• 10% rabat på alle varer i butikken*
  • Gratis forsendelse fra 599 DKK
  • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
  • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

ICEBREAKER - NY ZEALANDSK MERINOULD TIL AT BLIVE FORELSKET I

Den newzealandske virksomhed Icebreaker har siden 1994 produceret funktionelt undertøj af høj kvalitet i merinould. På det tidspunkt bestod udendørsbeklædning hovedsageligt af syntetiske materialer. Markedsføringsspecialist Jeremy Moon udviklede sammen med Merionos fåreavler Brian Brackenridge et flerlagsstof, der var ideelt til udendørsaktiviteter. Ifølge hans egne udsagn var de første designs ikke særlig vellykkede, men den newzealandske merinould udviklede sig til en slags hemmeligt våben til udendørsaktiviteter. Icebreaker producerer nu ikke kun undertøj, men også mellem- og yderlag, sokker og andet tilbehør. Virksomheden har datterselskaber i USA, Europa og Australien og sælger sine produkter i 37 lande.

ICEBREAKER - KOMFORTABEL BEVÆGELSESFRIHED

Naturen er det bedste udviklingslaboratorium for den newzealandske virksomhed, og derfor består deres outdoorbeklædning af flere lag, der er lagt ovenpå hinanden og garanterer fuld bevægelsesfrihed.

En funktionel trøje fra Icebreaker scorer med en perfekt pasform og fremragende bevægelsesfrihed. Du kan finde den funktionelle trøje i forskellige designs i Keller Sports-sortimentet - her kan du nemt og bekvemt bestille Icebreaker-tøj online fra en lav minimumsbestillingsværdi. Hvis du har spørgsmål, vil vores ekspertrådgivere gerne hjælpe dig via telefon eller chat. Du kan også finde tips fra uafhængige eksperter i vores butik, som kan hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.

De funktionelle bukser fra Icebreaker har unikke slidegenskaber, som du bare kan føle dig godt tilpas i. Se vores sortiment og find de rigtige funktionsbukser til dine udendørsaktiviteter. Du vil især nyde godt af den varmende merinould, som beskytter dig som en anden hud på kolde dage.

Funktionsbukser og funktionsskjorte fra Icebreaker giver maksimal komfort: Funktionsskjorten har flade sømme og forskudte skuldersømme, som ikke gnider mod huden. Det gør det nemt at bære en rygsæk i lange perioder! De funktionelle bukser har ikke kun en optimal pasform, men også en behagelig blød linning. Begge produkter er fremstillet af et lugtresistent og åndbart materiale, der kan vaskes i maskine.

Til lange dage på skibakken eller andre udendørs aktiviteter på kolde dage er den funktionelle skjorte og bukserne behagelige ledsagere. Du kan også kigge i vores outlet, hvor du kan købe Icebreaker-produkter online til gode priser.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80 DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.