Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
1120
J.LINDEBERG

AVANTGARDEN AF SPORTS MODE

Johan Lindeberg bringer hans oprindelige hensigt i dag som kreativ direktør i udviklingen af ??klæder sit brand en. J.Lindeberg sportstøj er nu en af ??verdens mest eksklusive produkter til skråninger, golfbanen, gymnastiksalen og bjerget. Johan Lindeberg startede længe før grundlæggelsen af ??hans virksomhed i modebranchen, og derfor vidste de krav, som industrien meget nøje. Med sit eget mærke, han ønskede at realisere sine kreative ideer og oprette et separat identitet mellem mode og sport. Motiverne på svenskerne fra starten enkle, klassiske og rene - og altid med en atletisk præg.

For nuancer, nedskæringer og passer Lindenberg baseret blandt andet på de revolutionære kreationer af den franske modeskaber Hedi Slimane, de stramtsiddende bukser, skjorter og jakker indført i modeverdenen. For eksempel også understregning ski bukser, jakker og skjorter har af J.Lindeberg figuren. Ud over de kollektioner for forskellige sportsgrene, etiketten skaber også mode til hverdagsbrug, såsom jeans, sko og tilbehør. Det internationale fokus var og åbnet af start-programmet, grundlæggeren havde sine to første butikker i Stockholm (J.Lindeberg flagskibsbutik) på samme tid i New York.

SPORT & LIVSSTIL I HARMONI

Det designkoncept af det svenske mærke er baseret på påvirkninger fra livsstilsbranchen. Selv med præsentationen af ??den første kollektion i New York Fashion Week 1997 den fashionable intuition blev klart. Siden Lindenberg selv en aktiv sportsmand og var meget interesseret i professionelle konkurrencer, men han også var inspireret af atletisk påvirkninger og skabte den første sportstøj, elementerne i den høje modebranchen optagelser. Denne tilgang er vigtig, fordi mange skabere af sportstøj fortsætte den anden vej rundt: Ofte tidligere topatleter design tøj, først fra perspektivet af funktionalitet. Hvor det ikke mangler helt selv ved de Lindenberg produkter.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1996
 • Grundlægger: Johan Lindeberg
 • Headquarters: Stockholm
 • Antal Medarbejdere: 100-250
 • Årsalg: EUR 50 mio ca.
 • Websted: jlindeberg.com
 • Sports: Vintersport, Fitness, Outdoor, Løb, Cykel

3 GODE BEGRUNDELSE TIL J.LINDEBERG

 • Multi-Funktionalitet: Her møder high-fashion elementer på sportslige funktion.
 • Awards: Design & teknologier allerede har fået tildelt flere gange.
 • Bevaring: J.Lindeberg er en omhyggelig udvælgelse af råvarerne uden at kompromittere kvaliteten.

TEKNOLOGI FOR ATLETER

Produkterne er så funktionel som det afhænger af din ansøgning. Sådan imponere ski jakke og ski bukser med deres høje vejrbestandighed, opvarmning isolering og beskyttende reflekser. De respektive materialer testes for robusthed og forarbejdet i sportslige agile passer. Funktionelle detaljer skaber en tilpasselig komfort og pålidelig beskyttelse på bjerget, på flugt og i gymnastiksalen. Desuden er cyklen tøj gjort under sloganet "Mode møder funktion", såsom iøjnefaldende grafik Udskriver vise sig at åndbar, fugt-ledende og elastisk materiale.

OVERBEVISENDE GOD

At etiketten fortsatte med at udvikle med succes siden starten, at vinde dem over med innovative nye funktioner, viser adskillige priser for design og funktion. Den første pris var i 1999 "Designer of the Year" af den svenske Elle. Dette blev fulgt i 2000 "Guldknappen", kort efter at selskabet udvidet til Los Angeles, Tokyo og Yokohama.

I 2002 var der allerede 500 butikker verden over. Berømtheder bar i begyndelsen af ??2000'erne Lindenberg tilstand, herunder sangeren Bono fra U2, Justin Timberlake, Brad Pitt, Ashton Kutcher, Janes Addiction og The Killers. For J.Lindeberg skitøj den berømte svenske freestyle skiløber Jon Olsson blev ansat som reklamemedie. På grund af denne samling, det tøjmærke modtog en pris ved den tyske ISPO messen som "Newcomer of the Year". 2012 J.Lindeberg fra GQ magazine blev stemt "bedste nye herretøj designer".

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.