Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
1698

HOUDINI SPORTSWEAR - DET FOKUSERE PÅ FREMTIDEN

Maksimal oplevelse. Zero Impact. Disse polycykliske budskab er den funktionelle sportstøj Houdini grundlag og vil også blive gennemført uden at kompromittere kvaliteten: hvis du ønsker at opdage naturen, skal det også beskytte mottoet for virksomhedens grundlægger Lotta Giornofelice og den nuværende administrerende direktør Eva Karlsson. Med denne filosofi, de to venner har industrien udendørs sted nu siden 1993 i den mandsdominerede ved at give alle de modstande modig pande. Så gå funktion og bæredygtighed i hele processen med Houdini tøj hånd i hånd. Startende med en omhyggelig udvælgelse af materialer til hårde kvalitetsstandarder af produktionen, som skal sikre levetiden af ??stykkerne.

HOUDINI - FØDSEL UDENDØRS BRAND

På en rejse til New Zealand udendørs Lotta Giornofelice var kommet med det dengang nye materiale stræk fleece i kontakt og straks ophidset over det. make-område udendørs med deres idé, bare fra teknisk undertøj til de første løb med venlige bjergbestigere åbne døre og øget antallet af fans nogensinde. Over tid, selskabet lancerede utallige bæredygtigt fremstillede produkter på vej og avancerede trin for trin sit sortiment - fulgt Houdini udendørs jakker, bukser trekking, udendørs nederdele, jakker og funktionelle skjorter. I mellemtiden, produktsortiment Houdini omfatter fra Merino undertøj til højteknologisk shell tøj alt en udendørs atlet kan ønske omfattende udendørs brug.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1993
 • Grundlægger: Lotta Giornofelice
 • Headquarters: Stockholm, Sverige
 • Antal Medarbejdere: Mere End 50
 • Årsalg: mere end 13 millioner EUR
 • Websted: houdinisportswear.com
 • Sports: Outdoor

3 GODE BEGRUNDELSE TIL HOUDINI

 • Bevaring: Houdini har været involveret i over 20 år helheder i miljøbeskyttelse og produceret siden 2007 med genanvendt polyester.
 • Awards: Houdini produkter og brande sig, i de seneste år mange industri priser, herunder Gold Award ISPO og diverse innovation og bæredygtighed priser, fremragende.
 • Faglige Input: Hele produktsortimentet hos Houdini er udviklet, testet og udviklet i samarbejde med erfarne udendørs atleter.

KOMFORT FOR SANSERNE MED HOUDINI

Især "Power Houdi" giver i næsten to årtier for en rigtig succeshistorie for det svenske selskab. Lavet af Polartec Power Stretch Houdini klassiske scores kun med sin elasticitet og behagelig følelse. Den nuttede varm indeni, som giver om vinteren brug i skallen af ??tilstrækkelig varme, og den glatte og yderst holdbar overflade giver ekstra salgsargumenter. Kendte sportsfolk, der er udstyret med Houdini herunder: Martin Krautschneider (Free Rider), Marit Svarstad Andresen (Gratis ryttere klatrer) eller Satoshi Tsukahara (bjergsport, klatrer).

GENBRUG AS X-FAKTOR I HOUDINI PRODUKTION

Taler Shell: Den prisbelønnede med priser Hjørne Jacket er repræsentativ for den all-round bæredygtig tilgang af Houdini. Den tre-lags hardshell jakke er fremstillet af genbrugt polyester. Til dette formål anvendes i DWR uden at forurene fluorcarbon, og derfor kan genanvendes efter omfattende brug 100 procent. Med sin fashionable arbejdstøj look er også ideel, ikke kun for naturen og skiløb, men også gør bymiljøet en god figur.

HOUDINI - BÆREDYGTIGHED SOM EN FAKTOR STYLE

Ud over sådanne innovative produkter, der altid følger den enkle og alligevel elegante design linje af virksomheden, Houdini giver altid med bæredygtige projekter af frisk luft i branchen. Hvad enten gennem klimavenlige lagre af det selskab, der indledte brugte salg platform eller ressourcebesparende leje af skallen tøj - gode ideer mangler ikke svenskerne. Men det er i slutningen af ??historien er langt fra er nået til de udendørs fabrikanter.

Det er et løfte om virksomheden, i fremtiden grænserne i form af bæredygtig produktion til udstødning "Der er ingen modsætning mellem bæredygtighed og rentabel økonomisk aktivitet for os," står der på selskabets hjemmeside. Däumchen rotere og hvile på tidligere succeser, er Houdini er naturligvis også kedeligt. I Houdini onlinebutik på Keller Sports finder du altid de nyeste udendørs tendenser i kult mærke.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.