Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

  • 10% rabat på alle varer i butikken*
  • Gratis forsendelse fra 599 DKK
  • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
  • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
1120, 774

J.LINDEBERG - SKIMODE MED EN FORSKEL

Modehuset J.Lindeberg blev grundlagt i 1996 i Sveriges hovedstad Stockholm med det formål at etablere sig som et internationalt mærke for krævende og moderne kunder. Virksomhedens grundlæggere ønskede at bygge en bro fra sport til mode og kombinere de fascinerende elementer fra mode med den komplekse funktionalitet i innovativt sportstøj. Fokus er på udvikling af aktivbeklædning samt golf- og skitøj på et højt niveau. Virksomheden er stolt af at være sponsor for anerkendte internationale begivenheder som Alpine Ski World Cup. Berømte topatleter som den østrigske freeskier Sandra Lahnsteiner, freerider Olle Regnér, svenskeren Sverre Liliequist og den norske mester i freeski Johan Berg konkurrerer i J.Lindeberg skitøj som ambassadører for mærket.

ALT TIL PISTERNE

Vi tilbyder et meget omfattende udvalg af J.Lindeberg-mærket, især til mandlige og kvindelige skiløbere. Sortimentet omfatter f.eks. varme hættetrøjer som et mellemlag i løgskindslooket. Praktisk er også en Primaloft-jakke fremstillet af et patenteret mikrofibermateriale til varmeisolering. Materialet blev oprindeligt udviklet i 1980'erne til at udstyre soldater i den amerikanske hær. I dag bruger sportstøjproducenter det som en erstatning for kunstige dun. En af fordelene ved den højteknologiske fiber er, at den endda kan blive våd. Mange skijakker er udstyret med dette materiale. Et komplet skioutfit omfatter naturligvis også skibukser. J.Lindeberg præsenterer sig her fra en meget forskelligartet side.

SMART KONSTRUKTION FOR ENDNU MERE KOMFORT PÅ PISTERNE

Uanset hvor forskellige de enkelte modeller end er, har J.Lindebergs skitøj én fællesnævner, nemlig funktionalitet. Alle beklædningsgenstande udviklet til skiløbere er vejrbestandige og trodser derfor vind, sne og slud. En åndbar membran sikrer et behageligt kropsklima, som samtidig leder fugt udad og effektivt forhindrer varmeophobning. En materialemix af forskellige syntetiske stoffer som polyester, polyamid og elastan, der fremmer strækbarhed, giver tøjet hurtigtørrende egenskaber.

TYPISK J.LINDEBERG - VELGENNEMTÆNKT NED TIL MINDSTE DETALJE!

Med skitøj fra dette mærke får du produkter baseret på innovation og pionerånd. Talrige detaljer øger komforten og giver reelle ekstra fordele. Mange modeller har f.eks. et blødt flannelstof på indersiden for bedre isolering. Forstærkninger på indersiden af skibukserne gør tøjet mere holdbart. Hvis du ikke vil have kold, våd sne til at glide ind i dine støvler, er det bedst at bestille skibukser med praktiske gamacher. Håndlommerne, sidelommerne og benlommerne er ideelle, når du er på farten, og de kan findes forskellige steder afhængigt af modellen.

IKKE KUN INTERESSANT FOR SKILØBERE

Skibukser og jakker fra J.Lindeberg giver dig ubegrænset bevægelsesfrihed. Andre fordele er den gode isolering, f.eks. gennem et flerlagssystem i skibukserne, samt den fremragende fugthåndtering. Selvfølgelig er det ikke kun skiløbere, der nyder godt af alle disse fordele, men også snowboardere og sneskovandrere. Skitøj bruges derfor meget ofte til længere vintersportsaktiviteter langt væk fra de store pister. Da moderne skitøj ikke er for omfangsrigt, er mange modeller også velegnede til brug i fritiden.

GØR DIG SELV TIL BLIKFANGET PÅ PISTERNE!

Hvis du står godt på ski, vil du også gerne blive set. Derfor finder du et bredt udvalg af tøj i J.Lindebergs sortiment, lige fra Primaloft jakker og skibukser til moderigtige hættetrøjer. Du vælger dine favoritter og sammensætter dit eget skioutfit efter dine personlige ønsker. Du kan vælge mellem forskellige farver, kontraster og designs.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.