Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
2118

LOTTO PRODUKTER: FRA TENNISBANEN I HELE SPORTENS VERDEN

Den umiddelbare overgang til fodboldbane var en indlysende kendsgerning. Efter alt, familien Caberlotto allerede havde deres egen forening med FBC Treviso. udstyre sine spillere med trøjer, bukser, sko, der var indlysende - og endnu ikke af hensyn til Caberlottos. I stedet for den runde læder bold, helliget hun sig i juni 1973 den lille filt kugle og præsenteret som en stiftende rammerne af deres nye brand første tennissko. Lotto var til tennis. Først. Lotto etableret sig, er udstyret med John Newcombe snart i alt otte gange Wimbledon mester, med Tonino Zugarelli også en Davis Cup-vinder.

Succes dog ingen eneret. Lotto udvidet. I fodbold. Mod basketball og volleyball. Nye sport kom, holdt succes. Lotto vandt som et udstyr tennisturneringer, World Cups, langdistance-løb. Teknologierne af branden var folk som Boris Becker, Martina Navratilova, Francesco Totti eller Cafu det som et springbræt for deres egen præstation. Så branden var med den karakteristiske logo anerkendelse rundt om i verden.

TO DIAMANTER. TO SØJLER. UBEGRÆNSET SPORTENTHUSIASMUS.

Hvor sport finder sted, lotteri produkter er. Sammen med atleter, sportsfolk, deres Begejstring ild ønsker at skrive nye historier, cross grænser, der tager deres udgangspunkt aldrig bundet af kun sport på kun ét felt - selvom fundamentet er altid består af tennis og fodbold. Til det alene taler logoet. De to oven, overlappende diamanter lotto symbolisere den ene side, tennisbanen, på den anden side fodboldbanen. To sportsgrene. En brand.

Lotto intensiv forskning til atleter til at give passende teknisk enhver udfordring vokset med udstyr inde i kampen, løbet eller løbet. Men du får de lotteri forhandler sko teknologier som den konkave-formede Syn-Pulse dæmpning, der lover både stabilitet og eksplosivitet og beskyttelse mod stød. Samtidig, ilden føles naturligt at deres italienske rødder forpligtet derfor altid refererer til design aspekt, en med i deres udvikling.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1973
 • Grundlægger: familie Caberlotto
 • Headquarters: Trevignano, Italien
 • Antal Medarbejdere: Omkring 75 Millioner Euro
 • Årsalg: 200
 • Websted: lotto.it/
 • Sports: Tennis

3 GODE BEGRUNDELSE TIL LOTTO

 • Bevaring: Lotto arbejder på at reducere ressource- og energiforbruget i produktionen støt.
 • Fairness: Gennem sine egne retningslinjer Lotto ønsker at sikre visse arbejdsnormer og blandt sine leverandører.
 • Til Hobby & Professionel Sport: Lotto opgraderet både professionelle på turné WTA og ATP fra såvel som motionister.

HIGH-TECH TENNIS UDSTYR I LOTTERIET BUTIKKEN PÅ KELLER SPORT

Bare for din tenniskamp på ethvert Lotto Salg giver en lang række nyskabelser, der gør dine slag, mens ikke præcis, men letter dine bevægelser. Tennis sko af lotteri, for eksempel, har den Enerturn dæmpning hvis elastomere materiale er af varierende densitet og effektiv pude virkningen, slipper den igen til energi til en hurtig acceleration. Og så du ikke bryde ud i en sved med al den bevægelse for intens, tilbyde de skjorter af den italienske brand Deepdry.

Her materiale og strukturelle arbejder sammen, så stoffet tørrer hurtigt. Lotto produkter er designet til maksimal ydelse og lotteri online Du får på Keller Sports. Tennis-shirts og -Dametøj til mænd. Kjoler, toppe og speditører for Domstolen til kvinder. Den matchende sko Lotto Gibt top. Alt dette kan du finde i vores Lotto Store.

NAVRATILOVA. BECKER. RADWANSKA - TENNIS FORGRUNDEN, STØTTET AF LOTTO

Lotto kender fodbold, padle og kører. Men ofte, det italienske brand føler så hjemme som på tennisbanen. Der tog de deres første skridt én gang. Der fejrede de nogle af deres største succeser. Med Martina Navratilova, Boris Becker og Thomas Muster nogle af de største sportsfolk i tennis historie med lotto artikler slog udstyret på. I dag spiller blandt andet Angieszka Radwanska og Wimbledon finalist Kevin Anderson med Double Diamond på skjorte, nederdel og shorts. også din tillid til hver Lotto Salg tilsvarende højt kan være.

LOTTO FORPLIGTELSE TIL ARBEJDSTAGERE

Lighed, retfærdighed og sikkerhed play for Lotto og off af domstole, boldbaner og veje en afgørende rolle. Derfor ilden del af Federation of European Sporting Goods Industry (FESI). Det har sat sig som opgave at hjælpe arbejdstagere til deres rettigheder. også er sikkerhed på produktionsanlæggene og særligt i fokus sundhed.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.