• 10% rabat på alle varer i butikken*
  • Gratis forsendelse fra 599 DKK
  • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
  • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

Hvorfor du skal vælge Gore Running Wear

Gore Running Wear er baseret på årtiers forskning og udvikling af ydeevnebeklædning, der fungerer så godt, at du ikke længere behøver at bekymre dig om at løbe. Når alt kommer til alt, udfordrer løb en atlet på mange måder: den fysiske belastning er høj. Du skal håndtere forskellige vejrforhold, og ud over den rigtige løbeteknik er mental tilstand og en god løberytme også afgørende.

Med støtte fra atleter i verdensklasse bliver Gore Running Wear-produkterne sat på prøve igen og igen. Alene for at din løbeoplevelse i sidste ende bliver bedre. Så du kan fokusere på at løbe og ikke bekymre dig om temperaturen udenfor. Eller om du er synlig, eller om du er nødt til at vende om, hvis vejret ændrer sig. Det sørger Gore Running Wear Shop fra Keller Sports for.

Fordelene ved Gore Running Wear: Perfekt fugthåndtering

Gore Running Wear forsøger altid at hjælpe atleterne med at stræbe mod nye højder med innovative produkter. På denne måde kan løbere hæve deres personlige barren lidt længere hver dag. En perfekt fugthåndtering af løbeudstyret er afgørende for, at du kan være på farten i alt slags vejr og på ethvert terræn. Hvor du tidligere joggede i gennemblødte bomulds-T-shirts, som du først svedte og derefter frøs i, sikrer de nyeste syntetiske fibre fra Gore i dag maksimal åndbarhed.

Hvis du begynder at svede på et tidspunkt under din træning, transporterer Gore Running Wear-stoffet straks fugten væk til ydersiden. Din kropstemperatur forbliver stabil, og din hud forbliver tør. Det betyder, at du kan koncentrere dig om banen hele tiden uden at skulle bekymre dig om vind eller for meget sol.

Løbetrøjer, løbeshorts, tights og jakker - Gore Running Wear

Gore er verdenskendt for sit vandtætte Gore-Tex-stof, som mærket leverer til utallige outdoor-producenter. Virksomheden markedsfører dog sine egne kreationer under navnet Gore Wear - inden for løb under Gore Running Wear til mænd og kvinder. Produkterne af høj kvalitet til hobbyløbere og professionelle atleter imponerer altid med en enkel, tidløs stil og maksimal atletisk ydeevne.

Gore-tøj til løbere er særligt åndbart, hurtigtørrende og behageligt at have på huden. Sortimentet i vores Gore Running Wear Store omfatter alt, hvad løbere har brug for til deres træning: Fra løbetrøjer, langærmede løbejakker og løbejakker til løbetights, løbeshorts og tilbehør som f.eks. løbehandsker og løbehætter. Gore Running Wear er opdelt i forskellige produktlinjer:

  • Thermo: Sportsbukser og fitness-trøjer fra "Thermo"-serien er f.eks. ideelle til koldere, tørre dage eller er sammen med et tykkere yderlag endda velegnede til frostvejr. Den kompakte isolering giver ubegrænset bevægelsesfrihed i alle situationer.
  • Konkurrence: "Contest"-serien er derimod beregnet til krævende træning og konkurrencer i varme temperaturer. Den er fremstillet af et materiale, der næsten ikke er synligt, og som får dig til at glemme, at du overhovedet har en yderst funktionel skjorte på. Perfekt til lange dage på stien eller til maratonløbet.
  • Windstopper: Hvis du har brug for let, men pålidelig beskyttelse mod elementerne under din træning, skal du i stedet vælge Gore Running Wear-løbejakker med Windstopper-teknologi. Den absolut vindtætte og ekstremt åndbare membran blokerer vinden og tillader vanddamp at slippe ud til ydersiden. Denne kombination af beskyttelse og åndbarhed minimerer vindafkølingseffekten og reducerer samtidig risikoen for overophedning under fysisk aktivitet. Den holdbare imprægnering af ydermaterialet giver ekstra vandafvisende beskyttelse.
    Elastiske manchetter og et tommelfingerhul på hvert ærme sikrer også en perfekt pasform under din løbetur. En forlænget rygparti beskytter din ryg mod kulde. Reflekterende detaljer giver dig også sikkerhed i skumringen. Afhængigt af vejret eller dine præferencer kan du vælge mellem forskellige ærmelængder og kravevarianter - helt op til en halv lynlås med opstående krave. Det betyder, at du hele tiden kan koncentrere dig om banen uden at skulle bekymre dig om vejret - og nyde den rene glæde ved at løbe.

Gore Running Wear Shop hos Keller Sports

I Gore Running Wear Shop hos Keller Sports finder du alt, hvad du har brug for til din løbetræning eller konkurrence. Uanset om det er en vej, en skovsti eller en skotskternet bane, om du er en ambitiøs professionel eller en afslappet fritidsjogger - med Gore løbetøj til kvinder og mænd er du godt rustet til alle lejligheder. Løbetrøjer, bukser, hættetrøjer og jakker fra Gore Running Wear byder på fugttransporterende materialeegenskaber, bevægelsesvenlige snit og tidløst design.

I Gore Running Wear Store hos Keller Sports kan du nemt og bekvemt bestille dit nye løbeudstyr online med få klik med musen. Eller du kan bestille vigtigt træningstilbehør fra vores sortiment af Gore Running Wear. Og hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, kan du holde dig opdateret med attraktive og kombinerbare rabataftaler på Gore løbetøj.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80 DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.