• 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

GARMIN: DEN RASTLØSE

Gary Burrell og Dr. Min Kao arbejdede sammen for luftfarts- og bilindustrien AlliedSignal, inden de to teknologibegejstrede akademikere besluttede at etablere deres egen virksomhed i 1989. Virksomhedsnavnet var sammensat af de første tre bogstaver i de to grundlæggeres fornavne ("Gar-Min"), og Garmin slog sig oprindeligt ned i Olathe i den amerikanske stat Kansas.

Specialisterne i navigationsudstyr flyttede derefter deres hovedkvarter først til Taiwan, derefter til Caymanøerne i 2000 og ti år senere til Schaffhausen i Schweiz. På trods af de mange flytninger forblev det operationelle hjerte dog i Olathe, hvor Burrell og Kao stadig er aktive i dag. De og deres medarbejdere holdt sig så at sige til deres rødder og koncentrerede sig først og fremmest om fremstilling af robuste navigationsapparater til søfarts- og luftfartsindustrien.

GARMIN TILBYDER: ALLE FINDER VEJ

Burrell og Kao ønskede imidlertid ikke kun at betjene de nævnte sektorer med deres produkter, men også at lade hele verden få del i deres knowhow. Mens der ikke blev lagt megen vægt på outdoor-sektoren og de tilhørende navigationsapparater til biler, gik Garmin snart ind i den "offentlige" sektor uden at glemme søfart og luftfart. Garmin står også for elektronik af høj kvalitet og har modtaget flere priser.

Amerikanerne specialiserede sig efterhånden også i fodgængernavigation. Desuden producerer teknologivirksomheden stadig avancerede cykelcomputere i dag. Fitness-trackere og smartwatches fra Garmin er særligt populære blandt løbere. Her er især ure og enheder fra Vivosport- og Vivosmart-serierne samt løbeure fra Forerunner-produktserien velkendte. Så: Uanset om du er på vandet, i luften eller på jorden - med Garmin finder alle vej.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1989
 • Grundlægger: Gary Burrell, Dr. Min Kao
 • Headquarters: Schaffhausen, Schweiz
 • Antal Medarbejdere: Ca. 13.000
 • Årsalg: over tre milliarder euro
 • Websted: garmin.com
 • Sports: Løb, Outdoor, Cykel

3 GODE BEGRUNDELSE TIL GARMIN

 • Teknologi: Burrell og Kao anses for at være pionerer og førte Garmin i spidsen for udviklingen af GPS-teknologi.
 • Egen Produktion: Garmin udmærker sig ved, at både udvikling og produktion foregår internt og i egne produktionsfaciliteter.
 • Fairness: Garmin lægger også stor vægt på høje standarder for sine leverandører. Disse omfatter etisk, social og miljømæssig forretningspraksis.

GARMIN-BUTIK HOS KELLER SPORTS

Keller Sports tilbyder et bredt udvalg af Garmin smartwatches, fitnessarmbånd og cykelcomputere online. Er du på udkig efter stilfulde og funktionelle ledsagere til din næste løbetur? Vil du have en enhed, der bringer musik til dine ører fra dit håndled? Keller Sports har det rigtige fitnessur af høj kvalitet til dig. Eller foretrækker du det mere enkelt, tyndere og lettere? De smarte vivosmart-armbånd med Pulse Ox-sensor til måling af din iltmætning, vandtæt med 7 dages batterilevetid er din sporty følgesvend og understøtter din sunde og aktive livsstil.

GARMIN UDSALG - ALT UNDER ÉT TAG

Siden urproducenten blev grundlagt, har der været lagt stor vægt på de højest mulige kvalitetsstandarder for alle Garmin-produkter. Teknologivirksomheden fra Kansas fremstiller alle apparater uden undtagelse i sine egne produktionsfaciliteter. De elektroniske forbrugerprodukter, som også omfatter de smartwatches, fitnessarmbånd og cykelcomputere, der sælges af Keller Sports, fremstilles på topmoderne fabrikker i Taiwan, hvor virksomhedens grundlægger Dr. Min Kao er født. Dine små, praktiske partnere til ethvert eventyr kommer ikke til dig via svært tilgængelige ruter, men direkte fra navigations-kongernes hænder.

Den fremragende kvalitet og det overbevisende design gør Garmin smartwatches, løbeure og fitness trackere til noget helt særligt. Det er derfor næsten indlysende, at virksomheden opererer på internationalt plan og ønsker at indtage en førende position på alle markeder med sine produkter af høj kvalitet. For producenten af navigationsmodtagere er kun det bedste lige godt nok. Dette er også årsagen til den vertikale integration, som gør det muligt for Garmin at sikre produktkvaliteten. Uanset om du er på vandet, i luften eller på jorden - med navigationsudstyr fra Garmin kan du føle dig sikker overalt og altid finde vej. Se selv, og oplev spændende eventyr, der fører dig til de mest afsidesliggende steder.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80 DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.