Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
2119

BLEV SOM SOKKER SPUNDET STADIG VÆVE

Historien om Trerè Innovation går tilbage til en tid, hvor spundet som strømper stadig hvilede. På det tidspunkt, kort efter afslutningen af ??Anden Verdenskrig, grundlægger Guido Redini arbejder som ekspedient i en strømpevarer fabrik. det er den lidenskab for hans arbejde og hans Sønner på. Sammen grundlagde de i 1950 sammen deres egen virksomhed og investere senere eksploderede da markedet for strømpebukser få år, konsekvent i moderne maskiner.

så familien sætter nye kvalitetsstandarder. I 1980, spiller en stadig vigtigere rolle i modeverdenen på et tidspunkt, hvor sport, barnebarn Marco Redini kommer ind i familievirksomheden og er leder af virksomheden snart. Til dato har han kørt firmaet. Under hans ledelse har virksomheden med succes lancerede FOR.BICY og fire andre sportsgrene etiketter.

FOR.BICY KOMBINERER FUNKTIONALITET MED ITALIENSK STIL

I dag er virksomheden fra Lomberdai med mere end 800 ansatte i den største sportstøj producent i Italien - og har også salgsselskaber i Tyskland, Østrig, Belgien, Holland og Storbritannien. Om 560 internationale priser og test sejre, der blev uddelt for innovation, kvalitet og funktionalitet af produkterne, bevis på dette. "Vi ønsker at forbedre vores produkter, det aktive liv i kunderne.

Funktionalitet er måske ikke den mest glamourøse ord, men hvis du, ligesom os forenet i FOR.BICY, med italiensk stil, så skabe produkter, der skiller sig ud fra mængden, "siger selskabets præsident Marco Redini. Rækken af ??varemærker er nu bukser, hættetrøjer, jakker, sokker og JACPAC, en særlig kombination af teknisk rygsæk og fjerlette ydeevne anorak der er vand og vind resistente. Den største sælger af brandet, men stadig de innovative boksershorts, som blev opfundet specielt til pendlere på cyklen.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1950
 • Grundlægger: familie Redini
 • Headquarters: Gavardo, Italien (forælder Trerè Innovation)
 • Antal Medarbejdere: 800
 • Årsalg: K. A.
 • Websted: forbicy.com
 • Sports: Cykel

3 GODE BEGRUNDELSE TIL FOR.BICY

 • Teknologi: Ved polyamid blande FOR.BICI Boxer lover den bedste polstring selv for lange afstande.
 • Bevaring: I 2022 hele produktionskæden at være under ØkoTex etiket.
 • Multi-Funktionalitet: FOR.BICI shorts er egnede til pendlere såvel som for cyklister.

DEN FOR.BICI OPBEVARES VED KELLER SPORT

De produktudviklere på FOR.BICY vidste fra personlig erfaring, hvordan forkert udstyr kan have en negativ indflydelse på daglige pendler til arbejde på cykel. For stramt, ikke åndbar, ubehagelig: Manglende polstring gør sig selv ved kortere ture i jeans eller kjole bukser ubehageligt. Fuld racing udstyr, men du ikke ønsker at ankomme på kontoret. FOR.BICY punkter var derfor udarbejdet en innovativ løsning: Underbukser med aftageligt, fire millimeter tyk "Glide & Ride" gel pad. Ud over store komfort takket være en bred linning og problemfri strik geruchshemmendem polyamid blande Boxer lover selv på lange afstande blød polstring - så cykelsadel i hverdagen outfit er næppe mærkbar.

Ved skrivebordet ankom, kan det antibakterielle puden derefter fjerne med et håndtag af underbukser. På ingen tid pendler til arbejde outfit. Desuden svejsning og termisk regulering sørge for en behagelig pasform - hele dagen lang. Om aftenen underbukserne forvandlet ved at indsætte puden igen for komfortabel polstring for turen hjem. Modellen er for kvinder "Downtown" og mænd "Byliv". Som din personlige FOR.BICI forhandler, tilbyder vi begge modeller i vores FOR.BICI butik i forskellige farver - i FOR.BICI Sale ofte ved særligt attraktive priser

BYLIV BOXER: FRA PENDLING TIL ARBEJDE OUTFIT MED ET HÅNDTAG

De innovative og yderst funktionel boxershorts FOR: BICI er velegnede til pendlere, der ønsker at køre til arbejde uden særlig cykeltøj på cykel. ønsker at bære, samt for cyklister at simple sommer tøj og alligevel ikke ønsker at gå glip af komfort i en konventionel shorts. Hos Keller Sport kan du finde præmie hjul boksere af FOR.BICI online - og så radelst forbindelser til hele byen.

FOR.BICY PRODUKTER STÅR FOR BÆREDYGTIGHED

FOR.BICY ikke kun imponeret over den konstante drev til at innovere, men også med en tydelig idé om bæredygtighed, som er forpligtet til at mærke for resten. Så den forælder Trerè var en nyskabelse af de første virksomheder nogensinde i Europa, produceret under Øko-Tex mærket. I 2022 endda hele produktionskæden for at opfylde de strenge krav i økologisk certificering.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.