• 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

GORE WEAR: UDENDØRS "AT GÅ" MATERIALE

Som Vieve og Bill Gore i 1958 i kælderen i deres hus W.L. Gore & Associates grundlagt, de havde en - men sandsynligvis ikke dette - vision. For med sport og måske den mest innovative materialer af sportstøj industrien, virksomhedens begyndelse havde meget lidt at gøre relativ. Sektoren elektronik var i fokus. Til 1969. Indtil søn Bob en alsidig polymer opdaget inde banet vejen Gores i forskellige brancher. Selv i rummet gjorde det virksomhedens produkter, primært kendt, men det er for medicinsk og sportstøj. GORE Wear. , Der er to ord, som i dag synonym for vejrbestandig, åndbar, innovativ udendørs beklædning.

FRA LABORATORIET PÅ GORE WEAR STORE

GORE® Wear er et team af atleter og forskere. Hovedkvarteret ligger tæt på de tyske alper - hjemsted for nogle af de mest indbydende sportsgrene i verden. Den brede vifte af vejrforhold tilbyder de mange forskellige testmuligheder, de har brug for - for at skabe produkter, der fungerer, og for at forbedre udholdenhedssportoplevelsen.

I dag er det hele starter i laboratoriet. For tilfældige sjældne plads tilbage. Fordi målet med GORE Wear var og er at udvikle produkter, der bringer den fordel merværdi. Så er fokus. Derfor er alle nye varer, alle nye materialer i laboratorium intensive tests udsat. Mens simulere forskellige vejrforhold bringer sportsfolk de nyeste innovationer i virkelige forhold til deres grænser. Således GORE Wear® sikker på, at hvad der ankommer til dig i sidste ende er virkelig velegnet til at ledsage pasform omkring dig under din kører.

Som "form følger funktion" GORE selv beskriver sin tilgang til udseende og stil, men forsømt hidtil. Diskret design endelig passer ind i ethvert levende og mat, gør dig selv under hurtigere og mere intens kører i byen altid se godt ud. Tro mod mottoet "revolutionere din Kør" vil fortsætte med at forske det og arbejdede robust og mere behageligt tøj til eliteidrætten at udvikle sig for at motivere dig til maksimal ydeevne. Brand ambassadør Fabian Cancellara (Schweiz) - med topnavne respektfuld "Spartacus" kaldet - havde vundet fire gange i sin cykelkarriere VM titel i enkeltstart og tillid siden 2016 udelukkende på cykling tøj fra GORE Wear.

Ligeledes Brand Ambassadors Agnes Fischer (Tyskland) og Fredrik Stormo (Norge) fuldt GORE Wear® klædes. GORE RUNNING Wear® de ultra-løbere og ekstreme atleter Zac Marion (USA), Michael Arend (Tyskland) og Florian "Flow" Neuschwander (Tyskland) kan GORE Wear® udstyre. Her Ultra Run er i en afstand på 100 km sikker den sværeste udfordring i at køre og steder ekstreme krav til materialer og sportsfolk.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1958
 • Grundlægger: Bill Gore, Gore Vieve
 • Headquarters: Newark (Delaware), USA
 • Antal Medarbejdere: > 10.000
 • Årsalg: > 2,5 Mill. EUR
 • Websted: gorewear.com
 • Sports: Løb, Cykel

3 GODE BEGRUNDELSE TIL GORE WEAR®

 • Awards: 2017 GORE modtaget "Great Place to Work Legend" Fortune Magazine Award.
 • Bevaring: GORE Wear® bruger holdbare materialer, der opfylder kravene i Øko-Tex Standard 100 certificeret.
 • Fairness: Ansvar, integritet og etik er en vigtig del af virksomhedens filosofi Gore.

GORE WEAR TILBUD: SYNONYM TIL DRIFT

Men Zentralster del af virksomhedens DNA er udøvelse af innovation. Heldigvis. Kun på denne måde var det muligt det selskab, der i dag de fleste af de 200 amerikanske virksomheder er en privatejet, at udvikle nogle af de mest berømte og populære funktionelle materialer til udendørs beklædning. Så du kan se, for eksempel, GORE-TEX® ikke kun i de egne produkters. Andre virksomheder bruger vandet og vindtæt, åndbar membran på samme tid. Milliarder af små porer gennem dem. 20.000 gange mindre end vanddråber, for 700 gange større end en vanddamp-molekyle.

Resultatet: Regn forbliver udenfor, sved fordamper, du nyder din løb uden hensyntagen til de ydre forhold. Til gengæld forhindrer GORE® Windstopper, at intens vind fløj gennem porerne på dit tøj, hvilket giver sveden mulighed for at slippe uhindret på samme tid. Når som helst, uanset hvor du vil løbe eller cykle, tilbyder GORE Wear® dig materialer, der eliminerer behovet for at se ud af vinduet og beskytte dig mod regn, vind og kulde. Derfor er både ultra-løbere og professionelle og rekreative atleter afhængige af GORE Wear®'s ekspertise, når det kommer til det rigtige tøj til næste løb - med GORE Running Wear®.

GORE-TEX® CARE - ANBEFALET

GORE WEAR® følgende tips om pleje af tøj og tekstiler (se https://www.gore-tex.de/node/2941)

 • Vask GORE-TEX®: Overtøj i vaskemaskinen ved max. 40 ° C i skånsom cyklus (let vedligeholdelse), drej ved lav hastighed, bleg ikke, brug en lille mængde flydende rengøringsmiddel. På en renseri skal frafaldes.
 • GORE-TEX® i tørretumbleren: Tør yderstøj forsigtigt i tørretumbleren med lav hastighed. Imprægnering kan opnås ved en forsigtig tørringsproces på maks. 20 min. genaktiveres. GORE-TEX SHAKEDRY-tekstiler er ikke tilladt i tørretumbleren.
 • Imprægnering GORE-TEX®: Hvis imprægneringen skal fornyes, skal en passende imprægneringsspray påføres tøjet, og delen efter 20 min. tørres ved lav hastighed og lav temperatur. Ekskluderet fra denne behandling er tekstiler med GORE-TEX Active SHAKEDRY og SHAKEDRY teknologi.
 • Som en speciel service tilbyder GORE Wear® også en premium rengørings- og imprægneringstjeneste til dets tøj (se producent: https://service.gore-tex.de/shop/de/).

GORE WEAR ONLINE - FOR DIN PERFEKTE RUN

Men også i de løbende tøj den succesfulde virksomhed tænker i at udvikle sine tøj systemer primært til behovene hos de atleter. Uanset om by-, spor eller langdistanceløber: GORE Running Wear® baseret i sin designfilosofi på udviklingen af ??innovationer. Vandtæt og vindtæt materiale beskytte i dag som i går varm og tør, mens den kører. De er stram som en anden hud, og dermed ikke udgør et træk. Pasformen af ??tøjet fra GORE Bike Wear® tilpasset behovene hos de bevægelser i cykling. Men ikke kun de aerodynamik rigtige, og de anvendte materialer er lige så robust og modstandsdygtig - atleter vil være i stand til at træne udendørs citeret i al slags vejr.

Dette er vigtigt for din kondition og giver dig både frihed til at gøre hvad og hvornår du ønsker det. Radbekleidung er således kun effektiv og funktionel, hvis det beskytter dig i al slags vejr. Gore Bike Wear opfylder alle disse kriterier: vindtæt, vandtæt, samtidig åndbar. The Running Wear for kvinder og mænd er velegnet til en række forskellige rotortyper. I Gore Wear Køb i triatlet eller ekstrem runner vil bare køre outfit, ligesom fitness og weekenden runner.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80 DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.