• 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

MAAP: STREETWEAR TIL SADLEN

Sport indtager en central rolle i Melbourne. Livet spiller ud udenfor. Nær havet. I parker. På gaden. Og der sagde Oliver Cousins ​​og Jarred Smith, da de ønskede at re-tænke med MaAP-cykelbeklædning. Derfor, fordi de to havde cyklingsreference, tidligere arbejdet på nogle af verdens mest berømte skate- og streetwear-etiketter. Stussy. Mambo. Globus. Fætre og Smith havde udviklet og designet og oversat og oversat netop denne tilgang til MAAP. Med sin nye ild ønskede de at udvikle stilfulde bikebeklædning, som de kan lide at bære sig selv. Både den fremragende funktion og på grund af et stilfuldt udseende, der føles som i streetwear såvel som i sadlen. Kvalitet og stil til cyklen. Denne symbiose skaber MAAP siden dag 1. I øvrigt har ilden ikke besluttet, at de fire bogstaver har besluttet endnu ikke endelig. Du kunne slå broen af ​​Melbourne til atletisk beklædning og ligesom "fusionering af æstetik og ydeevne". Af virkeligheden, begge ville være farlige.

ITALIEN BRINGER YDEEVNE OG ÆSTETIK SAMMEN

MAAP tænker altid æstetik og teknologi parallelt. Parret sætter rammen, hvor brandenes kreationer opstår. Målet er at give dig det bedst mulige cykelbeklædning, der beskytter dig foran elementerne. Som sidder komfortabelt på huden, som samtidig bringer stil pålidelighed på sadlen. Til dette sætter ilden på den ene side på slidstærke funktionelle materialer, på den anden side på subtile udskrifter samt farver, som også passer til den næste Melbourner Coffeehouse. For at perfektere forestillingen arbejder MAAP sammen med sportsforskere på samme tid. Materialerne kommer fra Schweiz og Italien, som igen favoriserer korte leveringsveje. Fordi MAAP producerer i Milano.

EN STIL, TO PASSER: MAAP-TILGANGEN

MaAP finder sig som en lille virksomhed, som ønsker at give cykling en ny touch. Stilaspektet. Han er kendt. Alt startede med cykeltrøjer og bib shorts samt sokker. Alt ledsagede altid en bred farvepalet til den fine berøring af individualismen i sadlen. I mellemtiden producerer MAAP også jakker og tykkere appars til ture på køligere dage. Passet forbliver cykel - lige tæt, med ilden for hver stil med to nedskæringer: den lidt strammere pro fit og holdet passer. Maaps Baselayers består af specielle premium polypropylenfibre, som udleder sved fra kroppen, regulerer kropstemperaturen og handler mod den første kulde. Mesh indsatser forbedrer luftcirkulationen med lettere skjorter. Med sportsforsker Ken Ballhaus bundet MAAP også på polstring af hans bib shorts, indtil den optimale position blev fundet.

MAAP-PRODUKTER ET OVERBLIK

MAAP producerer disse cykelartikler: Cykeltrøjer til damer og herrer, longsleeve cykeltrøjer til damer og herrer, bib shorts til kvinder og mænd, cykelvælger til damer og herrer, hjulsokker og funktionelle skjorter til cyklister.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 2014.
 • Grundlægger: Oliver Cousins, Jarred Smith
 • Headquarters: Melbourne, Australien.
 • Antal Medarbejdere: <50.
 • Årsalg: <5 mio. EUR
 • Websted: maap.cc/eu
 • Sports: Cykel
 • TIP: Find reducerede varer fra MAAP i brand outlet: MAAP SALE

3 GODE BEGRUNDELSE TIL MAAP

 • Fairness: MAAP arbejder med certificerede fabrikker, der står for retfærdige arbejdsvilkår.
 • Bevaring: MAAP er aktivt involveret i at reducere dets økologiske fodaftryk.
 • Design: Maaps grundlægger kommer fra streetwear og overfør stilen til bikewear.

BÆREDYGTIGHED OPFYLDER MODERNE TILGANG

MaAP ruller hver millimeter ledsaget af naturen om naturen. For materialer, produktionsprocesser og livscykler af individuelle stilarter forsøger ilden derfor at finde økologisk som meningsfulde løsninger. Således tilstræber MaAP at bruge kun Bluesign®-certificerede materialer fra 2022. Derudover arbejder ilden til at producere din komplette bikebear linje lavet af genbrugsmaterialer. Alt dette tjener også som en parasisk destination: at savne cykling en moderne tilgang og aktivt formgivning af cyklingens fremtid.

MAAP BIKEWEAR BUTIK PÅ KELLER SPORTS

MaAP bringer dig stil og bedst mulig funktion til sadlen - og med Keller sport kan du helt klæde dig selv med stilarterne i den australske ild. Evad Bike Jersey for BIB 2,0 Cykeltæt. Prime Stowe Jacket over den langærste træningsrøje til ture på køligere dage. Alt selvfølgelig for damer som mænd, der er tilgængelige i de stilfulde farver af MAAP. Du skal blot vandre på MaAP butikken i Keller Sports. Især da du kan drage fordel af en af ​​vores attraktive salgsaktioner, som du også kan kombinere med premiumrabatten. Tilmeld dig dette bedste til vores nyhedsbrev. Så du savner ingenting.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80 DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.