• 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

LAMUNT - DET KVINDELIGE BJERG PERSPEKTIV

I naturen skabes de bedste ideer. For eksempel tog Lamunts leder Ruth Oberrauch en ski tour til lejligheden at tænke på en udendørs samling for aktive kvinder. En, der virkelig holder alle kvinders behov i lyset. Kort herefter flyttede den ind i bjergene igen. Denne gang ledsaget af nogle venner. Udvekslingen fulgte. Om dit bjerg citat. Ting, der manglede indtil da. Over rigtige pasform. Om æstetik. De første meter. Fordi siden 2010 arbejder Ruths Oberrauch i det familieejede firma OBERALP Group, som blev bestilt kort derefter på kvinder i bjergsport. Resultatet: Det er mindre om at erobre. Kvinder vil føle bjergene, der oplever naturen, iført visuelt tiltalende, behagelige tøj. Baseret på disse resultater, som et resultat af ideen om Ruth Oberrauch, grundlagde OBERALP GROUP "LAMUNT". En mountain sports ild af kvinder til kvinder - og bevidst tjente til navnet Finding af Ladin. Der er bjerget kvindelig: la munt.

DEN KVINDELIGE IDENTITET PÅ BJERGFORMULAREN

Lamunte spiller det kvindelige perspektiv specielt til udendørswear. "Forme hendes identitet", er ildens motto; Og derfor tjener den kvindelige krop som udgangspunkt for dine samlinger. Fit-formularerne er optimeret, hvilket leveres med en ny æstetik. Branden ønsker at give kvinder tøj i bjergene, som de fuldt ud kan leve og nyde, mens de forfølger deres lidenskab. Afgørende er sammenlægningen af ​​æstetik og funktionalitet. Stilerne i lamunt holder varmt og tørt, fugt på varme dage væk fra huden - og tilbyder noget noget. Så ilden i hendes kreationer skjuler hendes "magiske øjeblikke": lille, ikke ved første øjekast højdepunkter, som skal fremkalde et lille smil af deres bærer, når de opdager. En skjult besked. En hemmelig taske. Lamunt bliver kreativ - og holder sine kreationer i subtile naturlige farver. For de nødvendige gnister diskret elegance.

LAMUNT ER BÆREDYGTIG - SELV MED GENANVENDT KASHMIR

Ud over fremme af kvinder i bjergsport er lamunt forpligtet til at opnå bjergene. Branden stræber efter at bruge naturlige, genanvendte materialer og producerer vandafvisende stoffer PFC-fri. Mindst et af disse tre aspekter skal opfyldes. Til påfyldning af sine isolationsjakker bruger Lamunt også genanvendt kashmir. Faktisk kendt som et dyrebart materiale til trøjer, bringer det utroligt bløde materiale fremragende termiske egenskaber. For dette er det langvarigt og let, vandafvisende og varmt. Disse fordele gør brug af lamunt ved at sætte ilden på rester fra modeindustrien. Sammen med partner Imbotex kombinerer Lamunt de genanvendte kashmir ved en patentanmeldt metode med genanvendt polyester: Den ekstremt effektive LuxePad® Cashmere blendisolering opstår.

LAMUNT PRODUKTER ET OVERBLIK

På Keller Sport finder du disse sportsprodukter af lamunt: isolering jakker, regnfrakker, fleece jakker, regnjakker, udendørs tøj som skjorter, toppe, udendørs jakker og udendørs bukser.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 2019.

 • Grundlægger: Oberalp Group, Ruth Oberrauch

 • Headquarters: Bolzano, Italien.

 • Antal Medarbejdere: Rede -

 • Årsalg: Rede -

 • Websted: lamunt.com

 • Sports: Outdoor, Vintersport

 • TIP: Find reducerede varer fra LAMUNT i brand outlet: LAMUNT SALE

3 GODE BEGRUNDELSE TIL LAMUNT

 • Bevaring: For sin produktion bruger Lamunte som naturlige og genanvendte fibre som muligt.

 • Fairness: Lamunt arbejder sammen for retfærdige arbejdsvilkår med testede produktionsfaciliteter.

 • Faglige Input: For netop skræddersyet udendørswear bruger lamunt den ekspertise hos bjergene.

FOR BEKYMRING FOR NATUREN

Med sit omsorgsprogram stræber lamunt for en mere bæredygtig produktion. Ud over naturlige og genanvendte materialer bruger ilden yderligere miljøstandarder. Lamunt er således rettet mod hans beklædning ifølge Bluesign®-standarden, som skal sikre, at tøjet er harmløse for både miljøet og arbejdstagere og kunder. Samtidig går de egne kemiske retningslinjer for Oberalp-gruppen ud over den lovbestemte.

LAMUNT: UDENDØRSWEAR, SKRÆDDERSYET TIL KVINDER

Det starter med nedskæringer, der tager højde for den kvindelige krop. For at skabe en identitet betyder samtidig at fremme individet. Derfor tilbyder Lamunt sine "Smart Fit Solutions". Dette gør det muligt for kvinder, deres jakke, deres bukser, deres skjorte, for eksempel ved justerbare ærmer, nøjagtigt til deres kropsform. Derudover kan ærmet undertiden falde eller bære jakker på begge sider, mens ALI-formet med afrundede elementer giver en særlig form.

LAMUNT SHOP PÅ KELLER SPORT

Hvis du er på udkig efter udendørswear, som optimalt tilpasser sig kvinders behov, vil Keller Sports gerne hjælpe. I vores Lamunt-butik finder du isoleringsjakkerne med genanvendt kashmir samt udendørsOVOPS, bukser, nederdele, skjorter og fleece jakker - og i sidste ende kan du bruge en af ​​vores regelmæssige, selv med premium rabat salg tilbud. Vores nyhedsbrev holder dig opdateret.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80 DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.