Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

BEGYNDELSEN VAR DER EN SKO

Hvad der startede som en lille skomager ved foden af ??Dolomitterne, er blevet en global og produktionsvirksomhed. 1928 Narciso Delladio grundlagde sin virksomhed, som nu drives af fjerde generation af sin familie. I første omgang Delladio fremstiller arbejdssko for beboerne i de Fassa og Fiemme Valley landmænd og skovbrugere. Stejle skråninger, høje bjerge, barske klima - alle disse krav, skoene er nødt til at modstå. Og intet har ændret sig til denne dag.

LA SPORTIVA - UDVIKLING & INNOVATION

Efter Anden Verdenskrig Delladio genkende tidligt potentialet og markedet for atletiske vandrestøvler. For at gøre kunden klart og adskiller sig fra andre skomagere han kalder sit firma fra da af "La Sportiva Calzoleria" den atletiske sko værksted. Efter nogen tid Calzoleria falder ud, og den nuværende firmanavn La Sportiva er født. Delladios erfaring og hans evner som Schumacher fået ry langt ud over Talgrenzen ud og det begynder den landsdækkende stigning af hans selskab, som altid er drevet af iværksætterånd og innovation.

Når skiløb i 50'erne vinder i popularitet, da La Sportiva sætter sig for at producere skistøvler, men friske ideer i 70'erne, dette marked begynder som plast at dominere igen på sko til bjergbestigere. La Sportiva udvikler sine produkter over årtier, tro mod virksomhedens motto fortsætter: En Passion for innovation. Ofte er der detaljer såsom snøring system eller en ny sål design, der gør produkterne den afgørende lidt bedre. Italienerne oversat deres produkter standarder og udviklinger fra La Sportiva Mountain revolutionere sektoren sport.

For eksempel har familien i 80'erne været medvirkende til udviklingen af ??moderne klatring sko, som vi ser det i dag i klatring haller og på klipperne i verden. Virksomheden fra Trentino udvikler sig som en af ??de førende bjerg sportsmærker, især inden for områderne klatring og bjergbestigning. Siden 2000'erne har produktsortiment udvidet. Også touring, ski bjergbestigning sko, trail løbesko og udendørs beklædning er nu bærer logoet med toppe og solen. Og de er fyldt med nyeste teknologi: både La Sportiva har udviklet selv disse og partner teknologier.

PÅ ET HURTIGT BLIK

  • Grundlagt: 1928

  • Grundlægger: Narciso Delladio

  • Headquarters: Ziano di Fiemme (Trento-provinsen, Sydtirol), Italien

  • Antal Medarbejdere: Omkring 300

  • Årsalg: EUR 100 millioner

  • Websted: lasportiva.com

  • Sports: Outdoor, Løb, Vintersport

3 GODE BEGRUNDELSE TIL LA SPORTIVA

  • Teknologi: La Sportiva inficeret omkring fire procent af det årlige salg i udviklingen af ??nye teknologier.

  • Faglige Input: For produkter, der i praksis: professionel atlet input forsyning i produktudviklingen.

  • Bevaring: Det familiedrevne operation vil sikre, at en rimelig som muligt og ressourcebesparende produktion.

LA SPORTIVA SKO MED KELLER SPORTS

Aktuelle teknologier, du finder i terrænløb og klatring sko fra La Sportiva på Keller Sports online gemme igen. Impact Break-system, for eksempel er et specifikt arrangement af knopper i sålen. Dette giver dæmpning og høj funktionalitet på op ad bakke og ned ad bakke kører eller på våde veje. For vandrere, de 3-D-Flex systemet tilbyder maksimal eneste kontakt og dermed garanterer optimalt greb.

TOPATLETER I LA SPORTIVA TEAM

At La Sportiva gør meget ret, viser ikke blot den årlige omsætning på over 100 millioner euro og adskillige priser (bl.a. ISPO Udmærkelser, Udendørs Industry Awards). Nej, kan selv de fagfolk, der La Sportiva produkter bruger være stolte af. Han klatrede var den første til at "Silence", som i øjeblikket bedømt den sværeste klatring rute i verden - - såvel som den nyligt kronet Oscar-vinderen Alex Honnold til La Sportiva atleter herunder den aktuelle verden bedste klatrer Adam Ondra tilhører.

Filmen om hans frie solo bestigning af ruten "gratister" på El Capitan blev i 2019 udnævnt til den bedste dokumentarfilm. Siden 2018 La Sportiva måde, er titlen sponsor af Lavaredo Ultra Trail i Dolomitterne for de næste tre år - årene før var The North Face hovedsponsor for stierne ved 120 km afstand og 5800 meters højde.

LA SPORTIVA AT KELLER SPORTS

Bjergene er i La Sportiva tilbud altid i fokus, ikke blot i udviklingen af ??nye high-end produkter, men også i deres produktion. for at bevare naturen, det er et centralt anliggende for den udendørs producenten. Derfor er La Sportiva forpligtet sig til en ressourcebesparende produktion, deltager i PFC-gratis program og genbruger mere end 50 procent af sin produktion af affald. La Sportiva er en virksomhed med et integreret system til forvaltning, certificeret af DNV ISO 9001/2000 og ISO 14001. Desuden er nogle produkter bluesign® certificeret.