• 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

KARI TRAA: EGNE DESIGNS SYET MELLEM KONKURRENCERNE

Selv som Kari Traa-skiløber freestyle stadig var aktiv som en international succes, kunne man se dem oftere mellem kurser og konkurrencer i strikning. Dine sponsorer leverede atlet, der deres professionelle karriere begyndte i 1990 i en alder af 16 år, på det tidspunkt næsten udelukkende med ski tøj, som primært var i sort og grå og havde intet feminint om det.

Utilfreds med denne betingelse sommetider hun skar hende sponsor og team logoer af hætterne og syede dem til deres egne designs. I 2002, da hun havde bragt lige olympisk guld ved Winter Games i Salt Lake City, besluttede hun at vende deres hobby til et erhverv permanent. Mærket Kari Traa blev født - med det formål at forbinde den høje funktionalitet sportstøj med sine egne spændinger feminine design til.

KARI TRAA PRODUKTER GØR FARVERIGE SPORTSTØJ

I virkeligheden, når de karakteristiske farver af moderne stilarter er slående, når man ser på Kari Traa rækkevidde. "Med hensyn til design, vi er forskellige i farver og snit. Vi har virkelig bruge farver, som var en første i industrien for sportsudstyr for 15 år siden. Alt var meget mandlige og ensformigt tid - siden da har vi hele branchen er under forandring, "siger grundlæggeren af ??succes i brand, som nu fast etableret i tolv europæiske lande og USA. Hun selv kommer fra den lille by Voss, som ligger mellem to maleriske fjorde i det sydvestlige Norge. så den ru skandinaviske natur med dens hårdt vejr betragtes som i dag som den angivelige inspirationskilde for design af Kari Traa produkter.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 2002
 • Grundlægger: Kari Traa
 • Headquarters: Oslo, Norge
 • Antal Medarbejdere: K. A.
 • Årsalg: EUR 110 mio (2018)
 • Websted: karitraa.com
 • Sports: Vintersport, Løb

3 GODE BEGRUNDELSE TIL KARI TRAA

 • Faglige Input: De designs kommer direkte fra virksomhedens grundlægger, selv olympisk mester i freestyle skiløb.
 • Design: Kari Traa produkter overbeviser med en fremhævet feminint design i lyse farver.
 • Til Hobby & Professionel Sport: Tro mod brand slogan: "For piger, af piger" vil appellere til alle kvinder Kari Traa.

KARI TRAA SHOP PÅ KELLER SPORT

Vigtigt er det, grundlæggeren er også, at alle samlinger er tilgængelige er perfekt skræddersyet til den kvindelige krop og stadig opfylde behovene for en aktiv og eventyrlysten livsstil. De farverige elementer i vores Kari Traa Store spænder fra undertøj til skjorter, trøjer og jakker til hovedbeklædning, tørklæder og handsker. Designerne af det norske mærke lægger stor vægt på de bedste materialer såsom åndbar Merino uld på skjorter. Selvfølgelig bevægelsesfrihed er klart i fokus i sportstøj.

Dette sikres ved elastiske indsatse, som også garanterer optimal luftcirkulation. Den opmærksomhed på detaljerne og den ekspertise, som en professionel atlet show, for eksempel i de kunstfærdigt udformet løbetights som "Louise" model, som vi tilbyder som Kari Traa forhandler Keller Sports. Strømpebukser har lave friktion flade sømme, reflekterende elementer, sideværts forlængelse lynlåse samt en praktisk taske på ryggen. Forbedringer, der også kendetegner alle de andre elementer, som vi ofte tilbyder den Kari Traa salg særligt attraaktiven priser.

KARI TRAA GRUNDLAGT EGEN JUNIOR HOLD I KÜREN SKI

Udover hendes arbejde som en forretningskvinde Kari Traa deres sport har forblev tæt knyttet til unges udvikling. Baggrunden: Da hun i 2006, sluttede efter at have vundet den olympiske sølvmedalje i Torino, deres aktive karriere, var der ingen, der kunne Freestyle ski i i deres fodspor kan forekomme. For at bringe stadig nye kvindelige talenter i sporten, hun grundlagde i samarbejde med det norske skiforbund i samme år Kari Traa Freestyle Team til at organisere rekruttering af piger til pukler og freestyle.

KARI TRAA ARTIKLEN: "FOR PIGER, AF PIGER"

Men ikke kun til sport Kari Traa er forpligtet til fremme af kvinder. De norske selskab lancerer årligt store kampagner, der især selvtillid og selvbevidsthed, men vil også styrke kvinders sundhed. I kampagnen "Celebrate selv", for eksempel, trykket og forventninger diskuteres, som kvinder står over for hver dag. at turde at opmuntre unge piger og kvinder endnu flere nye ting, Kari Traa er også på globalt netværk af brand ambassadører. Ud over at stå på ski skiløbere, volleyball spillere, triatleter og løbere, herunder bloggere, modeller og unge iværksættere er repræsenteret i teamet af de populære nordiske etiketter. Hvad de alle har ud over deres passion for sporten, ønsket om stilfulde og funktionelle tøj lever op til mottoet af mærket "For piger, af piger"

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.