Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

  • 10% rabat på alle varer i butikken*
  • Gratis forsendelse fra 599 DKK
  • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
  • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
2113, 273

GORE® WEAR - LØBETØJ MELLEM OPVARMNING OG AFKØLING

GoreWares ekstraordinære historie begyndte i 1967 med kreative ingeniører, der udviklede det unikke GORE-TEX® laminat, som stadig betragtes som et af de bedste funktionelle stoffer i verden. Tøj til løb består også af en blanding af materialer med andre stoffer. Mærket bruger funktionelle stoffer afhængigt af kropszonen. I kombination sikrer løbetøjet, at fugt og varme ledes ud til ydersiden. I andre kropszoner eller i vinterbeklædning holder de tilsvarende materialer varmen på kroppen. Stretch giver større bevægelsesfrihed, mens membraner af høj kvalitet holder regn og vind ude.

GORE® WEAR er fremragende, når der er behov for vejrbestandigt, vindtæt, vandafvisende og åndbart løbetøj. Løbejakkerne eller løbebukserne har sidelommer, brystlommer eller baglommer til nøgler, penge eller andre vigtige ting. Elastiske manchetter og et tommelfingerhul på hvert ærme sikrer en perfekt pasform under løbeturen. En forlænget ryg beskytter din ryg mod kulde. Lynlåsetiketterne gør det nemmere at åbne jakken. Funktionelle hætter beskytter dig mod vind og fugt og passer perfekt til dit hoved. Reflekterende detaljer sikrer dig også i skumringen og ved daggry.

UDFORDRER ELEMENTERNE MED GORE® WEAR LØBETØJ

GORE® WEAR løbetøj giver den bedst mulige beskyttelse, mens du løber. Sportstøjet er oftest skåret tæt til kroppen og har den fordel, at du er beskyttet i alle vejrforhold. På kolde og frostklare dage er løbejakkerne udstyret med Windstopper®-membraner af høj kvalitet, som ikke kun er vindtætte, men også åndbare. Det bløde fleecefor giver en behagelig og varm følelse, mens den opstående krave beskytter din hals mod vind og regn. Når det bliver hårdt, transporterer GORE® WEAR-stoffet fugten væk fra kroppen. Når du løber på friske dage eller tidligt om morgenen, er varmt løbetøj som f.eks. termiske funktionstrøjer ideelt til løb. Du vil have det behageligt og varmt i dem, og innovative tekstiler sørger for åndbarhed, når du er i gang med en varm slutspurt.

HELT IGENNEM VINDTÆT OG MAKSIMAL ÅNDBARHED

De fleste løbere foretrækker løbetights med let kompression til benene hele året rundt. Præformede knæ tilpasser sig perfekt til dine løbebevægelser. Den lave gnidningsflade på lårene er den største fordel ved GORE® WEAR løbetights. Det betyder, at du kan bære dem komfortabelt under lange løbebukser, selv i vintermånederne. De fleste løbetights er udstyret med innovativ GORE® WINDSTOPPER®-teknologi, der holder dig varm på stormfulde dage. Flade sømme og elastiske snørebånd sikrer høj komfort. GORE® WEAR løbetøj med termisk beskyttelse holder dig behageligt varm ved lave temperaturer. En elastisk linning giver komfort, da den gør det muligt for løbeshortsene at tilpasse sig perfekt til din krop. De, der foretrækker løbeshorts på varme dage, kan også finde dem i vores online shop hos Keller Sports. De giver optimal bevægelsesfrihed og en let fornemmelse.

KONCEPTET FRA HOVED TIL TÅ OG FRA HUD TIL SKAL

Årtiers erfaring fra GORE® giver optimale betingelser, og derfor tilbyder GORE® WEAR dig løbetøj uden kompromiser. Du får udendørsbeklædning fra dette mærke, der kan modstå en lang række vejrforhold. Du vil være beskyttet fra top til tå med konceptet fra top til tå, et komfortabelt termisk styringssystem. Takket være skin-to-shell-konceptet, lagsystemet med første, mellemste og yderste lag, får du et behageligt mikroklima. Et smukt design og behagelige materialer ansporer dig til at yde en toppræstation. Nu er det din tur til at finde dit GORE® WEAR løbetøj i Keller Sports Online Shop!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.