• 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

LÖFFLER ONLINE SHOP: KVALITET I HVER FIBER

Hvad dag er en del af den store Fischer Sports Group, startede som en kontemplativ små virksomheder med Elfriede Löffler i Østrig Ried am Innkreis. I 1947 havde hun startede der med produktion af sokker og strømper og gradvist udvidet deres produktion. Først til vinter trøjer og kasketter, og senere til tennis tøj. Overtagelsen af ??Fischer voksede Löffler i 1973 op til at være en international spiller. Forpligtelsen af ??fiskere er naturligvis ikke tilfældigt havde hjemmehørende i den samme sted ski producent den lille virksomhed, men har altid været i øjet.

at udvikle den kontante indsprøjtning af fiskeriet tillod Löffler som et resultat, deres egne innovative materialer og teknikker - alle milepæle inden for funktionelle tøj. Så Löffler producerer i mellemtiden i stor efterspørgsel internationalt i de sportsgrene i cykling, løb, Mountain Sports, nordiske sport, ski touring og alpint skiløb og de førsteklasses produkter fra Loeffler. ved sin egen konto til at eksportere mere end 60 procent af sine varer i udlandet - de største forbrugere er sådan ski og cykling gale nationer som Tyskland, Italien og Schweiz.

LÖFFLER: INGEN BILLIGE FORKORTELSER TIL KORTVARIG SUCCES

Loeffler har altid påberåbt sig at udvikle sine egne materialer og processer og er opmærksom på kvalitet fra Østrig. Den højteknologiske innovationer internt udviklingsafdelingen i dag produceres stort set i indfødt plante og dermed underlagt strenge kvalitetskontrol. Gennembruddet kom med udviklingen af ??transtex fiber i 1978. Den funktionelle undertøj, der fra nu af blev produceret med transtex og kropstemperatur perfekt reguleret på peak driftsbetingelser, men ikke kun Löffler selv for højtliggende flyvninger: I et team med Reinhold Messner bjergbestiger Peter Habeler klatrede 1978 Mount Everest - den første mand nogensinde uden ilt, og oven i købet fra Löffler.

På trods af alle disse sportslige succeser og priser transtex men stadig udvikling. Enten ved en lettere Strickung eller anvendelse af yderligere elasthanfibre der gør meget funktionelle materiale er stadig elastisk. Hvad Löffler imod det selv har ikke råd til trods for sin egen innovation, bliver det tilføjet af ekstern industri gigant til at forbedre sine produkter. Således østrigerne har arbejdet siden slutningen af ??1970'erne med membranen eksperter Gore Tex sammen og få adgang til deres premium-produkter såsom Windstopper-membran tilbage.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1947
 • Grundlægger: Elfriede Löffler
 • Headquarters: Ried am Innkreis (Oberösterreich), Østrig
 • Antal Medarbejdere: Mere End 250
 • Årsalg: mere end 24 millioner euro
 • Websted: loeffler.at
 • Sports: Cykel

3 GODE BEGRUNDELSE TIL LÖFFLER

 • Egen Produktion: Loeffler producerer hovedparten af ??sine vigtigste produkter på hjemmemarkedet Ried am Innkreis.
 • Multi-Funktionalitet: Loffler innovative funktionelle materialer såsom transtex anvendes nu i forskellige produktkategorier og sport.
 • Teknologi: Den Cykling tøj fra Löffler fungerer uden søm. Virksomheden de svejses ved hjælp af ultralyd teknologi hotBOND.

LÖFFLER CYKELTØJ AT KELLER SPORTS

1981 præsenterede sin første Löffler Radkollektion - siden da har ikke kun gjort meget i designet. De anvendte materialer er blevet konstant optimeret og innovative teknikker begyndte i produktionen af ??cykling tøj feeder. Så bekymret, for eksempel, ultralyd svejsning af sømmene (hotBOND) uden nål og tråd lavet til kvantespring i ydelse og komfort for cyklister. bære denne udvikling vi hos Keller Sports regningen og tilbyde produkter fra hele cykling portefølje Löffler til: cykling trøjer, cykling shorts og windbreakers til ambitiøse og amatør cykelryttere som dig - alt holdt i forskellige designs og sporty design.

NYSKABELSER FRA LÖFFLER: FAGFOLK, NÆSTE DU MEDBRINGER

Loeffler er i mere end 40 år partnere idrætsorganisationer og sportsfolk. Virksomheden udstyrer således blandt andet den nordiske afdeling af det østrigske skiforbund, den transtex undertøj iført racing dragter Löffler under hende. Hertil kommer, at tyske flagskib combiner Eric Frenzel bruger den funktionelle tøj Löffler.

Han forbereder det optimalt for sine konkurrencer før, at han nu kan prale tre olympisk guld og syv VM-titler. Også i cykling Löffler er aktiv som leverandør og udstyrer herunder det professionelle team Felbermayr Simplon Wells ud. Ligesom de andre atleter indtaste professionelle cykelryttere stadig tilbagemelding til Trøjer og shorts på Löffler yderligere, hvilket igen løber ud i udviklingen af ??deres produkter. Heraf i sidste ende vil gavne dig som Loeffler kunde - selv på tæt hold i cykling.

LÖFFLER: ANSVAR FOR REGION, MILJØ OG ATLETER

overhovedet Øko-Tex certifikat, sagde siden begyndelsen af ??1980'erne blev den første Löffler sportstøj producent derefter stadig "Tilliden til tekstiler". Denne standard kan holde dig i dag Löffler. Mere end 80 procent af stof produktion til endelig kontrol af de færdige produkter er lavet på selskabets hovedkontor i Ried am Innkreis. Dette garanterer Löffler kunder sundhed fejlfri og ingen skadelige stoffer. Virksomheden overholder miljøvenlige produktionsprocesser, strenge driftssikkerhed og rimelige arbejdsvilkår på sine faciliteter - og dermed sin egen overbevisning bare for at have et ansvar over for sine medmennesker og miljø.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80 DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.