• 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

WAGNER: A SCHUHMACHER KARRIERE

Jetzendorf i Oberbayern. I atmosfæren af ??den berømte storby München, ikke langt fra Alperne, er Hans Wagner født i året 1896:e Den passion for fremstilling af fodtøj havde været stort set lagt drengen i holderen: Hans far arbejdede som skomager. I München, Hans lært denne høje håndværksmæssige, især den såkaldte syning af som stadig var helt ny på det tidspunkt, men stadig kommer i Hanwag sko brugt. Dette indebar en stilk-til-jord-forbindelse teknologi, der har været brugt i særdeles robust fodtøj.

udstyret med den nødvendige ekspertise, det tiltrak Hans Wagner efter fire kirker, hvor han selvstændigt foretaget i 1921 og grundlagde Hanwag - navnet på det selskab, han sat fra de første bogstaver i hans første og sidste navn sammen. Hanwag begyndte i midten af ??1920'erne, for at fokusere på vandrestøvler og støvler og slå i en division, der havde på trods af den globale recession økonomi - især i Oberbayern og især i Wagner-familien, gjorde hans brødre Adolf og Lorenz ham, men lige og grundlagde fremstiller højland eller Löwa.

HANWAG: AF BAVARIA IN THE WORLD

Vi har altid vokse, Hans Wagner sat i Vierkirchen et nye medarbejdere og udviklet sine produkter løbende uden at foretage ændringer, men i sin vorden. Fordi: Hanwag er stadig den eneste tyske skoproducent at indstille stadig på traditionel syning af. Ud over disse høj kvalitet, gammel kunst, er alle sko "sammenknebne" i Bayern. Denne fremgangsmåde er kendetegnet ved, at læderet lægges over overlæderet og fast der. Sålen er fast først efter at sikre, at alle sko er ny resol. Det har ikke ændret sig til denne dag. I 1972, Hans Wagner flyttede gradvist fra sin forretning ud scepteret endelig afleveret sin nevø Josef, som havde afsluttet en skomager træning med ham.

Efter Hanwag oplevet en reel boom. Også, da de fire Kirchener med "Haute Route" skabte den første ski touring støvle på verdensplan. Sammen med Sepp Gschwendtner, den bjergbestigere pioner og paraglider pilot, den Fremstilling i Bayern udviklet også klatring sko med bløde såler friktion. Efter Josef havde selskabet gennemført 40 succesfulde år, blev Hanwag placeret i hænderne på Fenix ??Outdoor, at der blandt andre mærker Fjällräven og Primus tilhører. Betingelserne for erhvervelse af Sverige: Bevarelsen af ??navnet, produktionsstedet i fire kirker og alle job. Imens Hanwag er repræsenteret med sine trekking sko, alpine og bjerg støvler rundt om i verden.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1921
 • Grundlægger: Hans Wagner
 • Headquarters: Fire kirker, Tyskland
 • Antal Medarbejdere: Omkring 2000 (Moderselskabet Fenix)
 • Årsalg: mere end 500 millioner euro (moderselskabet Fenix)
 • Websted: hanwag.de
 • Sports: Outdoor

3 GODE BEGRUNDELSE TIL HANWAG

 • Egen Produktion: Hanwag giver alle de sko i Europa siden, hans stil forbliver tro mod syning af og tilpasse.
 • Lang Levetid: Hanwag sko holde på grund af den omfattende stil længere end sammenlignelige modeller af konkurrencen.
 • Fairness: Moderselskabet Fenix ??er forpligtet til at forbedre arbejdsvilkårene.

HANWAG VANDRESKO MED KELLER SPORTS

Keller Sports tilbyder et komplet sortiment af absolut tid favorit af Hanwag i butikken. Enhver, der er på udkig efter en trekking eller vandreture sko af højeste kvalitet vil finde det her. Uanset om du tør sætte dig selv på udfordrende bjergture med gletscher-sektioner eller fan lighter udendørs aktiviteter er - Hanwag har kan bare få den rigtige sko til dig at aflevere loggen på grund af vandtætte alligevel åndbare materialer med tørre fødder.

HANWAG SKO: "DIREKTE FORBINDELSE MELLEM MENNESKER OG JORD"

Hans Wagner var ikke alene en strålende skomager og CEO, han filosoferede også som: "For en bjergbestiger sko er det vigtigste emne," sagde han engang, beskriver fodtøj som en "direkte forbindelse mellem mennesker og jorden." Hvor stor er kærligheden til sine produkter, og hvor højt de kvalitetsstandarder siden 1921, Hanwag shows, men selv i dag.

Mens mange konkurrenter i det udendørs område med dets fremstilling omkostningseffektive kortlivede stil sko, har Bayern taget op årsagen til at gøre produkter, der kan vare hele livet med god pleje. Her metoden til Zwiehnähens og tweaking kommer tilbage i spil. Og hvis sålen er så men når gået igennem, Hanwag såler denne nemme igen. En procedure, der er ikke muligt med den normale, billigere produktion. Eneste brudt nye sko til at købe? Slet ikke Hanwag.

KUN DET BEDSTE AF LÆDER ORLOV

Hanwag henseender omhyggeligt sørge for, at kun det bedste læder bruges til dei sko. Bayern derfor arbejde med flere typer af læder fra forskellige leverandører. Det er især vigtigt for alle, hvor det grundlæggende råmateriale kommer. Nubuck læder, split læder, foring læder eller Terra Care Zero produceret af tyske garveri Heinen, den helt CO2 kommer neutralt - kun håndplukkede eksperter, der driver deres håndværk ligner traditionelle som Hanwag, blandt leverandørerne af skoen producenten. Bortset fra den høje kvalitet yak læder, der er indkøbt fra Tibet, er hele forsyningskæden inden for EU.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80 DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.