Bliv premium-medlem nu, og spar 10% på alle køb* Flere oplysninger

 • 10% rabat på alle varer i butikken*
 • Gratis forsendelse fra 599 DKK
 • Members Only: Adgang til eksklusive produkter
 • 12 måneder for kun 75 DKK*
Kuponkoden er kopieret til udklipsholderen.
2332

BIO - EN MUST-HAVE FOR MANDALA

Når det kommer til oprindelsen af ??de materialer til strømpebukser, toppe, bh'er og homewear til MANDALA, ilden ikke kompromis. Brugen af ??fornyelige råmaterialer såsom økologisk bomuld og Tencel, og genbrugsmaterialer - for eksempel lavet af plastikflasker - er MANDALA et tegn på en omhyggelig anvendelse af naturressourcer. stoffer blandt andet Global Organic Textile Standard, Global Recycled Standard og Øko-Tex Standard 100 certificeret.

YOGI DIT LIV

For at komme til det punkt, hvad yoga midler er en reel udfordring. Sport eller religion, meditation og koncentration, stræk og slappe: Målet med asanas - det vil sige den flydende bevægelse - det er at lade dine tanker bryde ud til ånden at nyde fred. Klart, at der skal også deltage tøjet. Derfor MANDALA understreger nedskæringer, der kan modstå omfattende strækninger og omvendinger. Den rette balance mellem en stram pasform uden at glide, men uden ubehagelige skæring. MANDALA fandt hende.

PÅ ET HURTIGT BLIK

 • Grundlagt: 2001
 • Grundlægger: Nathalie Prieger
 • Headquarters: Tutzing, Tyskland
 • Websted: mandala-fashion.com
 • Sports: Fitness

3 GODE BEGRUNDELSE TIL MANDALA

 • Fairness: produkterne i Tyrkiet og i Shanghai er produceret. Medarbejdere værdiansættes og betalt retfærdigt.
 • Bevaring: Naturlige fibre, såsom bomuld og Tencel spiller en afgørende rolle i MANDALA.
 • Design: Hvert produkt indeholder kreative funktioner. Mønstre, udskæringer og materialekombinationer skabe visuelle højdepunkter.

MANDALA ER FAIR FASHION

For deres Luxery Activewear Mandala er grundlægger Nathalie Prieger ikke kun en respektfuld forhold til naturen, men også med de mennesker, der producerer deres design. Under rimelige arbejdsvilkår yoga mode i Tyrkiet og Kina er etableret. Gennem regelmæssige besøg tekstilproducenter, er standarderne for en retfærdig løn og social beskyttelse testet på stedet.

MANDALA SHOP: VALGET TIL DIN FLOW

Ser godt ud. Feminine nedskæringer Fit eller smigrende, mødes kærligt placeret detaljer og kreative farver og mønstre. Nogle stilarter er næsten for godt til at bære "kun" til yoga studio. Ideel til brug hver dag! Føl stor. Maksimal komfort opsummerer det bedste. Blød men stabiliserende, let og alligevel dækker, tætsiddende, men ikke begrænsende - MANDALA den rette balance er fundet. Øv stor. Fri bevægelighed på et nyt niveau. Produkterne gøre med og forblive selv efter mange timers øvelse i form. Fra Vinyasa til shavasana den rigtige følgesvend.

GÅ IKKE GLIP AF DET!

GÅ IKKE GLIP AF DET!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, få en 80DKK voucher* og modtag jævnlige e-mails fra os med eksklusive tilbud og forsalg til dig.

Fornavn (valgfrit)
Efternavn (valgfrit)

Tak!

Aktiver venligst dit abonnement ved at trykke på linket i den e-mail, vi netop har sendt dig.