Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
302
HEAD

HEAD SKI & VINTERSPORT: TIL PULVER OG SKRÅNINGER

For første gang på ski Howard hoved var i 1947. Den daværende fly ingeniør var alt andet end begejstrede for dette vintersport oplevelse. Han var sikker på, at en lettere, hurtigere og mere komfortabel skiløb ville øge hans entusiasme hurtigt. Da det ikke gav denne ski, til chef gjorde summarisk sig til arbejde og skabt en prototype for tre år ad gangen. Med sin krydsfinerkeme, aluminum sandwichpaneler, sidepaneler af plast og en sømløse kant endelig gled til det første revolutionerende HEAD ski på skråninger.

Med ham pludselig alle kunne stå på ski. I dag, Mærket tilbyder ski for hver sne præference og hver ekspertniveau. Med VM Rebels eller Supershape linje hastighed bilister få deres penge. Således den velkendte ski racer og olympisk vinder Kjetil Jansrud (Norge) og Matthias Mayer (Østrig) ligger på hovedet under kontrakt. udviklet i samarbejde med topatleter, der Performanceski tilfredsstille trangen til hastighed. Rounder, der føler sig godt tilpas både på pisterne og i små dyb sne felter skal dog mere sandsynligt, at Monster eller den Stærke Instinct adgang. Venner af bagning lande oplever stabil med KORE linje, mens adræt køreglæde i pulverform.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1950
 • Grundlægger: Howard hoved
 • Headquarters: Amsterdam (Holland), Kennelbach (Østrig)
 • Antal Medarbejdere: 2500 (På Verdensplan)
 • Årsalg: mere end 428 mio EUR
 • Websted: head.com
 • Sports: Tennis, Vintersport

3 GODE BEGRUNDELSE TIL HEAD

 • Faglige Input: Ski racere, freeridere og tennis fagfolk høres i udviklingen af ??nye produkter.
 • Teknologi: Effektive kombinationer af materialer og funktionelle design giver den bedste ydeevne.
 • Til Hobby & Professionel Sport: HEAD tilbyder sport Essentials for hver træning niveau.

TEKNISKE MASTER SERVICE

Innovative løsninger til optimal fund skioplevelse, den produktudviklere HOVED koncentrere sig om det væsentlige: reduktion til det væsentlige og fraværet af unødvendig ballast vise vejen til nye kombinationer af materialer, produkt- former og mønstre i skiområdet. Det gælder både ski selv, såvel som til skistøvler og udstyr såsom hjelme eller ordentlig skitøj. Således kan for eksempel i freeride område graphene, det letteste kendte materiale i verden, anvendes på spidsen og halen af ??ski at tilvejebringe større reaktionsevne og smidighed. Power Sidewall i all-mountain ski "Supreme Instinct", dog garanti for, at ski carving bevæger stabil. Hver HEAD Ski kommer så med sin egen unikke karakter. Der bedst passer til deres egen, skal findes på isglatte skråninger eller i løs sne.

GAME, SET, MATCH!

Maria Sharapova, Novak Djokovic, Andy Murray - også i tennis Head er en af ??de største leverandører i bilindustrien for mange stjerner i den scene. Oprindeligt speciale i tennisbolde, som brandet er nu også i tennis tøj og -udstyr internationale på højeste niveau i hjemmet. Med målrettede produktegenskaber og innovative teknologier hjælper tennisketsjere, sko, -Tekstil og tilbehør til både den tennis elite og rekreative spillere og begyndere til succes på banen Hvorvidt tennis cirkus, klub uddannelse eller rekreative Match -. HEAD tilbud til enhver lejlighed rigtige udstyr.

FRA UDDANNELSE TIL FODBOLDKAMPEN

At være en hvilken som helst rally dyrket på banen, HEAD tennis produkter gentagne gange optimeret med nye teknologier. For skjorter, vil bukser og kjoler værdi tillade funktioner som åndbarhed og fugttransport og passer dvs. maksimal bevægelsesfrihed lagt. Et særligt højdepunkt af hovedet rækkevidde er den sofistikerede tennisketsjer serien. Navne som "Speed", "Exreme", "Radical" eller "instinkt" allerede fortælle, at det er i udviklingen af ??teknologier til ydeevne og strøm til en kraftfuld, kontrolleret spil. Et eksempel på teknisk innovation er graphenes 360 teknologi, der tillader skal sendes platziertem Graphene inde i klubben forbedret stabilitet og optimeret energioverførsel fra battet til bolden.

HOVEDET TENNIS SET

Chefen mærke er den komplette leverandør af din tillid til tennis. For år og årtier, den amerikanske kult etiket Hoved på det højeste verdensplan er hjemme og fremmer professionelle spillere og berømtheder, samt rekreative atleter og begyndere. Uanset om tennis cirkus, uddannelse klub eller i fritiden match: I chefen tennis online butik for Keller Sports du finde stokke, tekstiler og tilbehør til enhver lejlighed og for hele familien.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.