerer sit outdoor-udstyr med passion og for alle, der elsker naturen.

GENNEM NATUREN MED G-1000

Årtier efter virksomhedens grundlæggelse er de rygsække, som Fjällrävens succes er baseret på, stadig i sortimentet - men bedre end nogensinde. De små Kånken- og store rygsække scorer point ligesom svenskernes outdoor-tøj takket være deres robuste materiale. G-1000 er navnet på det funktionelle materiale, som mærket har brugt kontinuerligt til alle sine produkter siden 1968. Det er en funktionel blanding af polyester og bomuld af høj kvalitet. Mærket producerer ikke mindre end fem varianter af dette materiale for at kunne tilbyde det rigtige materiale til alle situationer.

FJÄLLRÄVEN OUTDOOR-UDSTYR, DER KAN TILPASSES TIL ALLE VEJRFORHOLD

Hvad er det, der gør G-1000 så specielt? Det er åndbart, vindafvisende og ekstremt holdbart, hvilket gør det ideelt til udendørs brug. Materialet giver også din hud optimal beskyttelse mod UV-stråling. Fjällrävens særlige egenskab er, at du kan forvandle rygsække, funktionsbukser og jakker til vandtæt funktionsudstyr på ingen tid med Greenland Wax. Blandingen af paraffin og bivoks beskytter materialet mod vandindtrængning. Når den vandafvisende beskyttelse ikke længere er nødvendig, kan du blot fjerne Greenland Wax fra overfladen og nyde dit udstyrs åndbarhed. Det er nemt at tilpasse dit outdoorudstyr til dine individuelle behov i mange år fremover.

DE FEM TYPER AF G-1000 FUNKTIONELT STOF

Stoffet G-1000 Original består af 65 procent polyester og 35 procent bomuld. Det rivefaste, holdbare materiale er vokset og giver pålidelig beskyttelse mod myg og UV-stråling. G-1000 Air er ikke voksbehandlet og er særlig velegnet til udforskning i varmere klimaer på grund af den forbedrede ventilation. Den løse vævning sikrer fremragende luftcirkulation, samtidig med at vægten holdes nede. Fotografer af vilde dyr vil nyde det bløde, glatte og lydløse G-1000 Silent-stof. Det betyder, at du kan ligge på lur uden at blive opdaget og især stille og roligt, mens du nyder effektiv beskyttelse mod vejr og myg. G-1000 Heavy Duty er forvokset på begge sider, vandafvisende og ekstremt robust, hvilket gør det ideelt til rygsække. G-1000 Lite sparer vægt, fordi stoffet er løst vævet og kun let voksbehandlet. Du får stadig den populære UV-beskyttelse, og udendørsbeklædningen afviser vind og vand.

FÄLLRÄVEN OUTDOOR: DET RIGTIGE UDSTYR TIL KORTE OG LANGE EVENTYR

Udendørsudstyret fra det svenske mærke er overbevisende til alle aktiviteter. Du vælger det funktionelle stof, der er bedst egnet til dine eventyr, og tilpasser det med Greenland Wax. Uanset om det er en lille eller stor rygsæk, outdoorbukser eller jakker - du vil få glæde af Fjällrävens produkter i mange år.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.