• 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

CASC - MED SECURITY TO THE WORLD TOP

Angelo Gotti grundlagt KASK i 2004. Selve navnet antyder, at dette er at være en fabrikant for hovedbeskyttelse, betyder "casco" på italiensk, men hjelm. Med den rigtige blanding af styrken i et ungt firma og den nødvendige ekspertise på afgørende punkter, til KASK produkt gjort et navn i hele verden. Ved hjælp af erfarne ingeniører og partnerskaber med markedsledere lykkedes KASK hurtig til fastsatte standarder i den konkurrenceprægede internationale marked. I mellemtiden, Gotti og hans team design og fremstilling af hjelme afsætte nogen form: Høj kvalitet cykel, ski, ridning eller klatring hjelme er nu et stort repertoire af den unge Fabrik. Som KASK forhandler vi fokus på Keller Sports KASK Store på ski og cykelhjelme af det italienske mærke, som også har du ret.

CASC PRODUKTER - SIKKERHED!

Krav til CASC har en meget speciel mission: at finde den perfekte balance mellem teknologisk ekspertise, funktionalitet, sikkerhed og attraktivt design. er moderselskab for al denne sikkerhed. For at sikre dette altid KASK hjelme bringes i første omgang efter omhyggelig sikkerhedskontrol og kvalitetstest på markedet. Et princip er nedfældet i en følelse af virksomhedens DNA: "Ingen kompromis, når det kommer til sikkerhed," er mottoet. Gælder også til CASC: gå baglæns. Derfor er den italienske forskning konstant i et forsøg på at udvikle endnu mere funktionelle og højere kvalitet materialer. Og fortsætte med at det unikke i disse produkter for at sikre KASK afviklet sine mange nyskabelser er beskyttet af patenter.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 2004
 • Grundlægger: Angelo Gotti
 • Headquarters: Chiuduno, Italien
 • Antal Medarbejdere: 47
 • Årsalg: cirka 10 millioner euro
 • Websted: kask.com/
 • Sports: Cykel, Vintersport

3 GODE BEGRUNDELSE TIL KASK

 • Egen Produktion: CASC har sine hjelme udelukkende i Italien og fremstillet med høje produktionsstandarder.
 • Awards: CASC produkter er ofte belønnet med prestigefyldte priser såsom ISPO og Euro-Bike Awards.
 • Faglige Input: CASC produkter er fremstillet i tæt samarbejde (for eksempel med cykelholdet Sky) med fagfolk.

DET CASC SHOP AT KELLER SPORTS

Du varmer med din cykel på asfalten, tur med Hybridcykel lempes til arbejde eller laver på bjerget, bjerget usikker? Ligegyldigt hvilken type cyklist du er også - at brug af styrthjelm bør gives. Derfor, i KASK Store på Keller Sport kan du finde et bredt udvalg af cykelhjelme og flere tilbud om blonde-making KASK online. Den Valegro eksempel den langvarige for cykelryttere. Med sit innovative ventilationssystem du hele tiden får hovedet koldt.

På din mountainbike du er med smarte og høj kvalitet modeller Mojito X eller Rex altid på den sikre side. I vores KASK Store men ikke bare venner af cyklen vil finde det. Selv dem, for hvem de ski plader betyder verden står ved Keller Sports til det rette sted. Med KASK Monte Carlo eller KASK Chrome maksimal dig beskyttelse på pisten og i pulverform. De trendy visir hjelme til skiløbere, vi har til dig i programmet. Som alle andre produkter i vores KASK Sale er de unisex modeller.

ERGONOMI, KONSTRUKTION OG DESIGN CASC-HJELME

Selvfølgelig skal sikkerheden være det vigtigste kriterium for en hjelm. Hertil kommer imidlertid andre egenskaber spiller en relevant rolle: Hvordan er hjelmen udformet som det er tilfældet med ergonomi, så den passer. CASC henviser i sin udvikling regelmæssigt med topatleter og drage fordel af deres erfaringer. Ikke mindst takket være den ekspertise, de atleter vente KASK hjelme på komfortabel slid og minimal vægt. Hertil kommer, derfor CASC biprodukter i et moderne og stilfuldt design kommer men uden at miste fokus: at sikre dens bæreren beskyttelse. CASC produkter gennemgår strenge test og er knyttet til høje sikkerhedsstandarder. Dette omfatter også selv-udviklet af firmaet CSD-systemet (Komfort Sikkerhed Design). Intet under, at blandt mange andre fagfolk og den fire-tiden Tour de France-vinder Chris Froome på KASK hjelme sværger.

HJELME OG ANDRE TILBUD KASK

Når ridning en cykel iført en hjelm, heldigvis, er højt værdsat i nogen tid. I mellemtiden hjelme er endelig på skråningerne af denne verden mere og mere i spil. bidrage med en prisværdig udvikling, som også CASC-hjelme med deres lineære design. Kort efter sin grundlæggelse har CASC også vedtaget sikkerheden maksimering for vintersport. I mange år nu Italiniener producere førsteklasses hjelm til at beskytte skiløbere og snowboardere. Disse er internt foret med høj kvalitet merino uld, den indre polstring er aftageligt og kan vaskes om nødvendigt. Derudover har de alle mod UV-stråler beskyttende, udskiftelig panoramisk visir af ridsefast PC og dets innovative ventilationssystemer, de genererer en god luftcirkulation. Mere end bare praktiske detaljer. Visir og ventilation er endelig møtrikker og bolte til at holde en visning og hovedet koldt i brændende nedkørsler

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.