• 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

KOMPERDELL OG VENTURE SKISTAVE

Selv i Østrig omfattede 1922 færrest med vandreture eller endda stå på ski poler. Banebrydende arbejde var nødvendigt. Så virksomheden Bednar løftede sin arm og blot oprette den næste selskab. Komperdell fremover skal produktionen af ??poolkøer - som allerede var kendte - og ansætte vandreture og spadserestokke. I betragtning af den manglende offentlige kendskab af planen kunne også gå galt.

I stedet ansat Komperdell kun seks år senere af 50 ansatte, som igen har bidraget til, at branden hurtigt ulåst de førende producenter i form af ski poler. Base var stadig hasselnød og bambus. Til dette træ brand drechselte deres pinde, men aldrig glemte deres innovations- motorer. Komperdell udført forskning for nye materialer. Division altid mere vægt. Dokumenteret nye håndtag koncepter. Mistede sine pinde innovative ophæng. Branden voksede og succesen beviste sin ret.

KOMPERDELL PRODUKTER - KVALITET MADE IN AUSTRIA

Vigtigt for udviklingen af ??sine ski og bjergsport pinde var og er Komperdell en tæt udveksling med absolutte top atleter. Først da kan ilden oplevet på første hånd, hvor de skal begynde innovationen håndtaget. Professionel udveksling Endelig pligt konstant og overalt i verden. Dog kan oplysningerne blive behandlet i hjemmet.

Siden starten Komperdell fremstiller sine produkter i Østrig og har ikke ændret sig i dag. For at sikre produktionen kvaliteten er stadig holdes i deres eget hjem; hvad bringer en anden fordel. Korte afstande hjælpe innovative ideer til en hurtigere gennemførelse. Sun tilføjede Komperdell sit produktsortiment gradvist teleskopisk poler, beskyttere og funktionelle undertøj tilføjet - alle på premium-niveau og også i Komperdell Store på Keller Sports rådighed.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1922
 • Grundlægger: virksomheden Bednar
 • Headquarters: Mondsee, Østrig
 • Antal Medarbejdere: 100
 • Årsalg: omkring 20 millioner
 • Websted: komperdell.com/index.php
 • Sports: Vintersport, Outdoor

3 GODE BEGRUNDELSE TIL KOMPERDELL

 • Egen Produktion: Siden grundlæggelsen Komperdell produkter er fremstillet udelukkende i Østrig.
 • Fairness: Komperdell understøtter Lebenshilfe Oberösterreich, opfordrer folk med særlige behov.
 • Lang Levetid: garanteret kvalitet. repareret Komperdell hver etage til tre år efter køb gratis.

DET KOMPERDELL SHOP AT KELLER SPORTS

Vores Komperdell tilbud består af to niveauer sammen: beskyttelse og balance. Konkret betyder det: trekking og skistave og beskyttere for ryg og ribben. Alt, du får høj kvalitet i Komperdell Store på Keller Sports. For ultimativ komfort, beskyttere brand fit takket være sin dobbelte densitet skummer perfekt til rygsøjlen. På samme tid, de er udformet således, at de slutte dine bevægelser på bjerget til enhver tid. Sikkerheden lover of Fire: De beskyttere absorbere op til 97 procent af den energi, effekt.

Hans know-how til skiløb refererer Komperdell også være afledt af sit nære samarbejde med motorcykel industrien, hvor beskyttere af branden - som i cykling - har også en permanent plads. Den høje kvalitet skistave foretages ved Komperdell nu ofte lavet af kulstof. Dette garanterer, at Komperdell elementer er ikke kun let, men også ekstremt stiv. Carbon sejre manglende korrosion også med hensyn til levetid sammenlignet med aluminium. At de ergonomiske håndtag pindene er udformet således, at du bruger til at få adgang både opstigningen og på nedkørslen så behageligt som muligt, næsten en selvfølge i det mindste så behageligt. I Keller Sports Du kan nemt købe Komperdell online, i Komperdell Sale endnu mere attraktive priser.

FRA HIMALAYA, ARKTIS OG SKI WORLD CUP DIREKTE TIL DETAILHANDLER KOMPERDELL

I Alperne og på de mange skråninger Komperdell emner er allerede repræsenteret ved traditionen. I over 20 år, ilden går imidlertid et skridt videre. Den højeste top på jorden. I de koldeste områder af planeten. Intet, intet også turde alt for ekstreme. Komperdell produkter er testet på ekspeditioner til Himalaya og Arktis. Højere krav er sjældne. Rigelig de er ikke for Komperdell endnu. Derfor har ilden længe været i ski VM fast etableret, opgraderet over 200 atleter, herunder Marcel Hirscher, Anna Veith, eller Thomas Dressen med pinde og beskyttere lavet. Selvfølgelig oplevelsen er inkluderet, artiklen for salg af din Komperdell forhandler i produktion. Mere ekspertise, du sjældent får.

DEN KOMPERDELL KODE TIL MILJOEBESKYTTELSEN

Materiale kvalitet er ikke nok Komperdell. Branden følger en holistisk tilgang til miljømæssige reserver i produktionen altid i betragtning. Derfor er de introducerede Komperdell kode, hvorved det beskytter naturressourcer, ønsker at reducere sin egen miljømæssige fodaftryk. Til fremstillingen af ??de aluminiumstænger derfor Komperdell bruger kun genanvendt aluminium til grundlæggende kun vandbaserede malinger. Så ilden både CO2-udslip og mindske miljøskader i produktionen. Desuden Komperdell undgås så vidt muligt på emballage - og stadig er endda ikke, ilden bruger genanvendelige materialer.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.