Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
304

OPFUNDET AF SWISS - K-SWISS

Tennis og skiløb - de to lidenskaber af to brødre Art og Ernie Brunner gav vejen for K-Swiss. Tennis sko blev fremstillet indtil 1966 eller udelukkende lavet af lærred, brødrene emigrerede til Californien til dem, så velkendte skistøvler lavet af læder-baserede. Et materiale, der også er velegnet til tennissko og kunne give foden mere støtte - så indbringende vedtagelse af de to schweiziske. Verdens offentlig præsenterede deres forudbestemte til tennis og sin aggressive kursændring sko på det anerkendte grønsvær af Wimbledon. I 20 år har K-Swiss Classic tennissko fremover domineret domstolene i Melbourne til New York. Først da ilden var deres model for succes med "Gstaad" Endelig en anden opfølgning.

Langt fra at være den sidste model af den spirende sneaker smedje og så det var et logisk skridt tilbage over dammen. 1991 udvidet K-Swiss sælger sine sneakers siden da succes i Europa. I dag, K-Swiss produkter har selvfølgelig om meget mere sofistikerede teknologier end blot den første autoritative Sportschuhschnürung virksomheden. For eksempel er den særlige Shock Spring ® dæmpning, den rippet Schuhkrägen med infi-Strik teknologi eller Drag Guard ? materiale i tå og hæl. Virksomheden reagerer på de stadigt stigende krav fra stadig mere dynamisk spirende tennissporten. Samtidig giver californierne så enestående argumenter for besøget af K-Swiss salg Keller Sports.

K-SWISS PRODUKTER - FUNKTION SOM ET VAREMÆRKE

Anvendelse fem Perlonstreifen som er integreret ud fra sålen i Ringschnürung af skoen, er givet foden enorme sidestøtte. Dette er princippet om den innovative Sportschnürung der tog 1.966 ansøgninger allerede i K-Swiss Classic anno. Lang disse strimler er ved siden af ??våbenskjold logo, den særprægede kendetegnende for mærket, men de står for stabilitet og schweiziske innovation på højeste niveau. I de fleste tilfælde den funktionelle strimmel er farve løftes fra resten af ??designet, danner midten af ??de overvejende tofarvede stilarter. At design og teknologi og komme til dine kunder er bevist ved det faktum, at K-Swiss sælger sine sko i dag i mere end 80 lande verden over, og allerede branden i livsstilsbranchen har taget foden.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1966
 • Grundlægger: Kunst og Ernie Brunner
 • Headquarters: Westlake Village, USA
 • Antal Medarbejdere: K. A.
 • Årsalg: 109 millioner dollars
 • Websted: kswiss.de
 • Sports: Tennis

3 GODE BEGRUNDELSE TIL K-SWISS

 • Awards: Adskillige priser, herunder fra Fodtøj Nyhedsmagasin, er et bevis på den innovative styrke af branden.
 • Teknologi: Til dato den Sportschnürung for stabilitet under hurtige retningsskift fabrikater.
 • Multi-Funktionalitet: K-schweiziske sko udføre ikke kun i sport. Længe er sneaker og bymæssige stil ikoner.

K-SWISS BUTIK PÅ KELLER SPORT

Som K-Swiss detailhandler fokuserer vi på kernekompetence den californiske mærke tilbyder en lang række Premium Tennisskor K-Swiss online på. Udover høj kvalitet entry-level og sofistikerede professionelle modeller for mænd og kvinder, er de unge spillere i K-Swiss Shop på Keller Sport passet godt. Også, fordi selskabet ikke gøre nogen forskel i kvalitetsstandarder for børn og voksne sko, trods alt, alle har til at starte små.

Den bedste måde er den måde, K-Swiss Bigshot Light 3 junior. For voksne sporten, vi har på modtageren rækken for damer på Aero Court Hb Mænd Tennis sko til high-end modeller Hyper Court Express og Aero Strik tennis sko for enhver overflade på lager. I vores K-Swiss butik, så du får præcis den rigtige fodtøj til din næste gallaforestilling på banen - i K-Swiss Salg selv ofte ved særligt attraktive priser.

K-SWISS PRODUKTER - EN KAMP MELLEM SPORT OG LIVSSTIL

Det er en kamp! Sport og livsstil tæt i tilfældet med K-Swiss på ingen måde fra det modsatte. Vidste gangster rap legenden Ice T, da han allerede i 1997 Arsenio Hall Show i sine K-Swiss Classic North sko usikker. Mange sko californiske brand var rigtig i kølvandet livsstil Top Sælger, herunder med Altezo anden K-Swiss sneaker ikon.

MED "BESTYRELSEN" K-SWISS ER BANEBRYDENDE

Siden 2015 mærket betroede de fremadrettede beslutninger i bestyrelsen. En 100-stærk tendens hold under ledelse af DJ, musiker og iværksætter Diplo er banebrydende og udvikle nye ideer, til at lede K-Swiss til en succesrig fremtid. Som i dag dette er opnået, K-Swiss produkter er i høj efterspørgsel og en god 50 år efter grundlæggelsen af ??virksomheden.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.