• 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

LANG OG DE FØRSTE MODERNE SKISTØVLER

Det amerikanske selskab Lange har revolutioneret verden af ??skistøvler simpelthen. Så tidligt som i 1958, da hele verden turde eller i læderstøvler på skråningerne, den tidligere Air Force pilot og grundlægger Bob Lange forpligtede sig til at udvikle de første forsøg, en harpiks-forstærket støvler med brugen af ??polyester harpiks. Efter flere mislykkede forsøg, han bragte i 1962 endelig de første plast skistøvler med snørebånd på markedet. Tre år senere den første moderne model fulgte med metal spænder. Og senest 1967 Lange produkter var så endelig gjort det gennembrud i år vandt Nancy Green fra Canada den første FIS World Cup i Lange ski støvler.

SÅ MANGE MEDALJER END NOGEN ANDEN SKI UDSTYR: LANGE

Succeshistorien skal gå: ved Vinter-OL 1968 i Grenoble, Frankrig vandt atleter med Long Konkurrence sko i alt fem medaljer. I denne såkaldte front-entry design, som gav de professionelle maksimal præcision og kontrol, da næsten alle er baseret på verdens skistøvler produceret. Og Lange - som en teknologisk pioner - har etableret sig som den helt til skistøvler i sig selv. Til dato har atleter i lange sko bragt næsten fem gange så mange medaljer ved OL eller VM i stedet med noget andet mærke. Ski legender som Bernhard Russi, Alberto Tomba, Marc Girardelli, Maria Riesch eller Hermann Maier - de alle holdt lange produkter i hele deres karriere loyalitet.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1962
 • Grundlægger: Bob Lange
 • Headquarters: Isère, Frankrig (forælder Rossignol)
 • Antal Medarbejdere: K. A.
 • Årsalg: K. A.
 • Websted: lange-boots.com
 • Sports: Vintersport

3 GODE BEGRUNDELSE TIL LANGE

 • Teknologi: Lange benytter en innovativ dual-core teknologi til skistøvler.
 • Awards: Den amerikanske mærke måles ved medaljer af de mest succesfulde skiudstyr i verden.
 • Multi-Funktionalitet: Lang fremstiller sine sko til alle ski Disziplinien - hvad enten ned ad bakke eller freestyle.

SKI STØVLER I LONG OPBEVARES VED KELLER SPORT

I de sidste tres år er målet med en lang, sko skal udvikles, der ikke bare omgiver foden. Snarere, opfinderne ønsker virksomheden at forudse adfærd foden og bevægelserne i skiløb. Kravet er at skabe en sko, der fungerer som en naturlig forlængelse af benet. Tro mod brand slogan "Være ét med dine støvler" med maksimal komfort ved fuld ydelse. Da nyeste Lange sæt til kerneteknologi i en innovativ dobbelt. Dette udtryk indikerer en produktionsproces, i hvilken en specielt udviklet af Lange injektion metode injicerer en blød og stive varianter af den hurtigste reaktion Hochleistungskunststoffe samtidigt i skoformen og flugter især en koordineret måde på områder af skoen huder.

Mens man kører disse forskellige kerner enten aktivt komprimeres eller ekspanderes. Den resulterende energi overføres direkte til foden, således at hopper og retningsændringer understøttes af skoen. Chauffører kan se frem til en lang fremhævede produkter på en hidtil ukendt niveau af progressiv flex og fængslende rebound. Selvfølgelig er dette Tedchnologie også findes i premium skistøvler Lange Anwednung, som vi tilbyder på Keller Sport i vores Lange butik. Ud over de high-end modeller XT Gratis 130 for mænd og 90 for damer Gratis XT vi som handlende Lange også den høje kvalitet entry-level modeller i Long Salg på lager.

ALL MOUNTAIN LINJE LANGE RX TILBYDER FULD SIKKERHED, SELV I SEKTIONEN HØJHASTIGHEDSTOG

Du kan finde den dual-core teknologi er nu ved siden af ??løb-line RS i All Mountain Linje RX - vi tilbyder på Keller Sport for både kvinder og mænd i vores butik. De Collection tilbyder ekstremt atletisk sko, der tilbyder selv ved de højeste hastigheder endnu idiotsikker. Den nye Shin Kontrol 3D liner er mulige også længere og bedre ski dage, fordi disse er designet til at beskytte underbenet, mens han lindrer de typiske trykpunkter og derved beskytte følsomme skinneben. 3M Thinsulate isolering sikrer også permanent varme fødder, mens grebet Walk-sål giver en bedre tur på is og sne.

LANGE PRODUKTER EROBRE SKI CROSS OG FREESKI

Takket være disse kontinuerlige videreudvikling af skistøvler omfatter stadig flere aktive topkørere om kvaliteten af ??Lange. Blandt fans af brandet er som Lara Gut-Behrami, Nadia Fanchini og Federica Brignone. Lang men ikke længere repræsenterer kun de alpine skiløb discipliner, men også inden for ski cross og Freeski. Disse er ekstra-Jean Fred Chapuis, Alizee Baron og Richard Permin skiller sig ud som Lange fans.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.