• 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

KEEN PRODUKTER: BEHAGELIGT - MEN SIKKERT!

Som Keen 2003 blev lanceret, det hele startede med spørgsmålet om, hvorvidt en komfortabel sandal er også velegnet til udendørs sportsaktiviteter og om de kunne også beskytte tæerne på trods af sin lethed. Svaret gav "Newport sandal": en klar ja! Den nu legendariske Outdoorsandale blev konstrueret, selv om luftige og lys rundt om foden, tæerne men beskyttet takket være en robust plasthætte godt. I mellemtiden er denne tåkappe udstyret med et patent, varemærke og salgsargument af Keen i ét. Og ikke kun for sport bruger: Selvom de udendørs sportsgrene er stadig den kæphest af skoen producenten, men selskabet har udvidet sin portefølje gradvist. Således kan Keen dag særlige sikkerhedssko til farlige job her og være placeret takket være dens usædvanligt design i livsstil segmentet.

KEEN OUTDOOR - MILLIONER STEP COMFORT

Keen blev oprindeligt etableret endnu i Californien, flyttede virksomheden til i 2006 til Portland. Ganske symbolsk, er området stadig kendt for sine alsidige udendørs muligheder i de store skove i staten Oregon. Ikke kun i begyndelsen af ??virksomhedens historie Keen var der interesseret i innovative løsninger og produktforbedringer. Til dato har virksomheden udfører intensiv forskning for at bringe de bedste materialer og teknologier for omfattende udendørs eventyr brugt.

Ud over vandtætte lædervarer, lys netting og ekstremt slidstærke gummisåler, er det primært de dæmpende egenskaber indersålen, den Keen-carrier årevis kørsel nye oplevelser. Endelig Keen, garanterer, at denne dæmpning stadig fungerer perfekt, selv efter en million trin. Branden udviklede så skridt for skridt at en af ??de mest succesrige udendørs skoproducenter i verden, og takket være dens produkt mangfoldighed fortsætter på vej op.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 2003
 • Grundlægger: Rory Fuerst
 • Headquarters: Portland (USA)
 • Antal Medarbejdere: Uspecificeret
 • Årsalg: uspecificeret
 • Websted: keenfootwear.com
 • Sports: Outdoor

3 GODE BEGRUNDELSE TIL KEEN

 • Egen Produktion: Keen fortsætter med at producere i egne fabrikker i Portland, bygger på de bedste materialer.
 • Awards: For den innovative tå Keen allerede er blevet belønnet med præmier kort efter grundlæggelsen.
 • Fairness: Keen brand kultur er præget af socialt engagement og udøvelse af bæredygtighed har altid været.

KEEN STORE ONLINE PÅ KELLER SPORTS

For udendørs koncept øvrigt Keen definerer ikke nogen grænser - det er også tydeligt i valget af Keen sko på Keller Sports. Uanset om du entlangwanderst at rocke barske alpine pister, watest ved en flod, eller bare arbejde hele bare i din egen have, Keen sko, du altid give sikkerhed og en behagelig følelse. Ud over de udendørs sandaler vi derfor også tilbyde en høj-funktionel vandresko og vandrestøvler for alle aldre. Også i vores program: de kun to snore og en sål lavet "Uneek" sko, der gør både i naturen og i byen en god figur.

KEEN: TRIN FOR TRIN HÆVNEN

Keen aktivt involveret som en af ??de første virksomheder efter det ødelæggende Indiske Ocean tsunamien i 2004. På det tidspunkt, stoppet til den årlige reklame budget på en million dollars og investeret dem fra nu af på skadestuen stedet og i andre bistandsprojekter i fremtiden. Mere end 15 millioner dollars er blevet nu investeret i sociale projekter. Når det kommer til Keen sig selv, men det blev sagt at være kun begyndelsen.

KEEN VIRKNING - SOCIALE VÆRDIER MOTION

Ligesom sociale engagement Keen på at beskytte miljøet er fast forankret i filosofien i virksomheden. Keen er medlem af det samme antal miljøorganisationer og samarbejder med forskellige organisationer, der overvåger en bæredygtig produktion i den udendørs segment. Desuden er virksomheden forsøger på ressourcer som muligt til at producere. Men dette også medarbejderne ikke kommer med alt dette engagement, kortvarigt, ivrig kaldte sin "Kanteen" på sit hovedkvarter i Portland til livet. I denne operation restaurant kommer holdet hver dag for at nyde frisk og lavet med lokale råvarer forberedt retter. Som du går ud for at spise, men glad. De fleste lig i sko af Keen.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.