• 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

ICEPEAK: DEN NYLIGE FLAGSHIP FINLAND

Icepeak blev etableret i 1996 i Lahti, Finland. Den forholdsvis unge mærke, at for Luhta Sportswear Company (største modevirksomheder i Finland) hører, har hurtigt etableret sig på det europæiske marked. Så Icepeak udstyrer i dag ikke kun hobby skiløbere og udendørs entusiaster med sine top produkter. I mellemtiden har virksomheden fungerer også som sponsor for absolutte top atleter som den finske nationale ishockey hold eller det norske skihop hold, der er blandt de bedste ensembler i hele verden. Ved Winter Games i 2018 i Pyeongchang, atleterne i det finske olympiske hold også forekom også med den futuristiske Icepeak logo og den orange prik deres konkurrenter til - et spørgsmål om ære, finnerne holde sammen.

ROUGH AIR, VARMT TØJ - AF ICEPEAK

Kulden har Finland fast over en stor del af året under kontrol. Derfor kende de kreative hjerner på Icepeak som at designe hendes tøj for vintersport og er nødt til at producere. Unge bør aktive mennesker blive behandlet af design og funktionalitet af produkterne. Mottoet for finnerne, Har en smuk dag i naturen, uanset hvor negativ de eksterne forhold kan være, også. Er du udstyret med Icepeak, du modstår vind, regn, sne og kulde.

For at sikre dette, Icepeak er afhængig af lys og yderst funktionel ansigt materialer. Den Icepeak Vinter mode er ikke kun praktisk, det er også en reel blikfang. Kollektionerne er baseret på den urbane livsstil, der spænder fra skandinavisk enkelthed til fed farvekombinationer, der udstråler ren glæde. Og uden for pisterne Icepeak ved, hvordan at behage: Finnerne tilbyde udover sportstøj også fashionable streetwear. dette også sprøjtet fra alle fibre: Kom ud, nyd livet!

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1996
 • Grundlægger: Luhta Sportswear Company
 • Headquarters: Lahti, Finland
 • Antal Medarbejdere: 2.000 (Luhta Sportswear Company)
 • Årsalg: omkring 300 millioner euro (Luhta Sportswear Company)
 • Websted: icepeak.fi/icepeak_en/
 • Sports: Outdoor, Vintersport

3 GODE BEGRUNDELSE TIL ICEPEAK

 • Fairness: Luhta, moderselskab Icepeak, BSC-initiativet for overholdelse af rimelige arbejdsforhold er engageret i.
 • Bevaring: Luhta er også forpligtet til respekt for dyrs rettigheder og forventer det samme fra sine fremstiller partnere.
 • Til Hobby & Professionel Sport: Icepeak må være den høje standard, et brand for alle. Hvad enten Professional eller amatør skiløbere.

ICEPEAK-SHOP IN KELLER SPORTS

I Icepeak Opbevares ved Keller Sport kan du finde et bredt udvalg af produkter fra de finske vintersport specialister. Ud over at stå på ski jakker og skibukser til kvinder, børn og mænd, Keller Sports har for eksempel smarte T-shirts, soft shell jakker, fleece jakker og funktionelle shorts fra Icepeak på. Vi har også holdt enkel trekking tøj og stilfuld streetwear fra Icepeak i programmet. På grund af hans krav til virkelig at give hele familien med høj kvalitet funktionel beklædning, har Icepeak specielt oprettet to linjer for børn til livet.

I "Playground" og "Snowball" finnerne i livlige farver og little extras såsom ski tasker og vigtige gimmicks, der bidrager til sikkerheden for de små i bjergene eller på vinterlige gade sæt. Tapede sømme også sige til kulde og fugt kamp. Så med Icepeak produkter, er de små godt rustet til enhver store eventyr.

ICEPEAK ONLINE - COOL RUNNINGS OM FINSK

Sideløbende legendariske atleter som den finske nationale ishockey hold eller det norske skihop team Icepeak har også accepteret støtte fra en reel eksotiske: Akwasi Frimpong, i sin hollandsk-ghanesiske bobsledder og Skeletoni. Ved Winter Games i 2018 var han den eneste atlet, der repræsenterede Ghana. De atleter og embedsmænd i én person - i 2016 havde han grundlagt den ghanesiske bobslæde og skelet Føderation - hans livslange drøm var i stand til at opfylde en olympisk deltagelse i Pyeongchang også takket være sponsoratet af Icepeak.

NORDISK ART: LINJEN FOR STRASS

på Icepeak "Nordic Nature" er kollektionen til fritid. Det er funktionelt og moderigtigt tøj til mænd, kvinder og børn. Linjen for på gaden, det har klassiske designs, sober, unemotional farver. Softshell jakker fra Icepeak der er relevante for en række aktiviteter i den friske luft din pålidelige følgesvend, du derfor beskytter ikke kun i udendørs områder fra vind og regn. Åndbarhed og behagelige at have på, selvfølgelig, inkluderet.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.