• 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

GOREWEAR: UDENDØRS "AT GÅ" MATERIALE

Som Vieve og Bill Gore i 1958 i kælderen i deres hus W.L. Gore & Associates grundlagt, de havde en - men sandsynligvis ikke dette - vision. For med sport og måske den mest innovative materialer af sportstøj industrien, virksomhedens begyndelse havde meget lidt at gøre relativ. Sektoren elektronik var i fokus. Til 1969. Indtil søn Bob en alsidig polymer opdaget inde banet vejen Gores i forskellige brancher. Selv i rummet gjorde det virksomhedens produkter, primært kendt, men det er for medicinsk og sportstøj. I dag er GOREWEAR synonymt med vejrbestandigt, åndbart og innovativt outdoor-tøj.

FRA LABORATORIET PÅ GOREWEAR STORE

GOREWEAR er et team af atleter og forskere. Hovedkvarteret ligger tæt på de tyske alper - hjemsted for nogle af de mest indbydende sportsgrene i verden. Den brede vifte af vejrforhold tilbyder de mange forskellige testmuligheder, de har brug for - for at skabe produkter, der fungerer, og for at forbedre udholdenhedssportoplevelsen.

I dag er det hele starter i laboratoriet. For tilfældige sjældne plads tilbage. Fordi målet med GOREWEAR var og er at udvikle produkter, der bringer den fordel merværdi. Så er fokus. Derfor er alle nye varer, alle nye materialer i laboratorium intensive tests udsat. Mens simulere forskellige vejrforhold bringer sportsfolk de nyeste innovationer i virkelige forhold til deres grænser. Således GOREWEAR sikker på, at hvad der ankommer til dig i sidste ende er virkelig velegnet til at ledsage pasform omkring dig under din kører.

Som "form følger funktion" GORE selv beskriver sin tilgang til udseende og stil, men forsømt hidtil. Diskret design endelig passer ind i ethvert levende og mat, gør dig selv under hurtigere og mere intens kører i byen altid se godt ud. Tro mod mottoet "revolutionere din Kør" vil fortsætte med at forske det og arbejdede robust og mere behageligt tøj til eliteidrætten at udvikle sig for at motivere dig til maksimal ydeevne. Brand ambassadør Fabian Cancellara (Schweiz) - med topnavne respektfuld "Spartacus" kaldet - havde vundet fire gange i sin cykelkarriere VM titel i enkeltstart og tillid siden 2016 udelukkende på cykling tøj fra GOREWEAR.

Ligeledes Brand Ambassadors Agnes Fischer (Tyskland) og Fredrik Stormo (Norge) fuldt GOREWEAR klædes. Inden for løb er ultraløbere og ekstrematleter Zac Marion (USA), Michael Arend (Tyskland) og Florian "Flow" Neuschwander (Tyskland) udstyret med GOREWEAR. Her Ultra Run er i en afstand på 100 km sikker den sværeste udfordring i at køre og steder ekstreme krav til materialer og sportsfolk.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1958

 • Grundlægger: Bill Gore, Gore Vieve

 • Headquarters: Newark (Delaware), USA

 • Antal Medarbejdere: > 10.000

 • Årsalg: > 2,5 Mill. EUR

 • Websted: gorewear.com

 • Sports: Løb, Cykel

3 GODE BEGRUNDELSE TIL GOREWEAR

 • Awards: 2017 GORE modtaget "Great Place to Work Legend" Fortune Magazine Award.

 • Bevaring: GOREWEAR bruger holdbare materialer, der opfylder kravene i Øko-Tex Standard 100 certificeret.

 • Fairness: Ansvar, integritet og etik er en vigtig del af virksomhedens filosofi GORE.

GOREWEAR TILBUD: SYNONYM TIL DRIFT

Men Zentralster del af virksomhedens DNA er udøvelse af innovation. Heldigvis. Kun på denne måde var det muligt det selskab, der i dag de fleste af de 200 amerikanske virksomheder er en privatejet, at udvikle nogle af de mest berømte og populære funktionelle materialer til udendørs beklædning. Så du kan se, for eksempel, GORE-TEX® ikke kun i de egne produkters. Andre virksomheder bruger vandet og vindtæt, åndbar membran på samme tid. Milliarder af små porer gennem dem. 20.000 gange mindre end vanddråber, for 700 gange større end en vanddamp-molekyle.

Resultatet: Regn forbliver udenfor, sved fordamper, du nyder din løb uden hensyntagen til de ydre forhold. Til gengæld forhindrer GOREWEAR Windstopper, at intens vind fløj gennem porerne på dit tøj, hvilket giver sveden mulighed for at slippe uhindret på samme tid. Når som helst, uanset hvor du vil løbe eller cykle, tilbyder GOREWEAR dig materialer, der eliminerer behovet for at se ud af vinduet og beskytte dig mod regn, vind og kulde. Derfor er både ultra-løbere og professionelle og rekreative atleter afhængige af GOREWEAR's ekspertise, når det kommer til det rigtige tøj til næste løb.

GORE-TEX® CARE - ANBEFALET

GOREWEAR følgende tips om pleje af tøj og tekstiler (se https://www.gore-tex.de/node/2941)

 • Vask GORE-TEX®: Overtøj i vaskemaskinen ved max. 40 ° C i skånsom cyklus (let vedligeholdelse), drej ved lav hastighed, bleg ikke, brug en lille mængde flydende rengøringsmiddel. På en renseri skal frafaldes.

 • GORE-TEX® i tørretumbleren: Tør yderstøj forsigtigt i tørretumbleren med lav hastighed. Imprægnering kan opnås ved en forsigtig tørringsproces på maks. 20 min. genaktiveres. GORE-TEX SHAKEDRY-tekstiler er ikke tilladt i tørretumbleren.

 • Imprægnering GORE-TEX®: Hvis imprægneringen skal fornyes, skal en passende imprægneringsspray påføres tøjet, og delen efter 20 min. tørres ved lav hastighed og lav temperatur. Ekskluderet fra denne behandling er tekstiler med GORE-TEX Active SHAKEDRY og SHAKEDRY teknologi.

 • Som en speciel service tilbyder GOREWEAR også en premium rengørings- og imprægneringstjeneste til dets tøj (se producent: https://service.gore-tex.de/shop/de/).

GOREWEAR ONLINE - FOR DIN PERFEKTE RUN

Men den succesfulde virksomhed tænker også først og fremmest på atleternes behov, når de udvikler deres løbeoutfits. Uanset om du er by-, trail- eller langdistanceløber, er GOREWEAR's designfilosofi baseret på innovation. Vandtætte og vindafvisende materialer beskytter mod kulde og vådt under løb, i dag som i går.

De sidder tæt som en anden hud og giver derfor ingen luftmodstand. Pasformen på GOREWEARs cykeltøj er tilpasset de behov, der er forbundet med bevægelser i cykling. Men det er ikke kun aerodynamikken, der er i orden, de anvendte materialer er også robuste og modstandsdygtige - atleterne vil gerne kunne træne udendørs i alt slags vejr. Det er vigtigt for din egen fitness og giver dig samtidig frihed til at gøre, hvad og hvornår du vil. Det betyder, at cykeltøj kun er effektivt og funktionelt, hvis det beskytter dig i al slags vejr.

Cykelbeklædning fra GOREWEAR opfylder præcis disse kriterier: Den er vindtæt, vandtæt og åndbar. Løbetøjet til mænd og kvinder er velegnet til en række forskellige typer løbere. I GOREWEAR-butikken finder triatleter og ekstremløbere deres løbeoutfit lige så meget som fitnessløbere og weekendløbere.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80 DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.