• 10% rabat på alle varer i butikken*
  • Gratis forsendelse fra 599 DKK
  • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
  • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

EN FAMILIEVIRKSOMHED SÆTER STANDARDER - OPRINDELSERNE FOR DET SKANDINAVISKE KVALITETSMÆRKE

Hestra betragtes som en reel autoritet blandt vintersportentusiaster, når det kommer til ski og vintertilbehør. Det rene design og det ekstraordinære håndværk af skihandskerne til kvinder og mænd er varemærker for produkterne fra den svenske familievirksomhed omkring Magnusson-familien. Succeshistorien begyndte med Martin Magnusson i 1936, da han grundlagde sit firma Martin Magnusson & Co. Først og fremmest var det hans robuste arbejdshandsker, der var skræddersyet til tømmerhuggernes behov omkring den svenske by Hestra, som Magnusson lavede et navn for sig selv. Bare et år senere, i 1937, så Hestas grundlæggende far nye markedsføringsmuligheder for hans handsker, da en skibakke åbnede i Hestra. Med støtte fra hans to sønner Lars-Olof og Göte, begge lidenskabelige skiløbere, er rækken af ​​skihandsker løbende udviklet.

Svenskernes kærlighed til skiløb voksede gennem årtierne, og med det kravet om varme, beskyttende handsker fra Magnusson. Som en hyldest til brandets oprindelsessted omdøbte virksomheden sig til Hestra og har nu etableret sig som en af ​​de førende specialister inden for handsker inden for fritid og professionel sport. Over 400 modeller hører til Hestra-porteføljen. Nogle modeller til de højeste krav er stadig lavet i hånden, og succesen er ubrudt med over 2 millioner handsker produceret i 2015. Og produktionen af ​​de perfekte handsker til is og sne er stadig en familieaffære: grundlæggerens børnebørn og oldebørn er blevet en del af virksomheden, og deres navn garanterer de høje kvalitetsstandarder. I alt arbejder mere end 50 ansatte i Hestras hovedkvarter i Sverige, og der er forhandlere og forhandlere af brandet i over 30 lande rundt om i verden. Ud over Skandinavien er USA, Japan og vintersportlandene i Alperegionen de største salgsmarkeder for de holdbare handsker.

KLASSIKER MED KOLD MODSTAND - DEN RIGTE MODEL TIL ALLE STIL

Tradition er meget vigtigt i Hestra. Derfor er designstudiet i selve det svenske Hestra. For at opretholde gennemsigtighed omkring de anvendte og forarbejdede materialer købes disse alle af selve Hestra-teamet. De høje kvalitetsstandarder for læder, uld og alle andre materialer, der anvendes i produktionen, kan således garanteres og konstant overvåges. Modellerne, som stadig er fremstillet i hånden, kommer fra de mest erfarne handskeproducenter i Europa. Fingerhandsker, vanter eller skihandsker til professionelle - Hestra tilbyder i alt over 400 modeller.

Uanset om race, piste eller freeride - alle finder den rigtige stil til deres behov her, og takket være det raffinerede design finder du helt sikkert en anden eller tredje favoritmodel. Hestra Wakayama, en retroinspireret klassisk 5-fingerhandske lavet af imprægneret okselæder, er kendt over hele verden. Det naturlige produkt læder som det primære forarbejdede overmateriale gør hver handske unik takket være dens forskellige korn og garvning. Funktioner som Thermolite®-isolering eller det imprægnerede udstyr gør handskerne vandtætte. Gennemtænkte detaljer, såsom neoprenmanchetter og elastiske ribstrikkede manchetter, som garanterer en stabil pasform, så ingen varme slipper ud, sikrer fremragende bærekomfort. Det er disse elegante detaljer, der har gjort Hestra til et navn for sig selv som en premium handskeproducent med modeller som Alpine Pro handsker til bjergguider og freeriders.

PÅ VICTORY PEDAL MED HESTRA - FAGLIGE SPORTER OG DET SVENSKE HANDSKEMÆRKE

Mange atleter er på vej mod Hestra i både freeride- og raceområder. Som leverandør til det svenske landshold og det norske landshold henter virksomheden derfor førstehånds ekspertise, inspiration og forslag til sine samlinger fra fagfolk. En Pro Ride-model er opkaldt efter den svenske freeski-professionelle Henrik Windstedt, som er kendetegnet ved sin raffinerede fingervejledning og fine detaljer.

TANKER OM I MORGEN I DAG: HESTRA OG BÆREDYGTIGHEDEN TANKE

Hestra bestræber sig på at tilbyde sine kunder bæredygtigt producerede produkter, der holder i lang tid. At produktionen af ​​handskerne altid har været i familiehænder, og at Magnusson-familien har handskerne fremstillet i deres egne fabrikker og produktionsfaciliteter, bidrager til optimal kontrol over de enkelte produktionstrin og de anvendte råmaterialer. Som producent med globalt gyldig og anerkendt ISO 14001-certificering er det svenske firma et eksempel med hensyn til miljø og bæredygtighed. Med omhyggelig pleje af dit par Hestra-skihandsker ved regelmæssig indsmøring af læderet eller ved hjælp af silikone-fri imprægneringssprays til dine handsker med GORE-TEX-udstyr, kan du yde et væsentligt bidrag til at sikre, at du nyder dine handsker i lang tid .

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.