Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
301

GARMIN: RESTEN MASSER

Gary Burrell og Dr. Min Kao arbejdet sammen i luftfartsindustrien og bilindustrien gigant AlliedSignal før de to tech-kyndige akademikere selv besluttede i 1989 at etablere deres egen virksomhed. Virksomhedens navn bestod af de tre første bogstaver i to stiftere-navn sammen ( "Gar-Min"), ned til Garmin var begyndt i Olathe i den amerikanske stat Kansas.

Som et resultat, de specialister til navigationsenheder oprindeligt flyttet hovedkontoret til Taiwan i 2000 til Cayman Islands og ti år senere den schweiziske Schaffhausen. Med de mange parader, men den operationelle hjerte forblev i Olathe, hvor Burrell og Kao stadig opererer. Quasi klamrer til deres rødder, de koncentrerede sammen med deres ansatte, især til fremstilling af robuste navigationssystemer til sø- og luftfart.

GARMIN TILBUD: ALLE FINDER VEJ

men Burrell og Kao ønskede ikke blot at bruge de sektorer, der er nævnt med deres produkter, men lad hele verden deler deres viden. Var det udendørs område og de tilhørende navigationsudstyr til biler endnu lidt opmærksomhed, Garmin kom snart i "mere offentligheden" område, uden at forsømme den maritime og luftfart. Garmin er også til for elektronik kvalitet, har vundet flere priser.

Amerikanerne specialiseret gradvist og fodgænger navigation på. Giver også den teknologi selskab til udfordrende dag cykel computer. For spor atleter især fitness tracker og smarte ure fra Garmin er populære. Særlig kendt er de ure og enheder fra serien Vivo Sport, Vivo Smart og kører ure fra Forerunner sortiment her. Altså: Hvad enten på vandet, i luften eller på jorden - alle kan finde sin vej med Garmin.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1989
 • Grundlægger: Gary Burrell, Dr. min Kao
 • Headquarters: Schaffhausen, Schweiz
 • Antal Medarbejdere: 13.000
 • Årsalg: mere end tre milliarder euro
 • Websted: garmin.com
 • Sports: Løb, Outdoor, Cykel

3 GODE BEGRUNDELSE TIL GARMIN

 • Teknologi: Burrell og Kao betragtes pionerer og førte Garmin til toppen af ??udviklerne af enheder med GPS-teknologi.
 • Egen Produktion: Garmin er kendetegnet ved, at både udvikling og produktion in-house og på sin egen produktion finder sted.
 • Fairness: Garmin lægger stor vægt på høj standard selv med sine leverandører. Disse omfatter etiske, sociale og miljømæssige forretningsmetoder.

GARMIN BUTIK I KÆLDEREN SPORTS

Keller Sports tilbyder en række smarte ure, armbånd og Fitness cykelcomputere Garmin online. Du er på udkig efter smarte og funktionelle følgesvende til din næste løb? Du ønsker en enhed, som du næsten tage dit håndled musik til dine ører? Keller Sports har den rigtige kvalitet fitness ur til dig på tilbud. Eller du elsker det enklere, tyndere, lettere? De smarte vivo smarte armbånd med Pulse Ox-sensor til at måle din iltmætning, vandtæt med 7 dage batterilevetid er din sporty følgesvend og støtte din sund og aktiv livsstil.

GARMIN SALE - ALT UNDER ET TAG

For alle Garmin-produkter siden etableringen af ??ur producent er stor vægt på de højest mulige kvalitetsstandarder. Ingeniørfirmaet fra Kansas, producerer, uden undtagelse til alle enheder i sin egen produktion. De elektroniske forbrugsvarer blandt hvilke også udført af Keller Sports Smart ure, armbånd og computer tæller fitness cykel, til at være in-the-art fabrikker i Taiwan, fødestedet for selskaber grunde Dr. Min Kao lavet. Din lille, praktisk partner for enhver eventyr så ikke komme over undvigende ruter til dig, men direkte ud af hænderne på navigations konger.

Fremragende kvalitet og overbevisende design, Garmins ure, der kører ure og Fitness Tracker så speciel. Da det er næsten indlysende, at virksomheden opererer på den internationale scene og ønsker at tage med sine kvalitetsprodukter den førende position på alle markeder. For producenten af ??navigations-modtagere kun det bedste er godt nok. Dette er også årsagen til den vertikale integration, der gør det muligt for Garmin sikre produktets kvalitet. Hvad enten på vandet, i luften eller på jorden - du kan bruge navigations enheder fra Garmin dig overalt føle sig sikker og altid finde vej. Overbevis at bly selv og opleve spændende eventyr dig til de mest afsidesliggende steder.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.