Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
1721

KJUS KOMBINERER SPORT OG LIVSSTIL

Budskabet var klart: Hvis Kjus produkter vil der ikke være nogen kompromis. Hverken hvad der ellers med hensyn til innovation og kvalitet af tøjet, deres funktionalitet. I mellemtiden, næsten to årtier senere, en liste over de indbyggede teknologier som en patentmyndighed fil læser. Fra den moderne isolerende Polartech Alpha over varmelagringssten materiale Pertex Microlite op til den sofistikerede Dermizax membran fra Toray - over 30 avancerede højtydende teknologier gør tøj til Kjus i dag til den præmie produkt på ski par excellence.

Det tog ikke for lang tid, før den elegante mærke på trods af deres relativt høje priser - som også skyldes de anvendte højtydende materialer - fejrede sin internationale gennembrud. Siden 2004, de ædle Kjus produkter er nu tilgængelige rundt allerede i over 30 lande rundt om i verden, og også produktsortimentet udvides trin for trin. I mellemtiden kan du også købe områderne vandreture, mountainbiking og golf talrige tilbehør og tøj som bukser, poloer og Midlayer for Kjus. Ligesom de elegante vinter jakker med den særprægede enkle designe denne go let som stilfulde livsstil modeller gennem og få den nuværende tendens athleisure for at også ledende niveauer.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 2000
 • Grundlægger: Lasse Kjus og Didi Serena
 • Headquarters: Hüneberg, Schweiz
 • Antal Medarbejdere: Mere End 100
 • Årsalg: mere end 40 millioner EUR
 • Websted: kjus.com
 • Sports: Vintersport, Outdoor

3 GODE BEGRUNDELSE TIL KJUS

 • Teknologi: Skitøj Kjus er fuld af intelligente teknologier til at optimere komfort og vejr beskyttelse.
 • Faglige Input: Udover grundlæggeren Lasse Kjus andre topatleter såsom ski legende Didier Cuche eller golfspiller Charl Schwartzel er konstant involveret i udviklingen af ??innovative produkter.
 • Lang Levetid: Næppe nogen anden producent forsker så meget i form af højtydende materialer såsom Kjus, som har en høj hovedsagelig på grund af robusthed og holdbarhed af produkterne.

KJUS: KOMPROMIS KVALITET SIKRER EXPANSION

Det absolutte højdepunkt for den aktuelle kollektion er "gratis Lite" jakke: den første fremstillet udelukkende af en tråd strikket ultra stretch skitøj i verden, så behagelig som en trøje føles takket være den specielle Kjus FAST 20 membran men vindtæt og vandtæt, men alligevel er yderst åndbar. Med alt dette nyskabelse det overrasker endnu længere, at i alt 45 personer i skabelsen af ??en sådan præmie produkt er involveret, og det er otte testet under fremstillingen som helhed gange. Men som sagt, har kompromis ikke været på pisterne Kjus.

Inden for et par år Lasse Kjus og hans kolleger har udviklet et premium brand af internationalt format, indtil hans karriere i slutningen af ??2006, selv selv stadig nydt godt af deres smarte skitøj på pisterne. Hans rene begejstring for skiløb har i sidste ende sikrede sig Kjus kunder, der i dag er fuld og kan fokusere på sportspladsen erfaring i bjergene alle - for resten af ??tøjet gør takket være DNA Kjus nemlig helt af sig selv.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.