Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
2048

LORNA JANE - PIONER FOR ACTIVEWEAR

Din passion for mode opdagede Lorna Jane tidligt. Den første bikini hun crochets som teenager. Begyndelsen af ??20'erne hun sidder hver aften efter arbejde på deres spisebord, til nye outfits design som et fitness-træner til sit job. Efterhånden som flere og flere studerende spørger, hvor de kan købe de ting den australske gør en afgørende beslutning i 1989: Lorna Jane afsluttes hendes job at hellige sig helt af mode. To år senere åbnede hun med sin partner Bill Clarkson den første Lorna Jane butik i et indkøbscenter i Brisbane - på et tidspunkt hvor "aktiv slid" selv for mærker som Nike er stadig dårligt forstået.

Succesen med Lorna Jane produkter er overvældende. Da hun åbnede den anden Lorna Jane Store i 1991, en kunde køber hele området på en gang. Selv i dag, firmaets grundlægger, kan lide at fortælle historien om, hvordan hendes mand $ 25.000 i kontanter var på cyklen hjem. Siden da, den succeshistorie fortsætter med uformindsket styrke: I dag etiketten Lorna Jane betragtes som den præmie sport mærke fra Australien for den aktive kvinde overhovedet. Lorna Jane produkter sælges i verden mere end 300 egne butikker.

LORNA JANE PRODUKTER: TRE GRUNDLÆGGENDE PRINCIPPER FOR ET AKTIVT LIV

De label kombinerer virksomheden har altid været et high fashion standarder med højteknologiske sportstøj, kvinderne i alle tænkelige sportsaktiviteter støtte. Fokus for brandet her er de tre principper: flytte, nære, tror - på tysk: motion, ernæring og tro. Firma grundlægger Lorna Jane har nået deres personlige mål ved hjælp af disse principper og tror stærkt på at motivere andre kvinder derved.

Anvendt disse principper kræver, at alle kvinder til at flytte hver dag for at spise sundt og at tro på sig selv. På denne måde, et aktivt og lykkeligt liv er muligt. Den rigtige sportstøj skal bidrage til at bringe det bedste frem i sig selv og at give hver dag en god følelse.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1989
 • Grundlægger: Lorna Jane Clarkson
 • Headquarters: Brisbane, Australien
 • Antal Medarbejdere: 1800
 • Årsalg: $ 200 millioner
 • Websted: lornajane.com.au
 • Sports: Fitness

3 GODE BEGRUNDELSE TIL LORNA JANE

 • Teknologi: Lorna Jane har udviklet sin egen struktur med LJ Excel, tørrer på rekordtid.
 • Lang Levetid: For at sikre en lang levetid, er hver eneste Lorna Jane testet før.
 • Design: Den "oprindelige" -serien giver din træning en luksus street style med smarte prints.

DEN LORNA JANE STORE PÅ KELLER SPORT

Utilstrækkelig udvælgelse er ikke et problem med Lorna Jane: Månedlig etiket tager mellem 70 og 100 stilarter på markedet, som kan tildeles til forskellige samlinger. Lorna Jane oprindelige eksempel, den grundlæggende samling af etiketten. Premium strømpebukser, skjorter og træning tanke, der tilbyder maksimal komfort, de kerneprodukter danner denne samling - den perfekte ledsager til en aktiv dag. Herunder for eksempel den åndbare "oprindelige livsstil" skjorte fra vores Lorna Jane butik, hvis print giver en luksuriøs street style din træning.

Gennem gennemprøvede nedskæringer og gennemtestede materialer, de "originale" produkter er perfekte til din kører rundt en Gymsession eller en stille Yoga enhed - og selvfølgelig også ideel til vores Lorna Jane salg. For maksimal ydelse situationer og konkurrence uden at ofre feminine detaljer med dit outfit, er du klogt, dog med linjen "LJ Black". Høj kvalitet og god pasform og bør dette være et incitament til at udnytte dit fulde potentiale.

LORNA JANE EXCEL TEKNOLOGI UNDERSTØTTER KROPSFORM PERFEKT

For at sikre en lang levetid, testes ved Lorna Jane hver enkelt artikel i daglig brug og under sportsaktiviteter, før de kom til Lorna Jane forhandler. Grundlaget for de fleste produkter er specielt udviklet stof, LJ Excel. Dette reducerer og ikke falme, fugt frigivet og tørrer på rekordtid - så ideel til pålidelig sportstøj. Sofistikeret teknologi microfiber væv støtter også kroppen optimalt og fladere figuren.

AKTIV NATION DAY I 17 LANDE VERDEN OVER

Ved hjælp af sådanne innovationer, at etiketten forsøger at motivere sine klienter til at opnå ved en bevidst måde at leve på deres bedste - ifølge virksomheden sloganet "aldrig, aldrig, aldrig give op". Firma grundlægger Lorna Jane, nu over 55 år, er det stadig et godt eksempel. For et par år siden hun begyndte på egen hånd i Australien den "Active Nation Day", som bør tilskynde kvinder og deres familier til en mere aktivt liv. 2019 deltog i den årlige begivenhed, som finder sted den sidste weekend i september, allerede amatører fra 17 lande i hele verden med hundredvis af arrangementer.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.