Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
1593

LEKI - ERFARINGER FRA FLY

Selv i sin ungdom selskab grundlægger Karl Lenhart var ivrig skiløber. Men han var aldrig tilfreds med kvaliteten og funktionaliteten af ??de tidligere skistave. Så han begyndte i 1960'erne i sit eget selskab, det Leki Lenhart GmbH, som til dato udskåret træ bogstaver for bogstaver, der anvendes af bagerier eller slagterforretninger, producere deres egne poler. Lenhart brugte sin erfaring fra flyindustrien. Han havde lært at processen aluminium og kompositmaterialer.

Resultatet blev verdens første glasfiber komposit skaft, som han i halvfjerdserne under navnet Leki (som står for ejeren og hovedkvarter: Lenhart i Kirchheim) bragt til markedet. "Fremstilling pinde selv, ikke blot som leverandør, var en af ??de vigtigste beslutninger i vores virksomheds historie", Managing Director Waltraud Lenhart, som virksomheden står sammen med sin afdøde i 2012 mand Klaus, søn af Karl Lenhart ved der har gjort hvad det er i dag: verdens førende leverandør af ski poler og handske systemer.

FIRST FLOOR JUSTERBAR TREKKING HELE VERDEN

Fra da af, skynd Leki fra succes til succes: med mere end 250 registrerede patenter, som selskabet har bragt så mange innovationer på markedet, mere end nogen anden producent i den udendørs og ski industri. , Den "Lekifix" -Befestigungshülse er således velegnet til Skiteller til dato på hver skistav. 1974 konstrueret Leki med "Makalu" verdens første justerbare trekking pol. 2008 blev efterfulgt af "Trigger S" endnu en milepæl i selskabets historie: Klaus Lenhart havde det i ugevis hul op i hans værksted og en smart håndtag teleslyngeanlæg besluttede at søgninger til denne dag har ingen lige.

Den "trigger" systemet, er remmen af ??handsken nemt installeres i håndtaget og bliver klikket - ved at trykke på en knap, eller når et fald opløser automatisk - Skader forårsaget af hvirvlende poler var pludselig til fortiden. Defy Matching og omhyggeligt forarbejdede handsker, som alle vejrforhold, vil selskabet helt sikkert også her.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1948
 • Grundlægger: Karl Lenhart
 • Headquarters: Kirchheim unter Teck (Baden-Württemberg), Tyskland
 • Antal Medarbejdere: > 260
 • Årsalg: EUR> 47 millioner
 • Websted: leki.de
 • Sports: Outdoor, Vintersport

3 GODE BEGRUNDELSE TIL LEKI

 • Faglige Input: Top atleter fra skiløb er direkte involveret i produktudviklingen hos Leki.
 • Lang Levetid: Klagen hastighed Leki er kun 0,001 procent - på grund af de høje kvalitetskrav.
 • Awards: Læserne af magasinet stemte Udendørs Leki "Best Brand" i kategorien "Outdoor udstyr".

LEKI AT KELLER SPORTS

Hvad alle Leki nyskabelser har altid forbundet er visheden om kunder, mange års fornøjelse at have i produkterne og at være i stand til at stole på dem. Således klagen sats er omkring 0.001 procent - for alle produktudviklinger fra Kirchheim unter Teck er på sikkerhed, kvalitet og funktionalitet altid på toppen. For eksempel tilbyder de Leki skistave, at vi har i Keller Sport, sammen med ergonomiske håndtag og lav vægt særdeles smidig fleksibilitet og fremragende stabilitet. Den optimale swing adfærd gør polerne i selv de mest barske vinterforhold ideelle ledsagere. Selvfølgelig tilbyder vi også en lang række meget funktionelle og elegante ski handsker - både vanter og handsker - som i løkken for Trigger S-systemet er aussgestattet.

TÆT SAMARBEJDE MED TOPATLETER

Alle disse udestående indvinding egenskaber er værdsat ikke kun af amatør chauffører, men også af mange top atleter fra det alpine og nordiske område. Den amerikanske Mikaela Shiffrin var for eksempel Leki stave olympisk mester, verdensmester og samlede World Cup-vinder. John Høsflot Klæbo tre gange vundet guld i Pyeongchang i langrend og Kaisa Leena Mäkäräinen var tre-tiden samlede vinder af skiskydning mesterskabet med Leki stave. Selskabet lægger stor vægt på et tæt samarbejde med nuværende og tidligere topatleter, der måske udtrykke forslag ikke kun, men er direkte involveret i produktudvikling. I Skirennsportbereich som de tidligere tyske topkørere Benni Raich og Felix Neureuther er.

LEKI FREMFOERT PÅ BÆREDYGTIG PRODUKTION KREDSLØB

Det er produceret ikke kun sportslig succes, men også begrebet bæredygtighed med Leki, der begejstrede. Så familien målene for lukkede produktionsforløb i produktionen af ??sine poler. Aluminium spåner fremstillet under forarbejdningen er for eksempel opsamlet over filtersystemer og genanvendes. Alle plastdele pinde, plader og justeringssystemer fremstilles selv, leveres kun materialet. Madrester kommer tilbage i kredsløbet og kan bruges igen. Dette producerer næsten intet spild i produktionen af ??Leki tilbud. Og selvfølgelig er der spørgsmålet om bæredygtighed og kvaliteten af ??produkterne: "Den største bæredygtighed fra vores side er at udvikle produkter, der har en meget lang levetid," siger administrerende direktør Waltraud Lenhart. "Dette ene producerer mindst affald."

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.