Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

  • 10% rabat på alle varer i butikken*
  • Gratis forsendelse fra 599 DKK
  • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
  • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
1547, 773

HAGLÖFS - INSPIRERET AF DEN SKANDINAVISKE VILDMARK

Haglöfs-mærkets outdoormode stammer fra en traditionel virksomhed, der blev grundlagt allerede i 1914 i Torsang i Sverige. Wiktor Haglöf var søn af en skovfoged og tilbragte derfor meget tid i naturen. Som ung dreng gik han den lange vej til skole i vind og vejr, og han kendte skovarbejdernes hårde hverdag. For folk dengang var outdoor ikke en eufemisme for en bevidst valgt fritidsaktivitet eller en spændende trend, men snarere en nødvendighed for at trodse elementerne. Da Haglöf grundlagde sin virksomhed, ønskede han at forbedre udendørsforholdene betydeligt. Han udviklede udstyr til udendørs brug baseret på princippet om pålidelighed. Blandt de første produkter var rygsække. Senere fulgte andet friluftsudstyr som telte og soveposer. I dag genererer virksomheden næsten 80 procent af sin omsætning i tøjsektoren.

SPORTY CHIC MED HØJ FUNKTIONALITET

Haglöfs jakker og bukser til udendørs brug er iøjnefaldende med deres livlige og dynamiske design. Tøjet er minimalistisk, slankt, ligetil og alligevel meget elegant, og det giver visuelle fordele. Men det bedste ligger i detaljerne. De fleste modeller er praktisk funktionelt tøj med en reel ekstra fordel. De funktionelle trøjer har, som de fleste modeller fra Haglöfs, åndbare og fugtregulerende egenskaber. De er fremstillet af et særligt strikket materiale, der tørrer hurtigt. En anden finesse er de forskudte skuldersømme, som effektivt forhindrer gnidning af rygsækkens stropper. Luftcirkulationen og fugthåndteringen er også fremragende i Haglöfs bukser. Udendørsmoden har disse fantastiske egenskaber takket være sin eksklusive materialesammensætning. En smart blanding af forskellige syntetiske fibre, men også af naturlige stoffer, øger funktionaliteten og komforten betydeligt. Der anvendes ofte vandafvisende nylon-, polyamid- og polyesterstoffer. En lille tilsætning af elastan øger strækbarheden mærkbart.

SPORTY UDENDØRS MODE TIL FORSKELLIGE FORMÅL

Haglöfs outdoor-tøj er fremstillet til udendørs brug og til alle vejrforhold. Du finder luftige shorts og skjorter samt blødt forede og velisolerede quiltede jakker og parkaer til vintersport. Særligt populære er de vejrbestandige hardshell-jakker, som består af forskellige lag og udgør det yderste lag af løgskindslooket. Derudover omfatter vores sortiment Haglöfs specialbeklædning som f.eks. vandtætte regnshorts til en tur i sommerregnen. Der er også strømpebukser på tilbud. Det er tætsiddende, elastiske bukser med kompressionsfunktion. Kompressionen har til formål at forbedre blodcirkulationen i benene og dermed motivere til højere ydeevne. Der findes specielle trekkingbukser til vinter og sommer samt hybridbukser med forformede knæ. Multifunktionsbukser fungerer som allroundere blandt udendørsbeklædning. De er fremstillet af et robust strækstof og har en høj solbeskyttelsesfaktor. Som med mange Haglöfs bukser har disse modeller også rummelige lommer og masser af opbevaringsplads. Typisk er også de elastiske indsatser i taljen og manchetterne, der giver større komfort.

FUNKTIONELT KLÆDT PÅ HELE ÅRET MED HAGLÖFS

Med Haglöfs friluftstøj er det altid en fornøjelse at være ude i det fri. Du vil være varm og tør i vind og vejr og føle dig behageligt luftig i sommersolen. Du kan også nyde godt af et udvalg af farver og snit, der ligger over gennemsnittet. Tag et kig, så finder du helt sikkert hurtigt din yndlingsmodel.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.