• 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

ION: FRA SURFBRÆT PÅ CYKLEN

Det kan synes overraskende, er, at nu ION med produkter lavet omkring mountainbike et navn. Drivkraften for oprettelsen af ??det mærke havde faktisk givet en helt anden sport: surfing. at yde teknisk og funktionel beklædning i et forsøg på at vandsport, at ION allerede grundlagt i 2004, gjort hurtig opsigt og etableret sig som verdens førende inden for våddragter og neopren dele. Otte år efter indtræden i sportstøj virksomhed, ejeren tydeligvis tænkt, at hvad der virker på vandet, også kunne bidrage til jord frugter. ION Bike Wear blev født og bragt den afslappede stil og de usædvanlige materialer på bjerget.

ION: ALL-ROUND LEVERANDØR

ION har et simpelt motto: "Spørg dig selv ud, opleve naturen og føler sin magt" På dette grundlag virksomhedens designere fra Bayern designe deres produkter, hvor der ud over funktionalitet og mode faktor ikke ignoreres. Især i området Mountainbike den Oberhaching tilbyde alle motorcykel entusiaster alt hvad hjertet begærer. Fra klassiske cykel tøj som skjorter og cykelshorts til sko og handsker til beskyttere og rygsække. ION produkter dækker på en imponerende bredt spektrum.

Mens ION er også utraditionelle måder og er i tæt kontakt med fagfolk og in-house surf afdeling. Til dette er sandsynligvis handsken model Haze som et perfekt eksempel på den neopren materiale, der anvendes normalt til våddragter kommer i sin forberedelse til brug. Den innovative højdepunkt af sagen: en indbygget neopren linning regnslag kan trækkes på efter behov og tilbud især om vinteren ekstra beskyttelse mod kulde og vådt.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 2004

 • Grundlægger: Boards & More

 • Headquarters: Oberhaching, Tyskland

 • Antal Medarbejdere: 121 (2016)

 • Årsalg: omkring 56 millioner euro (moderselskabets Boards & More, 2016)

 • Websted: ion-products.com/

 • Sports: Cykel

3 GODE BEGRUNDELSE TIL ION

 • Faglige Input: Den professionelle mountainbiker Rob fremgangsmåde fungerer siden 2012 i udviklingsgruppen ION.

 • Lang Levetid: ION produkter er designet til ekstreme situationer, og derfor har en lang levetid.

 • Design: ION overfører løshed af at surfe på cyklen. Den afslappede-smart design afspejler.

ION OPBEVARES VED KELLER SPORT

Hos Keller Sports er klar, har hvad en stor produktsortiment ION. I vores ION butik har du mulighed for en lang række innovative produkter af Oberhaching at opdage. Alene i feltet beskyttere, er vi den ION forhandler og farver: albue puder, benbeskyttere, ryg beskyttere, protector sokker. Derudover kan du finde mange rygsække med nok lagerplads til alt hvad du behøver på din næste tur. Også flere handske modeller, mange af dem tilgængelige på ION salg, såvel som funktionelle og stilfulde MTB sko holder Keller Sports klar i ION vente for dig. Men det er ikke alt: Selvfølgelig, ud over de tilbehør skjorter og bukser, så det grundlæggende for Moutain- og Enduro rockere i alle mulige variationer og stilfulde farver.

ION PRODUKT: ARBEJDE TÆT SAMMEN MED DE PROFESSIONELLE

Rob tilgang er en af ??de bedste mountainbikere i Tyskland og var den allerførste chauffør, den ION 2012 til sin cykel hold kunne vinde. Selvfølgelig, forskning og udvikling er ny ION produkter hånd i hånd med den atlet, der rejser til brand. Særligt unge leverer det løbende input og er et flagskib i Oberhaching selskab, for eksempel, var medvirkende til udviklingen af ??ION mountainbike sko. "På første billeder jeg endnu at se i surf shorts, men efter at jeg var dybt i involverede udvikling," sagde tilgang i et interview med "Bike Components" og forklarede sin rolle: "Jeg troede i starten, at jeg her et hold mødes, cyklen virksomhed har stadig ingen viden. i stedet satte fra begyndelsen en masse viden i ION produkter. Derfor var det relativt nemt at vende de tidligere artikler til vandsport på cykling. "

ION: SKJORTER, SHORTS, BESKYTTERE, HANDSKER OG CO

Særligt populære er nyder shirt modeller af sporet linje for mænd og kvinder. De skjorter skinne især med deres komfort og deres robusthed. Valgfri Nano Bambus polyester eller hurtigtørrende Channel Flow Lite materiale sikre, at du giver afkald ubehagelig fugtighed på kroppen og kan fuldt ud dig. ION shorts karakteriseres blandt andet ved deres perfekte sæde med 4-vejs stretch genereres. Hertil kommer, Du bliver takket være laser-jet stream ventilationskanaler altid køle når dine varme eventyr. Særligt nyskabende handlinger ION selv med beskyttelsesdragt.

K Traze benbeskyttere tilpasser grund af ionisk-fit teknik, hver knæ form, ikke glider og absorberer lys smørematerialer nemt. Det samme gælder for de albuebeskyttere af ION. For at opnå maksimal greb i dine Rides Du vil gerne handskerne af ION tur: ION fremstiller palmer af ét stykke, hvilket er med til at minimere irriterende trykpunkter. Med det holdbare imiteret læder Holy_Cow Du siger fugt og sved på kampen og holde sig selv i vanskelige situationer i kontrol over din cykel.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80 DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.