• 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.

DEN ROLIGE VEJ TIL MAMMOTH

Kaspar Tanner Seiler undervisning var færdig, den treårige svend i Tyskland også sluttede. Endless bjerglandskaber, uendelige muligheder. I Dintikon, en time nordvest for Lucerne, det var rolig Kaspar Tanner og grundlagde et reb fabrik - uden at indse, at han dermed i 1862 grundstenen til en af ??de mest premium udendørs mærker havde sat vores tid.

Mammut havde gjort sine første skridt, hans navn, men har endnu ikke fundet. Tanners Company var oprindeligt rebet, i sikkerhed, udviklet sig fra 1940'erne altid bedre klatring reb. En rød kontrol tråd i rebet var tidlige kendetegn, bør kvaliteten af ??produkterne bekræfter tjene den tilhørende sæl som en blåstempling. Denne forsegling blev indpræget en gigantisk. Det næste skridt i ens identitet blev gjort.

MAMMUT PRODUKTER: SIKKERHED & BEDSTE MATERIALE

Addition? Intent? Historie. MAMMUT blev endelig født, udviklet i årenes løb og på og bygget sin produktportefølje stykke for stykke ud. Tovværk forblev Verschüttungssuchgeräte, højteknologisk beklædning, klatreudstyr, rygsække og sko blev tilføjet. En enkelt mærke den komplette velvære og sikkerhed pakke til ture til bjergene. Dette er MAMMUT i dag. Efter i 1978 de første jakker og bukser med Gore Tex membraner havde vist sig for MAMMUT fremover fokus på nye innovationer. Udviklet i fællesskab med de schweiziske tekstil producenten Schoeller mammut første softshell bukser overhovedet.

Drevet? Folk, der udforske bjergene og ønsker at gå ud over deres grænser for at give det rigtige udstyr med hånden. Herunder Eiger Extreme kollektion, som du både ruster for ture til høje alpine og ski touring og isklatring blev født. Innovative materialer mod ekstreme situationer. Vindtæt. Hård skal. Softshell. Ned. MAMMUT giver dig alt det - og har også de sikkerhedsmæssige tanker fra hans tidlige dage aldrig er vedtaget på selskabets DNA. Særlige lavine rygsække med airbags til beskyttelse er nu også blandt de samlinger, såsom let at bruge Barryvox lavine udstyr og sneskred sonder.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 1862

 • Grundlægger: Kaspar Tanner

 • Headquarters: Seon, Aargau

 • Antal Medarbejdere: Mere End 660

 • Årsalg: Mere end 200 millioner euro

 • Websted: mammut.com

 • Sports: Outdoor, Vintersport

3 GODE BEGRUNDELSE TIL MAMMUT

 • Bevaring: Som stiftende medlem af FN-pagten modeindustri klimakommissær er mammut anvendelser mod klimaændringer.

 • Fairness: MAMMUT lægger stor vægt på fair og sikre arbejdsforhold i hele forsyningskæden.

 • Faglige Input: Ved udviklingen af ??produkter MAMMUT arbejder tæt sammen med ekstreme atleter som Jan Højer eller Jeremie Heitz.

DIT MAMMUT OUTFIT PÅ KELLER SPORTS

MAMMUTs idé er at tilbyde dig alt du behøver for intense møder med naturen. Du både til ski udstyre såvel som for klatring eller vandreture ture i de høje bjerge. Keller Sports får i. Hos os kan du finde fleece fra kontrol skjorter til high-tech jakke og de berømte soft-shell bukser alle til din næste ekspedition. Selv sko - I 2003 Mammut Shoe segment af det traditionelle mærke Raichle - og lavine udstyr, du kan finde i vores sortiment. Selvfølgelig har du også det materiale frit valg. Mellem Pertex, Gore Tex og Primaloft kan du finde sikret passende beskyttelse mod fugt, vind og kulde.

MAMMUT - NATURLIGE ELLER EXTREME CITY HVERDAG?

runde stejle kløfter at bygge på, åbne dybe kløfter, høje toppe i intens hvid er nedsænket selv MAMMUT produkter føler sig helt komfortable. Først da alle de high-tech materialer til deres fulde fordel. Blåstempling, er én ting, erfaring af dem, der har brug for at vide det, er en anden. Derfor udstyrer MAMMUT bjergbestiger Dani Arnold eller Marek Hole?ek, ekstreme skiløbere som Nadine Wallner eller klatrer Caro Nord med sit udstyr i at udføre alle produkttest under ekstreme forhold. Og i hverdagen og på udflugter i byen eller i parken innovativ all-round materiale vil ikke gøre ondt. Så MAMMUT udviklet ikke kun jakker specielt til byen, ilden holder hende designs også så elegant tilbageholdenhed, at du kun positivt tiltrække opmærksomhed også i det daglige byliv.

MAMMUT ONLINE - NATURLIG NYD NATUREN GET

Nyd naturen uden at indtaste for dem er ikke en mulighed for MAMMUT. Skønheden raser bjerg floder og sneklædte skråninger kan vi endelig beundre, så længe også nogen sætter for dem. derfor mammut tilbud fokuserer på de reneste mulige produktionsmetoder, der holder emissioner så lave som muligt. Skadelige stoffer kan findes takket bluesign® systemet, indtil ingen plads i forsyningskæden og virksomheden er ved at udvide andelen af ??sine produkter med mærket for miljøvenlig produktion og ansvarlig udnyttelse af ressourcerne bestemt ud fra. Også blive brugt mere og mere genbrugsmaterialer og økologisk bomuld til mammut produkter og strenge standarder for dyrevelfærd - selv vores leverandører - respekteres.

155 års ekspertise og passion for bjergene gør det schweiziske selskab Mammut siden 1862 til en reel institution for ivrig bjergbestigere. Uanset om vandreture, skiløb eller klatring - giver det udstyr, sko og passende tøj du mammut pålidelig og altid er opdateret med hensyn til innovation og funktionalitet. Den nu næsten legendariske ARVA Barryvox er også en del af porteføljen af ??ild, da samlingen til ekstreme scenarier i vintersport opkaldt Eiger Extreme og rygsække til klatring, vandring og selv med laptop taske til kontoret. Vinter bjergbestigning, isklatring og skitouring hurtig - med den robuste og komfortable udstyr af mærket med den karakteristiske MAMMUT i logoet, du er godt rustet til at forfølge dine foretrukne sport i al slags vejr!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80 DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.