Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
1547
HAGLÖFS

HAGLÖFS PRODUKTER: FOR ET MERE BEHAGELIGT LIV I NATUR

Det var ikke et valg. Ingen valg. Vejret, vinden, regnen, kulden Sverige dikteret hverdagen, dikteret arbejde, skole, livsstil. Viktor Haglöfs blev født i det barske, ustabile del af Sverige. Den fantastiske naturlige forhold har altid været præget af barske vejrforhold. Wiktor Haglöfs ikke ruge af lidenskab, han tænkte ud af nødvendighed. Hans egen og livet for alle dem, der dagligt blev udsat for de elementer, bør lettes. Til denne impuls, der blev grundlagt i 1914 Haglöfs midt i Sverige sin egen virksomhed. Haglöfs blev født. En unik brand.

Selvfølgelig er der funktion, holdbare materialer og innovation til intensiv møder med den store udendørs selv med svenskerne øverst på listen. Men ikke bare. Haglöfs er også tænker på dig, når du starter mod naturen kun nu og da, selvom du lige har dit daglige liv mere behageligt - og tør - ønsker at gøre. Derfor sports brand forstår deres produkter frem for partnere end som udstyr. Som partner, du ledsaget i enhver situation.

I STORE HAGLÖFS: HIGH TECH TIL KONTOR OG BJERGE

Den stilfulde udseende alene er nok selvfølgelig hverken klatring eller skiløb, hverken når jogging eller når trekking. Derfor Haglöfs bruges ikke kun materialer fra GORE-TEX, det svenske sports etiketten har også L.I.M BEVIS på tilbud. Denne åndbar, vandtæt og på samme fluorcarbon-fri materiale holder dig under dine ture i naturen tør. Wind udenfor, store og små bevægelser, takket være en høj stretch andel forbliver til enhver tid. Haglöfs Pertex® Microlight er helt lavet af polyamid, derved, vindtæt let og holdbar. At forbedre isoleringen i kommer, at virksomheden giver nogle af dens dele med ham med en speciel langstrakt stedet rombeformede kammer struktur.

Deres syning behøver kun 2.000 i stedet for de sædvanlige 100.000 sting. Færre huller betyder mindre tog lig til mindre koldt inde. Formlen er så simpelt som den er genial. Quad fusion Mimic turn efterligner de isolerende egenskaber af ned, dog absorberer signifikant mindre flydende og forbliver inden i kappen så på plads. En kold snap på skråninger? Pludselig snefald under skitur? klædt i Haglöfs du har for disse udfordringer kun et flygtigt smil tilbage.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1914
 • Grundlægger: Wiktor Haglöfs
 • Headquarters: Järfälla (Uppland), Sverige
 • Antal Medarbejdere: 500
 • Årsalg: omkring 72 mio EUR
 • Websted: haglofs.com
 • Sports: Outdoor, Vintersport

3 GODE BEGRUNDELSE TIL HAGLÖFS

 • Fairness: Som medlem af Fair Wear Foundation er Haglöfs er en for bedre arbejdsvilkår i tekstilindustrien.
 • Bevaring: Mange produkter fra Haglöfs har fået tildelt det blå Sign-Seal, en certificering for bæredygtig produktion
 • Multi-Funktionalitet: Haglöfs' mål er at skabe produkter til enhver situation, så tøj af sports brand er meget alsidig.

MILJØBEVIDSTHED MØDER SKANDI CHIC - IM HAGLÖFS SHOP

De afgørende faktorer er både innovative materialer og funktion, både lang levetid og bæredygtighed. Haglöfs du ønsker for hver fod, at du tilbyder til døren, forberede den bedst mulige måde. Det er én ting. Den anden er naturen. Fordi så meget som du ønsker Haglöfs også beskytte mod deres luner, så intens, er svenskerne interesseret selv for miljøet. De har udviklet en metode til at producere høj kvalitet af "ghost net", slidstærkt friluftsudstyr. Dele af Nengal- og Khione samling er lavet af disse tilbage i havet og senere genvundet fiskenet, hvor livet i havet kan blive viklet ind. Haglöfs ser sig selv som en pioner. Det betyder også, at ned anvendes ukontrolleret trods deres isolerende virkning. Bruger Haglöfs ned, selskabet kun anvender restprodukter fra fødevareproduktion - og kontrollerer overholdelse af sin selve direktivet intensivt. Miljø foreslår nem måde.

Men nu Sverige ville ikke være Sverige, ville de glemme alt om det hele stil. Minimalisme. Klare former. Clean designs. Skandi-chic passer ind i byen og i naturen. Hans nedskæringer holder Haglöfs derfor indsnævre, figur-hugging hos kvinder. alligevel mangler i slutningen af ??den frie bevægelighed har at frygte nogen. Funktionen endelig får også hendes eget kapitel i "Corporate bibel". Hertil kommer, at udformningen af ??jakker, veste og bukser forblive ren, for dermed at lægge fundamentet for athleisure i ren form. En Haglöfs jakke gælder under freeridere og andre udpegede udendørs atleter som en trendsætter. I mange tilfælde er de jakker designet i to farver, et varemærke er lynlåse i kontrastfarver. Den iøjnefaldende design er et blikfang, endnu vigtigere vil sandsynligvis være den vindere og medier kvalitet.

De veludstyrede Haglöfs jakker er vejrbestandigt og understøttes af gratister, til brug bevis 2-L er for eksempel materiale. PFOS / PFOA fri DWR behandling med Haglöfs ski jakke helt vindtæt og beskytter mod indtrængning af fugt, høj åndbarhed pågældende foder brug af børstet mesh. Vejret for skiløb hurtigt udskiftet, på ethvert niveau, er der andre klimatiske forhold. Derfor kan hætten indstilles tre gange, herunder en hjelm passer over det. Med et lille ærme lomme, en brystlomme, to centralt placeret rygsæk kompatible lommer og to indvendige lommer, den Haglöfs skijakke opsummerer alle føre, hvad sportsfolk på alle tidspunkter. Pre-formede ærmer og manchetter med velcro velcro, en blød hagebeskytter, den ene hånd justerbar forneden og den aftagelige stretch pulver nederdel vidnesbyrd om den stærke oplevelse af producenten med ægte ski tøj.

Til trekking selv i ugæstfri vejr, vælger mange atleter Haglöfs dunjakke, der imponerer med sin meget lav vægt med maksimal vind og beskyttelse temperatur. Kappen kan komprimeres i en meget lille plads og er lavet af rivefast materiale Pertex®Quantum. Producenten ikke sjuske med materiale i Haglöfs dunjakke, den Daunenfüllpower når 800, som også kan forhindre frysning koldt. Gennem en PFOS / PFOA-fri imprægnering, fugten løber ud, for optimal bevægelsesfrihed make skulder indstik Powerstretch® Polartec®. Haglöfs ned jakke absorberer alle redskaber i to lommer og en brystlomme, kombinerer optimale termiske egenskaber med fremragende sammentrykkelighed. De vind-Pertex®Quantum ydre materielle garantier for vind og vand beskyttelse, selv i meget ubehageligt vejr.

UDSTYR I SENSE AF WIKTOR HAGLOFS

Men nu efterlader det ikke ilden i tøj. Faktisk havde Wiktor Haglöf ikke noget at gøre med jakker, bukser og veste. Rygsækken var hans opmærksomhed. Sådan startede virksomheden. Så det fortsætter i dag. Funktionelt er rygsække - som det passer skandinaver - altid stilfulde. Soveposer og tasker Haglöfs tilbydes. Til bjergbestigning og vandring tilbyder den svenske producent meget lette universelle bukser til udendørs softshell, en let kollektion, der er velegnet til sommeraktiviteter.

Haglöfs filosofi stammer fra begejstring for bjergene, vintersport og alt hvad folk elsker om naturen. Wiktor Haglöf stillede sig selv til opgave at give skandinaverne sikkerhed, varme og komfort i deres ofte uvurderlige miljø. Når alt kommer til alt skal livet i naturen være sjovere i enhver situation. Dette princip skaber et fremragende grundlag for sportsmærket. Sidst men ikke mindst inkluderer dette solidt håndværk, fordi kun førsteklasses kvalitet kan modstå den barske svenske vinter.

Det tilpasser sig de hårdeste krav: Haglöfs tøj og udstyr er designet til at udføre sit job pålideligt selv på en polær ekspedition. Oprindelsen - ren karakter - er aldrig blevet glemt af medarbejderne i virksomheden. Derfor er de forsigtige med virksomhedens motto "Pas på" med hende. Menneskelige aktiviteter, som ethvert fodaftryk på sneen, forlader altid en sti, men det bør ikke skære mere end nødvendigt i vores miljø. Bæredygtighed er derfor den vigtigste del af virksomhedsfilosofien for Haglöfs.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.