• 10% rabat på alle varer i butikken*
  • Gratis forsendelse fra 599 DKK
  • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
  • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

HEAD TENNIS: FRA RACKET TIL TENNISTASKE TIL SKO

HEAD-tennisrackets fra de populære YouTek IG- og Radical MP-serier udvikles løbende og tilbyder unik kontrol. Vælg en racket med masser af spin til aggressivt spil eller en all-rounder til komfort på banen. Ud over tennisketsjere finder du også tennistasker til transport og lette HEAD-sko, der giver stabilitet ved hurtige retningsskift. Allcourt, ler eller indendørs: Her kan du finde tennissko til mænd, kvinder og børn!

TENNISTØJ TIL AMBITIØSE SPILLERE

Trøjer, shorts og tennisshorts, der kan ånde, føles gode, garanterer dig bevægelsesfrihed og behagelig komfort, selv under en hidsig kamp. Med jakker og pullovers i trendy design er du perfekt rustet til træning og fritid. Tilbehør med høj funktionalitet hører til udstyret. Bestil pandebånd og svedbånd til leddet eller kasketten, der tjener som solbeskyttelse. Du kan også finde strenge, overgrips til HEAD-tennisrackets og tennisbolde i webshoppen. Selv om mærket oprindeligt fokuserede på produktion af ski, erobrede det fra 1980'erne tennisverdenen med særligt lette og alligevel stabile tennisketsjere. Svømning, squash og snowboarding fuldender det populære mærke, der er baseret i USA og Østrig, i sit sortiment.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.